רק גן חיות!!??
דווקא אץ הגן חיות רצינו !
אצלינו חזר למלאיוכולם גם
ולכן
דברים שרוצים להזמיד מיד כשנפתח
(ד.א. לפני הדמעות והאימוג'ים בא נראה שאכן יגיע !!....@@)
רק גן חיות!!??
דווקא אץ הגן חיות רצינו !
אצלינו חזר למלאיוכולם גם
ולכן
דברים שרוצים להזמיד מיד כשנפתח
(ד.א. לפני הדמעות והאימוג'ים בא נראה שאכן יגיע !!....@@)
לגבי המנורה היא מנורה טובה מנסיון מספיק כדי להאיר חדר נורמלי אבל יש חסרון אחד שהתריס לפעמים נתקע ולא נסגר/נסגר בכח בעלי פתח את המנורה ושם וזלין וזה הסתדר (אגב אני משתמשת בזה שאני הולכת להתארח זה מאוד נח וקומפקטי)מישהו מכיר את המנורת לילה שיש במכירה? היא עושה אור מספיק חזק?
וגם אשמח למידע לגבי איכות הסירים של פאוור למי שמכיר, תודה!
ויודעים אם החברה של המגנטים זה של פליימגאר?
וגם אשמח לדעת אם זה נוח המקלף צד שמוכרים שם?
יש הקצבה לכל תחנה מנסיון שהרבה פעמים אני אומרת למישהו מתחנה אחרת שיזמין לי ולפעמים לפני הסגירה כדאי לבדוק עוד פעם כי כנראה שהם מוסיפים מלאי וזה נפתח שוב להזמנה (לא בהרבה פעמים)רק אצלינו זה נגמר שעה אחרי פתיחת המכירה?
לגבי המקלף הוא מאוד חד ומקלף טוב ררק זה ענין של תנוחה לכן אם את לא רגילה עדיף לך שלאמישהו מכיר את המנורת לילה שיש במכירה? היא עושה אור מספיק חזק?
וגם אשמח למידע לגבי איכות הסירים של פאוור למי שמכיר, תודה!
ויודעים אם החברה של המגנטים זה של פליימגאר?
וגם אשמח לדעת אם זה נוח המקלף צד שמוכרים שם?
גם אשמח למידע לגבי איכות הסירים של פאוור למי שמכיר, תודה!
כנ"ל!!!קניתי עשיריה דבק 3 שניות......
באתי להדביק לפני שבת ....ההברגה של המשפך לא אטומה....נזל והדביק לי את כל היד[גם בשני וגם בשלישי]
ידע הציבור ויזהר.....
אנחנו הזמנו. כל הרצועות הגיעו מחוברים וקשה להפריד אותם או לקחת קצת.או קרטון רצועות פלאנקן לחמין
ברור שעשינו את זה, לי לא עזר.לדעתי צריך לחורר |להרחיב חור עם השפיץ של הפקק גם את המשפך כך שלא נשפך מההברגה
איך שולחים דרך האתר?והאם צריך לכתוב את הפרטים שלי או שאני מזוהה אוטומטי???השניה שלחתי להם מייל בנושא
קנית את זה??לדעתי צריך לחורר|להרחיב חור עם השפיץ של הפקק גם את המשפך כך שלא נשפך מההברגה
@bayit לא הגיע ארוז אחד אחד?אנחנו הזמנו. כל הרצועות הגיעו מחוברים וקשה להפריד אותם או לקחת קצת.
לא. ודאי קפוא.קרטון רצועות פלאנקן לחמין בד"צ בית חלקיה יש מצב שזה טרי אם לא רשום קפוא?
הכל במשנת יוסף זה עד"ח אלא אם כן צוין אחרת.
התקלות הן חריגות, בדרך כלל רוב המוצרים איכותיים,קיצר לא לעשות מהם הזמנות? חח
מצאתי שם מייל בצור קשר למטה: A0773168080 gmail.comאיך שולחים דרך האתר?
החור מגיע סתום... אחרת לא היה לך דבק אלא חתיכת סיליקון קשה.. פותחים עם הפקק, הבעיה שעדיין זה נשפך בין הדבק לפקק (לפחות אצלי)החור לא סתום......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: