זה נראה המדבקה של המידההשבוע מוכרים סוודרים
מישהו יודע מה זה המספרים 18 שבתמונה? ככה זה מגיע ?
כן בשבוע הבא יהיה עוד מכירהידוע אם תהיה מכירה נוספת בערב סוכות?
תודה!דיס על תבניות שוקולד סיליקון (אותיות מספרים)
קשה עד מאוד!!! להוציא את השוקולד מהתבנית
האותיות "ט" "ש" נשברו לנו בכל פעם שעשינו (ניסינו כמה) והאחרון מי יותר ומי פחות
לא ממליצה
את המגנטים?רואה את זה באתר???
כןאת המגנטים?
לפי מה שכתבו כאןרואה את זה באתר???
כנראה שהם צודקים...כשהמערכת סגורה להזמנות אני מבינה שגם בשירות לקוחות לא עושים שינויים בהזמנה (למרות שלדעתי הם כן יכולים) אבל אם הזמנתי מוצר בטעות כגון שימורים למה אי אפשר להזדכות עוד לפני המכירה ולבטל? אמרו לי שחייבת לקחת את זה במכירה ואי אפשר להזדכות.אמרתי ומה עם חוק עד 14 יום? ענו לי שזה לא כולל אוכל.אבל זה לא קפואים או קרור??? אמרו לי תנסי למכור את זה.אם לא אין מה לעשות.
חחח למי אני אמכור?
האם זה תקין?
תודה
להכנס לרשימת מוצרים שהזמנת, ולעשות איקס על המוצר שברצונך לבטלהזמנתי מוצר במכירה הנוכחית, ולבסוף אני רואה שאין לי צורך בו. רציתי לבטל אותו באתר אבל המוצר אזל מהמלאי ואין אפשרות לבטל!
מה עושים???
ממש כך!!להכנס לרשימת מוצרים שהזמנת, ולעשות איקס על המוצר שברצונך לבטל
זווועה....מישהו יודע מה זה החברה של המשחק מגנטים שמוכרים במכירה הנוכחית?
איך? אפשר הדרכה יותר ברורה? לא מוצא את זה. אפשר גם באתר הישן שלהם או רק באתר החדש?להכנס לרשימת מוצרים שהזמנת, ולעשות איקס על המוצר שברצונך לבטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: