אני רואה את זה המון ברחובשלום, מישהו יודע האם הטיולון שמוכרים השבוע שנקרא איזי בייבי (easy baby) מומלצת?
חשוב לנו לדעת לגבי חוזק הסל, כביסה ולאיזה גודל מתקפלת?
תודה לכל העונים!
כמו שרשמו חלב ביבוא שלהם תחת המותג שלהם.....מה זה חלב קייטי?
צפה בקובץ המצורף 1489110
אז למה הם כותבים 2 ליטר?כמו שרשמו חלב ביבוא שלהם תחת המותג שלהם.....
מגיע בבקבוקים של ליטר
כי יש שם אפשרות שיגיע עדיין של טרה בגודל 2 ליטר, אצלינו השבוע הגיע של קייטי ומספר כפול של בקבוקים (אם תזמיני 2 בקבוקים של 2 ליטר, ובסוף יגיע קייטי - יהיה כתוב לך 4 בקבוקים של 1 ליטר)אז למה הם כותבים 2 ליטר?
זה חלב שהם מייבאים מחו"ל
איך הטעם?אצלינו השבוע הגיע של קייטי
אני לא הרגשתי הבדלאיך הטעם?
ברור שחלב.יש לך מושג אם הם מייבאים חלב או אבקת חלב?
מישהו כתב שזה מטורקיה? רוב היבוא של חלב זה מפולין, וייתכן שיש גם ממדינות נוספות.ואגב איך מייבאים עכשיו מטורקיה? לא מסוכן שם?
לא מבינה במילים המוזרות שכתוב על הבקבוקים של החלב, מעתיקה -ברור שחלב.
מישהו כתב שזה מטורקיה? רוב היבוא של חלב זה מפולין, וייתכן שיש גם ממדינות נוספות.
זה משחק פשוט, של כמה דקות. מתאים מגיל שנתיים + שאז הם צריכים עזרת מבוגר להכניס את החלקים. ילד גדול יותר - גיל 4- כבר יכול להכניס לבד. זה לא משהו שמעסיק את הילד להרבה זמן. אם יושבים איתו ביחד ומספרים סיפור וכד' על הדמות, זה כבר יותר מעניין...יש למישהו המלצה או דיס משחק מיסטר תפוח אדמה?
לאיזה גיל מיועד? זה משחק שמעסיק את הילד גם לבד, או רק בעזרת מבוגר? האם מותר לשימוש בשבת ויו"ט?
גם אני אשמח לדעת.שלום, מישהו יודע האם הטיולון שמוכרים השבוע שנקרא איזי בייבי (easy baby) מומלצת?
תודה לכל העונים!
אחיינית שלי משוגעת עליו, וגם הילדים שלי נהנים לשחק איתו מאדיש למישהו המלצה או דיס משחק מיסטר תפוח אדמה?
לאיזה גיל מיועד? זה משחק שמעסיק את הילד גם לבד, או רק בעזרת מבוגר? האם מותר לשימוש בשבת ויו"ט?
היה לנו,שלום, מישהו יודע האם הטיולון שמוכרים השבוע שנקרא איזי בייבי (easy baby) מומלצת?
תודה לכל העונים!
תודה!היה לנו,
טיולון נחמד.
החזיק תקופה, יכול להיות שהעמסנו יותר מידיי..
אפשר לכבס ומתקפל כמו בתמונה ממש קטן ונחמד, [אפשר לקפל ביד אחת]
בתכלס, עד שנשבר היינו מרוצים..
עוד משהו נחמד שזו עגלה דיי צרה שעוברת כמעט בכל מעבר [רכבת קלה, אוטובוס וסתם מדרכה צרה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: