זה מידות של פנים הכיורמישהו יודע האם האורך שמצויין הוא אחרי או לפני תוספת?
צפה בקובץ המצורף 1620110
זה מידות של פנים הכיורמישהו יודע האם האורך שמצויין הוא אחרי או לפני תוספת?
צפה בקובץ המצורף 1620110
לפי הבנתי זה נראה שזה ללא התוספתמישהו יודע האם האורך שמצויין הוא אחרי או לפני תוספת?
צפה בקובץ המצורף 1620110
נראה ממש אותו מוצר.. בהחלט משמעותיאם זה אותו מוצר זה פער מטורף במחיר 188 במקום 289 יותר מ35% פחות
מישהו יודע האם האורך שמצויין הוא אחרי או לפני תוספת?
צפה בקובץ המצורף 1620110
כתוב מפורש שזה ללא השוליים יש שוליים של כ 5 ס"מלפי הבנתי זה נראה שזה ללא התוספת
אני מתלבטת אם הגודל הזה מתאים לי
יש לי שני כיורים שכל אחד זה בערך 40 על 35 אז זה קטן לי אלא אם כן יש 5 מכל צד וזה יתפוס את זה..
ניסתה לשים טפט בכיור?מישהו יודע האם האורך שמצויין הוא אחרי או לפני תוספת?
צפה בקובץ המצורף 1620110
בדץ עד"ח.מה הכשרות של מצות מכונה מאה שערים?
כןכל המוצרים שיש עכשיו במכירה- סילאן, אבקת סוכר, אבקת אפיה ועוד- כשרים לפסח?
מצטרף לשאלההמעבד מזון של סאוטר איכותי?
בהנחה שהכיור מיועד לשימוש במשך מספר שנים, עדיף לקנות כיור מתאים גם במחיר יקר יותר מלקנות כיור קטן.עזרה: יש לי כיור אורך 50, רוחב 45.
במכירה מופיע הכי מתאים זה אורך 47 ורוחב 29.. (עם 4 ס"מ בכל צד שוליים) נראה לכם יתאים או אני סתם אסבול עם זה?
וזה זול משמעותית? אולי עדיף לי לקפוץ למנדל או כל חנות אחרת ולהביא בגודל שודאי יתאים לי.. לא?
לפני הסגירה פשוט אנשים מבטלים את כל מה שהם הזמינו בלי לחשוב יותר מדי "רק כדי שלא ייגמר להם" ולכן חוזר המלאי.....יש הקצבה לכל תחנה מנסיון שהרבה פעמים אני אומרת למישהו מתחנה אחרת שיזמין לי ולפעמים לפני הסגירה כדאי לבדוק עוד פעם כי כנראה שהם מוסיפים מלאי וזה נפתח שוב להזמנה (לא בהרבה פעמים)
למשהו יש המלצה או דיס לגבי:
טוסטר אובן ענק 48 ליטר + טורבו
שמוכרים השבוע במכירה?
מצטרפת..למישהו יש ניסיון עם הטוסטר אובן של לימו?
אשמח לשמוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: