אולי באמת עוד מעט נסביר לציבור מה האינטרסים שלכם ולמה אתם זורים הרבה חול בעיניים...
הצענו גם פתרונות - רק מעניין שכשמציעים פתרון פתאום שקט זה לא מעניין את אף אחד,
אבל אם רק תנסו להגיד שיש איזשהו בעיה בפריפריה - פתאום יש הרבה נפגעים (ובלשון ברורה אינטרסנטים) שמתחילים להתקיף וכשתברר לעומק תראה שבד"כ הם גרים באיזשהו עיר בפריפריה - ויש להם מטרה - מה המטרה ? שיגיעו כמה שיותר אנשים, ולמה ? כי כשיהיה יותר אנשים המקום יהיה יותר מפותח - אבל זה שאנשים קונים את הסיפורים מאמינים שהכל ורוד ופתאום כשמגיעים לשטח הם רואים שהופה.. יש הרבה בעיות יש קשיים יש דברים שהם לא חשבו עליהם לא הכל וורוד, זה לא אכפת להם העיקר שהעיר שלי תגדל... לא אכפת להם שיושבת אישה צעירה ומרידה דמעות בגלל שפשוט לא יידעו אותם בכמה דברים בסיסיים לפנ"כ..
כמו שכתבנו ונכתוב שוב הבעיות שהעלינו זה מגיע מהשטח לא משהו אישי אלא מתוך עבודה עם מאות ואלפי איש בכל רחבי הפריפריה הצפונית ...
יש הרבה פתרונות כמו שכתבנו השאלה מי הולך ליישם את זה ?
ולא להכל יש לנו פתרונות בדיוק בשביל זה אנחנו כותבים את הבעיות שהפתרונות יגיעו מהציבור...
כמו שכבר התחילו להציע פתרונות מעשיים...
אני מאמינה שיש בעיות שלא ניתנות לפתירה, תפרטו לנו איזה ואנחנו נשקול אם זה אפשרי מבחינתינו או לא.
כונתי לא שאני מאמינה שמדובר בפיקניק אלא שלא רוצה לשמוע סתם מידע באויר, אני רוצה מידע אוביקטיבי שאת השיקולים שלי אני אעשה, ואתם רואים את הבעיות שבפריפריה אבל אני מכירה את הבעיות שמרכז ולא סתם התחלתי לחשוב על עוד כיוונים.
אני מנסה לקבל מידע כדי לדעת במה מדובר, מה צריך לבדוק, איפה. ואתם מלבד להגיד שיש הרבה בעיות לא נתתם לי כלים לדעת במה מדובר.
ושוב, אני לא אקנה כל מה שכותבים אבל אני אבדוק, יהיה לי על מה להסתמך, אני אדע מה לבדוק. אם אמרו לי שבעיר מסוימת יש עבודה אני אבדוק אם זה נכון, כנ"ל לגבי מוסדות וקהילה, ובעצם הכל, אני רק רוצה להתבסס על משהו, לשמוע מחויות של אנשי המקום איך החיים בפועל ביום יום.
הפתרונות שהצעתם אם אני לא טועה מדובר בנסיעות פרטיות- שאין לי על זה שום השפעה ממילא דעתי לא רלונטית ומשנה ואין לי מה לפעול בנידון, ובענין התעסוקה הבאתם מאמר ולינק שלא כ"כ הצלחתי להבין מה הם נותנים לי באזרח הפשוט והקטן.
אולי תסבירו לי איך זה עובד ואם זה באמת מקדם ואיך. אחרת מבחינתי זאת פרסומת גרידא (ושוב, לא כי אני מזלזלת כי לא הבנתי איך זה קשור אלי)
אני בודקת את המקום בהתאמה לצרכים שלי, עם פתרונות נקודתיים לי או שאין כאלו ונחשוב על פתרון אחר, לשם כך אני רוצה רק עובדות יבשות! הסיפורים על הקשיים עוד לא הצליחו לתת לי תמונה שמסבירה לי מה הולך שם.