כןישנה עוד מכירה אחרי השבוע הזה?
מישהו יודע מה יותר טוב?בקטלוג היה מפורסם שיש מעבד מזון בראון ובאתר רק סאוטר וכתוב שלא יהיה מעבד מזון נוסף
אז מה האמת?
להערכתי הזהירה, כל הלימו הזה הוא כמעט חברת בת של 'משנת', סליחה 'קיי טי', סליחה 'פאוואר' וכו'אם זה אותו מוצר זה פער מטורף במחיר 188 במקום 289 יותר מ35% פחות
באתר הישן, "מחק כרטיס אשראי", תמלאי את הפרטים מחדש, ואז "עדכן פרטי לקוח"איך אני יכולה להחליף את הכרטיס אשראי שיש לי שם בקלות?
מישהו??רדיד אלומיניום שנמכר- מה העובי?
יש להם שרות לקוחות מעולה אתמול ענו לי ברגע.איך אני יכולה להחליף את הכרטיס אשראי שיש לי שם בקלות?
מה המספר?יש להם שרות לקוחות מעולה אתמול ענו לי ברגע.
08-9798547מה המספר?
המספר הנכון: 08-979857408-9798547
כזה קשה להכנס לאתר ולבדוק?המכירות של יום חמישי נסגרו? זכור לי שהיה אמור להיסגר באיחור מכל שבוע אני טועה?
נכנסתי בשביל לבצע שינויים בהזמנה ונסגר אצלנו אבל שהזמנתי כך זכור לי שהיה רשום לכן אני שואל האם יש מקומות שעדיין פתוח.כזה קשה להכנס לאתר ולבדוק?
כי לכאורה התשובה משתנית בין הנקודות חלוקה.
ההזמנות נפתחו ברביעי בלילה שזה יותר מוקדם מהרגיל והיה כתוב שיסגרו בזמנים הרגילים לכל תחנהנכנסתי בשביל לבצע שינויים בהזמנה ונסגר אצלנו אבל שהזמנתי כך זכור לי שהיה רשום לכן אני שואל האם יש מקומות שעדיין פתוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: