איזה טוב השם
משתמש פעיל
איפה?צודק,
מכיר יותר משכונה אחת שזה ככה
איפה?צודק,
מכיר יותר משכונה אחת שזה ככה
קדימהאכן אפשר לעשות אחר כך [כשיבואו לגור].
אבל כאן המטרה היא להשיג דיור בזול ובמהירות.
פינוי בינוי הוא הסכם סבוך שלוקח זמן רב עד שמגבשים את האינטרסים של כולם.
גם לאחר שיבוא החרדים לגור במקום יהיה שווה לעשות פינוי בינוי, שאז הרי מחיר הדירות יעלה.
כרגע ההתמקדות היא במציאת דיור בר השגה במרכז.
אם זה באמת יהיה רלוונטי נשתףאיפה?
אה, זה אתה ?קדימה
אני מציע לפתוח תיבת מייל לכל המעוניינים
נכון דיברנו על משהו דומה. אבל כאן הקרדיט הוא של הרב @יוסייוסייוסאה, זה אתה ?
התכתבנו כבבר על זה
תרשום ברור למה הכוונה לפינוי בינוי או מחיר למשתכןנכון דיברנו על משהו דומה. אבל כאן הקרדיט הוא של הרב @יוסייוסייוס
בכל אופן העיקר הוא שנתקדם ולא נשאר בדיבורים
לרעיון של הרב יוסייוסיסוסתרשום ברור למה הכוונה לפינוי בינוי או מחיר למשתכן
פינוי בינוי זה לא בשלב הזה.לרעיון של הרב יוסייוסיסוס
רכישה קבוצתית של דירות ישנות
(עם אופציה עתידית פינוי בינוי)
אני חושב שרמלה זה ראיון פצצה. מרכז הארץ 20 דקות מב''ב מודיעין ואלעד ו40 דקות מי-םחשבתי על לוד או רמלה.
יש שם איזורים עם דירות זולות יחסית וישנות.
במיוחד ליד הערבים.
יש הרבה מהציבור המזרחי שמאוד ישמחו שבאים חרדים והם יעזרו לנו.
אם נצליח
הכל יתחרד אחר כך.
הבעיה ש @עו"ד נתן רוזנבלט הלך לבדוק מה קורה בקריית מלאכי ולא חזר עד היום הזה.............בלת"ק חלקי
דיברו על קרית מלאכי?
ישנה קהילה ליטאית שמתחילה להתבסס. (פותחים כיתת גן בשנה הבאה)
המון דירות במחירים סבירים והמרחק לבני ברק/ירושלים, עד שעה.
אולי באופקים ורכסים וכדו' זה ככהלאנשים שגרים בפירפריה אין שום אינטרס שיבואו עוד אנשים לשם.
זה אחד הפתרונות החזקים לגבי תעסוקה בפריפריה - רכז קהילה בכל קהילה חובה! אבל מישהו שיתעסק רק עם זה לא אם עוד 10 עניינים של הקהילה כי אז זה לא יהיה רציני...בתור מי שגר בצפון ומכיר טוב מאד את התנאים באיזור (צפת והסביבה) בעיקר את תנאי התעסוקה כיון שב"ה סייעתי בסייעתא דשמיא עצומה בשנים האחרונות לעשרות משפחות למצוא את מקור פרנסתם באיזורנו בתור היותי רכז של ארגון תעסוקה מסויים (לצערי בתקופה האחרונה ממש אני כבר לא זוכה לעשות זאת).
אני חייב לומר שיש המון משרות פנויות באיזור הצפון שמתאימות לאנ"ש, וזאת מלבד עצמאיים/ות שלדוג' קבוצה של מתכנתות עובדות ונותנות שירות בכל הארץ (והעולם...) מהבית או כל משרד אחר, וזאת למודעי כי אצלנו עלות של שכירות משרד מסודר היא ממש נמוכה, ואלו שרוצים ממש לחסוך יכולים למצוא מקום למשרד גם בכל מיני מקומות ב-400-500 ש"ח (כמובן שאני קצת מקצין, אבל זה קיים!), כך שעצמאיים/ות יכולים לחיות בכל מקום.
אבל גם לגבי שכירים/ות יש המון מקומות עבודה, אני לא יודע לומר אם אכן מקבלים את המשכורות של המרכז, אבל לדוג' משרות בהוראה וגננות יש המון הצעות כל הזמן (אפי' באמצע שנה תוכלו למצוא), אם אוכל אעלה כאן את אחד מהעיתונים המקומיים של צפת שתוכלו להיווכח בעיניים בכך, ובענף זה אני חושב שמי שנמצא תחת החינוך העצמאי או כל גוף אחר יכול לקבל את ההטבות כמו בכל מקום אחר.
וכן עבודות של טלפנות יש המון המון משרות בכל התחומים (התרמה, שירות לקוחות, מכירות, וכו').
עבודות מזכירות של עו"ד, מרפאות, מוסדות וכו' כל הזמן מפורסמים, כמובן שיהיו שיאמרו שמה שמפורסם הרבה זה אומר שאין לזה ביקוש, יתכן וזה כך, אבל מהיכרותי עם השוק אני יכול לומר שזה כל הזמן מתאכלס (אולי קצת באיטיות) כי כל מעסיק מבין שאין לו זמן רב מדאי לחכות...
כך שבצפון לא חסר משרות, רק כמובן שבמרכז יש אולי יותר מקומות עבודה חרדיים על טהרת הקודש ב-100% יותר מכאן, לא בדקתי לעומק אבל זה גם לא בטוח נכון.
זה נכון לכעת בס"ד.
נכון מאד!זה אחד הפתרונות החזקים לגבי תעסוקה בפריפריה - רכז קהילה בכל קהילה חובה! אבל מישהו שיתעסק רק עם זה לא אם עוד 10 עניינים של הקהילה כי אז זה לא יהיה רציני...
מישהו שירכז אליו את כל זרימת המידע לגבי תעסוקה...
וגם קשר בין הרכזים או ארגון שמרכז אותם לא מטעם מפתח וכדו'
הבעיה הכי גדולה של הפירפריה זה....וכל אחד יעשה הישר בעיניו ואין שום בעיה בזה שיש בעיה בפריפריה
אין שום השוואה בין אופקים (בבחינת הבעיה במיעוטה) לרוב הפריפריות אז בבקשה...הבעיה הכי גדולה של הפירפריה זה....
שאנשי המרכז מנסים בכל הכח לפתור את הבעיות שם...
חברים - בכל מקום יש בעיות,
המשיח עדיין לא הגיע
כל אחד רק צריך לבחור לעצמו,
עם אילו בעיות הכי קל לו להתמודד
אין סיכוי שהפריפריה תהפוך למרכז מהרבה סיבות ואכמ"לאני חושב שביום שהפריפריה תהפוך למרכז יעלו המחירים
ואז שוב היא לא תהיה פיתרון
אנשים שזזים לפריפריה הולכים לסוג של עיסקה של עיר פחות אטרקטיבית
ומצד שני דירה חדשה וגדולה
וכל אחד יעשה הישר בעיניו ואין שום בעיה בזה שיש בעיה בפריפריה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: