היום מצאתי 2 דירות 4 חדרים בפחות ב2 מיליון באחת הרמות.אני אתן אתגר, תמצא לי שלוש דירות מוכנות בשוק לקנייה, ספוילר, לא תמצא כי אין.
וברמה אחרת, דירת 3 חדרים עם גג בטאבו,2 מרפסות, אמנם קומה 6 , ב1900000 גמיש
היום מצאתי 2 דירות 4 חדרים בפחות ב2 מיליון באחת הרמות.אני אתן אתגר, תמצא לי שלוש דירות מוכנות בשוק לקנייה, ספוילר, לא תמצא כי אין.
ראיתי אתמול מודעה בגבעת שאול 4 חדרים ב6000זה לא רק במדלן או בבית שמש, ראיתי לפני מספר שבועות כתבה ב"מרכז העניינים" על מחירי השכירות בארץ-שם נכתב כי דירת ארבעה חדרים בירושלים עולה ...תקשיבו טוב... 6000-5000 ש"ח לחודש...רציתי לשלוח מכתב ולשאול אותם איפה יש כזו דירה-כי אני רוצה לשכור אותה...(למי שיודע היןם דירת שני חדרים ישנה בקומה שישית ללא מעלית עולה כבר 4000+...
ברמה ד? וחוץ מזה שיש בטח הרבה כוכביות,טאבו משותף, או מזומן...וד"להיום מצאתי 2 דירות 4 חדרים בפחות ב2 מיליון באחת הרמות.
לא בד'.ברמה ד? וחוץ מזה שיש בטח הרבה כוכביות,טאבו משותף, או מזומן...וד"ל
תודה רבה,אני דיברתי על דלא בד'.
בלי כוכביות
משכנתא רגילה.
טאבו לא משותף.
דירה ריאלית שאחותי שוקלת לקנות. ומתלבטת בגלל הקומה
לא הזכרתי את ד' בכלל.תודה רבה,אני דיברתי על ד
מי זה האנשים שרוכשים במחירים האלה? משקיעים או חוצניקים או משהו אחר ?אני חזק בשוק
ולא זוכה לראות את המגמה
אין הרבה עסקאות
כי דירות מוכנות אין כמעט למכירה
לדעתי זה לא הזמן עכשיו לקנות דירה בכל אופן להשקעה בעיר חרדית,היום מצאתי 2 דירות 4 חדרים בפחות ב2 מיליון באחת הרמות.
ודיברתי הבוקר עם אחד בהמתווכים והוא אכן אמר שיש מיתון בגלל שברמה ד' יצאו הרבה דירות לשוק
לא הזכרתי את ד' בכלל.
דיברתי על א, ב ורמת אברהם
אבל לפני 4 חודשים רצו על הדירה הזאת 1,650,000 אז איך אפשר לומר שהמחיר ירד?וברמה אחרת, דירת 3 חדרים עם גג בטאבו,2 מרפסות, אמנם קומה 6 , ב1900000 גמיש
נכון.אבל לפני 4 חודשים רצו על הדירה הזאת 1,650,000 אז איך אפשר לומר שהמחיר ירד?
כנראה שזה גם קשור להגרלה הקרובה בבית שמש , שאנשים מחכים לראות האם יזכו ,אחרי שיתפרסם התוצאות , כל מי שלא זכה ימשיך לחפש , ואז ממילא כבר לא ימשיך המיתון הזה ונראה המשך עליה במחיר.עכשיו חודשיים של התמתנות
זה לא ברמת אברהם.אגב 3 חדרים במחיר הזה זה קצת יקר לרמת אברהם ובפרט שהגג שם לא לבניה כרגע.
מדלן לא נותן תוצאות נכונות ברמה ד'את זה אומרים מתווכי הדירות.
זה מבוסס על עסקאות שהיו בחודשים האחרונים.
ואין שום סיבה שזה יהיה לא אמין
הוא ממפה לפי שכונה.
ודיברתי הבוקר עם אחד בהמתווכים והוא אכן אמר שיש מיתון בגלל שברמה ד' יצאו הרבה דירות לשוק
אני לא יודע על איזה שכונה בירושלים מרכז העניינים התייחס אבל בכל מקרה לאחחח...
זה לא רק במדלן או בבית שמש, ראיתי לפני מספר שבועות כתבה ב"מרכז העניינים" על מחירי השכירות בארץ-שם נכתב כי דירת ארבעה חדרים בירושלים עולה ...תקשיבו טוב... 6000-5000 ש"ח לחודש...רציתי לשלוח מכתב ולשאול אותם איפה יש כזו דירה-כי אני רוצה לשכור אותה...(למי שיודע היןם דירת שני חדרים ישנה בקומה שישית ללא מעלית עולה כבר 4000+...
אגב, בנוגע למדלן א"א לסמוך עליו בכל הארץ???
אמרתי גם את זהמדלן לא נותן תוצאות נכונות ברמה ד'
השוק של היד שניהמי זה האנשים שרוכשים במחירים האלה? משקיעים או חוצניקים או משהו אחר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: