סיעור מוחות האשכול המרכזי על פתרונות הדיור לציבור החרדי

חגלה

משתמש פעיל
אנחנו מצפים מנבחרי הציבור לא להתעסק עם שום דבר, לפני שהם דואגים ללפחות 20,000 יח"ד
יותר.
עד שכבר יש אפשרות, צריך לדרוש פ ת ר ו ן, לא פלסטר
לפי מסמכי המדינה תוך 18 שנה נדרשים 300 אלף דירות לציבור החרדי. צריך להכין תכנית ברורה. מעכשיו.
צריך עיר חדשה, או בעצם כמה ערים

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
בשביל לספק פתרונות למגזר החרדי שמעוניין בפתרונות ייחודיים צריך כוח פוליטי, וב"ה יש כוח פוליטי, השאלה למה הוא מנוצל...

עוד כמה חודשים יתכן ותוקם ממשלה חדשה שלח"כ חרדים יהיה בה מעמד בכיר, אבל..........

השאלה מה תהיה ההתעסקות הראשונה, הלוואי ונתבדה אבל דבר ראשון מתעסקים עם הדברים הקלים והפופוליסטים כמו חד פעמי ומס על סוכר ושאר שטויות ועל הדרך להלחם במשרד להגנת הסביבה ומשרד הבריאות בירוקים ובכל השוחרים למיניהם לספוג כתבות רבות בתקשורת החילונית נגדם ואעפ"כ לנצח.... אבל.... עד שיגיעו להתעסק בדיור כבר הסוללה נגמרת והאשראי כבר קטן מאד

אנחנו מצפים מנבחרי הציבור לא להתעסק עם שום דבר, לפני שהם דואגים ללפחות 20,000 יח"ד ולא על חשבון החילונים ובלי להכניס אצבע לשני בעין (למרות ההנאה הגדולה בכך)

זה מה שביקשנו, לא יותר.
אנחנו בגלות ...
צריך להפנים את זה ...
איני סבור שחברי-הכנסת והעסקנים אשמים.
ברור לי שזה מאוד איכפת להם.

אלא שהם במירוץ 'לכבות שריפות', להציל את הישיבות מ'גזירת-הגיוס' ועוד ועוד.
ועד שחברי הכנסת עושים משהו, אז הפקידות וראשי=ערים 'תוקעים מקלות' ככל יכולתם ...
ראה 'חריש' בזמנו.

הרי בחסידות גור דיור זהו נושא שהיה חשוב מאוד ל'לב-שמחה' בזמנו, שדיבר על זה רבות.
הכיצד נאמר שלליצמן לא היה איכפת [והיה לו איכפת!] מהדיור.
גם לשאר חברי הכנסת, זה מאוד חשוב.

מניין שהאשמים הם חברי הכנסת החרדים שלנו ?
יש לנו מספיק 'אויבים' שיהרסו כל דבר טוב שחברי הכנסת החרדים התחילו.

ואין לי שום עניין אישי לסנגר על חברי הכנסת.

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
בשביל לספק פתרונות למגזר החרדי שמעוניין בפתרונות ייחודיים צריך כוח פוליטי, וב"ה יש כוח פוליטי, השאלה למה הוא מנוצל...

עוד כמה חודשים יתכן ותוקם ממשלה חדשה שלח"כ חרדים יהיה בה מעמד בכיר, אבל..........

השאלה מה תהיה ההתעסקות הראשונה, הלוואי ונתבדה אבל דבר ראשון מתעסקים עם הדברים הקלים והפופוליסטים כמו חד פעמי ומס על סוכר ושאר שטויות ועל הדרך להלחם במשרד להגנת הסביבה ומשרד הבריאות בירוקים ובכל השוחרים למיניהם לספוג כתבות רבות בתקשורת החילונית נגדם ואעפ"כ לנצח.... אבל.... עד שיגיעו להתעסק בדיור כבר הסוללה נגמרת והאשראי כבר קטן מאד

אנחנו מצפים מנבחרי הציבור לא להתעסק עם שום דבר, לפני שהם דואגים ללפחות 20,000 יח"ד ולא על חשבון החילונים ובלי להכניס אצבע לשני בעין (למרות ההנאה הגדולה בכך)

זה מה שביקשנו, לא יותר.
פשוט מאוד מנסור עבאס הכשיר את הדרך
אני מצפה מהחכ"ים שידרשו כתנאי לכניסה לממשלה כמה מילירדי שקלים שצריך כדי להקים
עוד אלעד עוד ביתר עילית ועוד מודיעין עילית
אם החרדים יהיו לשון המוזנאים אני לא רואה שום הצדקה לא לדרוש את זה
וזה צריך להיות בראש סדר העדיפויות כי זאת הבעיה האמתית של הציבור החרדי

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
לא צריך מליארדים בשביל זה, אלא אם כן אתה רוצה את הדירות בחינם
החלטה של רשות מקרקעי ישראל לשווק בו זמנית הרבה קרקעות
זה וויתור של מיליארדי שקלים שהמדינה מרוויחה מהמכרזים המופקעים
של הקרקעות שמשחררים טיפין טיפין

משתדלים

משתמש פעיל
אנחנו בגלות ...
צריך להפנים את זה ...

ראה 'חריש' בזמנו.

הרי בחסידות גור דיור זהו נושא שהיה חשוב מאוד ל'לב-שמחה' בזמנו, שדיבר על זה רבות.

אף אחד לא אמר שלא אכפת להם
אבל יש להם טעות קשה שנובעת מדימיון שכוחם לא מוגבל
אבל האמת שכוחם מוגבל מאד
והשאלה על מה מבזבזים אותו
על דברים שוליים ועל הצהרות
או על משהו שצריך לעבוד עליו עד שיצאו מים
צריך לבחור זה או זה או זה אין הכל

זעירא דחברייא

משתמש פעיל

זה מה שביקשנו, לא יותר.
כמו שאומרים אצלנו
לא דיור לא מעניין

זעירא דחברייא

משתמש פעיל
אנחנו בגלות ...
צריך להפנים את זה ...

ראה 'חריש' בזמנו.

זה נכון.
אבל היום ענין הדיור הוא שריפה שמשתוללת
והיא גזירה לא פחות מגזירת הגיוס
כי אם יש אברך שר בשכירות ביחידה דלוחה זה גזירה נוראה
ואנא התחילו במירוץ לכיבוי השריפות
ואם אפשר להביא את הסופר טנקר
בהצלחה.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
אף אחד לא אמר שלא אכפת להם
אבל יש להם טעות קשה שנובעת מדימיון שכוחם לא מוגבל
אבל האמת שכוחם מוגבל מאד
והשאלה על מה מבזבזים אותו
על דברים שוליים ועל הצהרות
או על משהו שצריך לעבוד עליו עד שיצאו מים
צריך לבחור זה או זה או זה אין הכל
אין לי [לצערי ...] שום קשר לאחד מהחכי"ם.
אבל לא נראה לי שאת הביקורת, נכון לכוון לחכי"ם שלנו.
יש מספיק שונאי-חרדים, שעובדים קשה להזיק לנו ככל יכולתם...

החכי"ם שלנו נמצאים ב'מילכוד'.
אם הם מפרסמים משהו שהם הצליחו לטובת החרדים, התקשורת 'חוגגת' על ה'סחטנות' החרדים.
ואם הם עובדים בשקט, אז אומרים שהם לא עושים כלום.

א.פ.ב.

משתמש פעיל
כתבה מאתר כיכר השבת

אם חשבתם שאתם מכירים את הצפון, תחשבו שוב. תחשבו בגדול, עכשיו תכפילו… בצפון הארץ מתגוררים 90,000 נפשות המשתייכות למגזר החרדי. למעלה מ20,000 משפחות ובתי אב וליבת העניין לשמו התכנסנו: יותר מ2,000 נשים חרדיות שהן עצמאיות ובעלות עסקים.

איך ייתכן שקבוצה נרחבת כזו, עם פוטנציאל עצום לשיתופי פעולה ולעסקאות ענק, מתגוררת בצפון הארץ ורובינו לא מכירים אותה בכלל? לפי אביגיל קרוואני, תושבת רכסים הצפונית, יועצת עסקית החברה בלשכת היועצים של ישראל, יזמת חברתית ומייסדת קהילת 'לינק צפון', התשובה פשוטה: לא היתה קבוצה. נשות העסקים החרדיות לא התאחדו, ולפיכך, לא היתה כל דרך להפיץ את הבשורה אודותיהן לציבור הרחב.

אביגיל, ספרי לנו איך הכל התחיל…

"הגעתי מעולם הבימוי וההפקה," מפתיעה אותנו אביגיל קרוואני, אשת אברך ואמא ל-7 ילדים, בתשובה מסקרנת, ואני כורה אוזן להמשך, "עם רזומה של 12 שנות נסיון ועבודת שטח. במקביל, במשך 7 שנים התמקצעתי והתפתחתי בתחומי כלכלה, יזמות והשקעות, יעוץ תעסוקתי ויעוץ עסקי. למדתי אצל הטובים בתחום עד שחברתי ללשכת היועצים. יצאתי לדרך, חלוצה ביזמות החברתית-עסקית בצפון הארץ, כי הבנתי שבוער שם צורך ענק שדורש מימוש. במשך עשור שנים, לימדתי בסמינר 'גברא' בבני ברק, והכרתי את מצוקת הבוגרות שרכשו מקצוע אך לא קיבלו כלים לשילוב תעסוקתי נכון במערך השוק החופשי.

התחלתי ללמד יזמות ושילוב בשוק העבודה. התלמידות ביצעו שינויים מטורפים, למדו להתקדם בעבודה ולעמוד על זכויותיהן לתגמול הולם."

חצי שנה של הכנה​

כשהגיעה הקורונה, תחום התרבות, הבימוי וההפקה ספג נזקים קשים ונעצר כמעט לחלוטין. אביגיל קרוואני לא הרימה ידיים. אחרי השתלמות מקיפה, כאמור, היא החליטה לפרוץ לשוק הייעוץ העסקי ובנתה מודלים של ליווי פרטני לעשרות עסקים במרכז. כשהסגרים פסקו והשגרה החלה לשוב, הבינה קרוואני שאין טעם להרחיק נדוד, נשות העסקים מחכות לה מתחת לבית, ברכסים עיר מגוריה, חיפה, קריות צפת, בטבריה, בעפולה ובצפון החרדי כולו. "עבדתי קשה מאד על הקמת קהילת 'לינק צפון'," היא מספרת, "יצאתי לדרך בברכתו של ר' דוד מנהריה. לקחתי הלוואה גדולה ובמשך קרוב לחצי שנה, רק נערכתי בשיווק ובפרסום מקדימים, ובהכנות קדחתניות לקראת הכנס הראשון ברכסים שחנך את פתיחת הקהילה. היה עלי להתחיל מאפס, והנה נקודת פריצה מרגשת כנס ה'פסגה'".

כנס הפסגה של 'לינק צפון' (כרמית הלמן- הפקות PLAY)
"לא באתי ממקום של שגעון לדבר," היא מסבירה, "חוויתי את הצורך בשטח. ראיתי זהב מונח על הרצפה ואף אחד לא נוגע בו… לא היה מישהו שעשה את הדרך לפניי, להזהיר אותי: זה יקר, זה מורכב, זה מאתגר… עשיתי עבודה סיזיפית לספר על הקהילה בכל מקום. הלכתי ועדין הולכת מעיר לעיר. ערכתי הרצאות ופתחתי כנסים כדי להביא את הבשורה החברתית והעסקית החדשנית הזו. הקמתי קו תוכן קולי ודיברתי שם למאזינות. פרסמתי בכל מקומון אפשרי בצפון. עבדתי קשה. מאד קשה…."

מה המעטפת שמקבלת היום חברת קהילת 'לינק צפון'?

"וואו, מאיפה להתחיל?..." אביגיל מחייכת בסיפוק, כשהיא מתחילה למנות בפניי את כל הרווחים להם זוכה אשת העסקים החרדית שמנויה על הקהילה הממנפת. "קודם כל העסק שלה על הבמה. אנשים יודעים שהוא קיים. את יודעת שפגשתי נשות עסקים שהשכנות שלהן בבניין לא ידעו שיש להן עסק בכלל? כל חברת קהילה זוכה לפרסום ולשיווק שממנפים ומקדמים את העסק שלה עשרת מונים. יש לנו מגזין מיוחד הנושא את שם הקהילה, 'לינק צפון' והוא מרים עשרות עסקים קדימה, יוצר ביקושים מטורפים ומחיה את עולם העסקים בצפון החרדי בכלל.

הפנינה של הצפון​

אבל זו רק ההתחלה… אחת המטרות של הקהילה שלנו היא לגלות את הפנינה שיש לכל אחת ביד, עצם המגורים בצפון. יש כאן דיור שווה ערך, יש כאן פוטנציאל ענק לתעסוקה המכבדת את בעליה, לחיי מסחר תוססים, ולצרכנות פנימית ושת"פים מבורכים. כבר היום אני יכולה לספר לך שהיקף המכירות שילש את עצמו בעסקים החברים בקהילת 'לינק צפון'. הקונים זוכים לחוויות מיתוג ושירות שלא היו קיימות קודם, עקב היעדר מודעות. תושבי הצפון החרדי באים לקנות כאן מתחת לבית, במקום לנסוע עד למרכז. כי כשאת חברת קהילה, את מתנהגת כמו אשת עסקים והלקוחות מרגישים את זה. הם רוצים לבוא ולקנות ממך." מדגישה אביגיל קרוואני.

"כשיש לך קהילה, יש לך עוצמה בידיים. יש לך גב חזק. את לא לבד. את חלק מקבוצה שתומכת בך, מקשיבה לך, מסייעת לך להתקדם. למעשה, מודל קהילת 'לינק צפון' בנוי לפי ערים. יש לנו קבוצה כמעט בכל עיר כשלכל אחת ראש קהילה האחראית לקידום ומינוף פעילות הקבוצה," מספרת אביגיל ועיניה בורקות בסיפוק. "החיבור בין חברות הקהילה מתקיים בקבוצות ווטסאפ, קבוצות מייל וקווי תוכן טלפוניים. מיניתי רכזת שמנהלת את כל תתי הקהילות. כמו כן, אנו מקדמות יחד פרויקטים ומיזמים לפי ערים כמו: יריד חנויות, שוברים עירוניים ועוד."

במקביל, פותחת אביגיל קרוואני קורסים לקידום עסקים ומלווה פרטנית נשות עסקים למינוף העסק ולכיבוש שיאים חדשים של הצלחות. הצפון החרדי העסקי בוער באש של עשיה מבורכת.

מאחורי הקלעים של 'לינק צפון' • הבעלים מדברים (כרמית הלמן- הפקות PLAY)
מה היה עד היום?

אביגיל קרוואני: "לא היה… מה שכן היה זה חוסר מודעות עסקית. נשים שגלגלו מחזור כספים גבוה קראו לעצמן 'עובדות מהבית' ולא ידעו בכלל שהן נשות עסקים לכל דבר. מי שכן הלכה לקבל ייעוץ עסקי, היתה נוסעת עד למרכז. כאשר ההכוונה וההדרכה שהיתה מקבלת לא היו תמיד רלוונטיים, משום שליבת העסקים בצפון הארץ שונה מזו שבמרכזה. כך למשל, אם תעשי שיווק אגרסיבי מדי לעסק שלך, לא יבואו קונים. אחרות קיבלו ייעוץ דיגיטל לא מותאם, כאשר נתח נכבד מקיבולת הלקוחות החרדיים בצפון, לא נמצאים כלל בעולם הדיגיטלי.

ליצור שינוי מהשורש​

הבנתי שאני חייבת ליצור שינוי מהשורש. אני יכולה לפתוח קורס עסקי ועוד קורס ייעוץ, אבל אני לא רוצה להניח פלסטר. אני רוצה להבריא את המצב. אני רוצה ליצור תחרות עסקית בריאה וחיובית בצפון. אני חולמת שיהיה כאן מענה. חבר'ה, מדובר פה בלמעלה מ-2000 עסקים! יש כאן קהילה ענקית. הצפון מתפתח. הוא גדול ושווה השקעה. זה כבר לא מה שהכרנו פעם. יש סיבה טובה לבוא לפה. יש צמיחה כלכלית בלתי פוסקת ומינוף עסקי אדיר."

בכל זאת, העולם היום נמצא בדיגיטל, איך קהילת 'לינק צפון' משתלבת שם?

"בהחלט, הדיגיטל הוא תחום חשוב וחיוני לכל עסק," מסכימה אביגיל, "הקמנו פלטפורמה דיגיטלית מותאמת שמאחדת את כל העסקים החרדיים בצפון הארץ. כל אדם שומר מצוות שנמצא בצפון ומבקש לצרוך שירות או מוצר, יודע שיש לו דרך קלה, נוחה ונגישה למצוא אותו ועל הדרך לקנות מעסק חרדי. בכל תחום: ממסעדה, מוצרי מזון, משחק או צעצוע לילד, ועד שירותי עיצוב, פרסום או דפוס. האתר מציג אינדקס בעלי עסקים מקיף עם פרופיל השירותים הניתנים בעסק, והוא פתוח בכל רמות הסינון." חפשו בגוגל "לינק צפון" ואתם שם.

ספרי לנו על כנס 'הפיסגה'…

"השקת קהילת 'לינק צפון' לוותה בכנס פתיחה חגיגי 'הפיסגה' אשר נדחה ברגע האחרון, עקב פטירתו של גדול הדור הגר"ח קנייבסקי זצוק"ל. הכנס נדחה ממועד החורף המקורי, והתקיים בסופו של דבר בתחילת הקיץ, כאשר מספר המשתתפות הכפיל את עצמו ועמד על כמה מאות," אומרת אביגיל קרוואני.

לקראת הכנס יצא לאור מגזין כרומו חגיגי הנושא את שם הקהילה, ובתוכו בשורת תוכן עסקי ברמה מקצועית ובלתי מתפשרת, פרסום חדשני ומרהיב של שירותי חברות הקהילה, וכתבות נושא מגוונות ומעמיקות עם ידע חיוני לכל אשת עסקים. כל אשת עסקים חרדית בצפון קיבלה את המגזין ישירות עד הבית. המגזין קצר תגובות נלהבות, העסקים שפרסמו בו קיבלו המוני פניות חדשות, ומעגלי הלקוחות התרחבו פלאים. עסקאות ענק נסגרו ואינספור שיתופי פעולה נולדו. זו הייתה התחלה של קהילה מופלאה והצלחה מסחררת.

צפונית? בואי להגשים חלום!​

קטעים נבחרים מכנס הפסגה (כרמית הלמן- הפקות PLAY)
את הכנס הפיק המפיק האגדי ישעיה הלר והנחתה בטוב טעם רחלי גוטליב, והופיעו בו מנטורים עסקיים מהשורה הראשונה שהעניקו ערך מקצועי יקר למשתתפות. בן ציון פדר, מנהל השיווק למגזר החרדי של טרה בעבר ומנכ"ל פרסום "אפיקים" בהווה, אשר דיבר על הדרך המקצועית ליצירת שיווק מיידי נכון, מדויק ורווחי. שולי בן לולו, מנהלת בית הספר למכירות, מסרה את הרצאת הזהב: "איך מכרתי 18 טון בשר בשבוע, ואיך פיתחתי את השיטה למכור בגדול ובכיף". רבקי ליבוביץ, מנטורית לפיתוח אסטרטגיות ומנכ"לית "רייטינג" חידשה על הנוסחה החברתית לפיתוח עסקים במינימום עלויות ובמקסימום חדשנות. המשתתפות נהנו ממשחק קליקרים על מושגים אודות העסק, פעילות עסקית ועוד, ומהרצאה מקצועית של אביגיל קראווני על פיתוח עתידני "מה עושים מחר". את הכנס חתמה הסטנדאפיסטית הניה שוחט במופע הומור שנון על אתגריהן של נשות העסקים החרדיות.

"נשים קיבלו מוטיבציה לקום ולפעול, לקדם את העסק שלהן. נשים הבינו שהן לא לבד בבועת ההתמודדות. נשים קיבלו כלים והכוונה איך להפוך את העסק שלהן למקצועי ורווחי ומפרנס הרבה יותר." אומרת אביגיל קרוואני ומסכמת: "אם את אשת עסקים חרדית המתגוררת בצפון, בואי להגשים את העסק שלך בקהילת 'לינק צפון'. הצטרפי עוד היום במייל: office#avigail.co.il , בטלפון: 04-9849836 או בווטסאפ: 055-2721386. ואם עוד לא פתחת כרטיס מוזמנת לשלוח הודעה ונבדוק את התאמתך לפלטפורמה הדיגיטלית שלנו. את חייבת את זה לעצמך ולעסק שלך. מגיע לך להיות גדולה מהחיים."

הקישור לאתר

נערך לאחרונה ב:

A000A

משתמש רשום
מומלץ:

https://nedar.im/F476

56665.png

קבצים מצורפים

• קהילת בני הישיבות.pdf
    KB 592.5 · צפיות: 45

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
זה נכון.
אבל היום ענין הדיור הוא שריפה שמשתוללת
והיא גזירה לא פחות מגזירת הגיוס
כי אם יש אברך שר בשכירות ביחידה דלוחה זה גזירה נוראה
ואנא התחילו במירוץ לכיבוי השריפות
ואם אפשר להביא את הסופר טנקר
בהצלחה.
'אין קמח אין תורה' זה ממש כפשוטו.
קמח כולל כל דבר הכרחי לצרכי האדם.
ובכלל דירה נורמלית הראויה למגורים.

אכן כואב מאוד שבנושא הדיור, גרים משפחות שלמות ומצטופפים ביחידה קטנה.
לפעמים מתחת לאדמה.
זה לא בריא לגוף ולנפש.

ה' יעזור לנו.

lizi_g

משתמש פעיל
הגיע הזמן שיחלחל לכולנו שעליית מחירי הדירות של חודש שוות ערך למס על ח"פ או מס הסוכר של כמה שנים טובות.
בנוסף חשוב להבין שהמס על ח"פ או מס הסוכר כמה שזה מכעיס אבל יש בו היגיון.
כן..
גם אנחנו נפגענו מהמיסים הללו אבל בהחלט אנחנו צורכים היום פחות סוכר שאין חולק שיותר בריא בלי זה.
גם לגבי הח"פ כמה שזה כואב אבל פתאום התחיל להיות פחות צריכה בלתי מחושבת ובזבזנית.
אבל מחירי הדירות זה גזירה על כל שכבות הציבור שאינה הוגנת כך שלפעול בזה זה הרבה יותר מלגיטימי וכולם יודו לח"כ שלנו אם יצליחו לבשר בשורות חדשות בתחום הדיור.
כך שבהחלט צריך לבוא מהציבור דרישה חד משמעית לעסקנים שלנו להתעסק אך ורק במחירי הדיור המאמירים והבלתי ניתנים לתפיסה...
ולא להיגרר אחרי כותרות של ניצחנו את ליברמן ולפיד.
כי מי יודע אם לא לעת כזאת יגיעו למלכות.

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
בתור מי שגר בצפון ומכיר טוב מאד את התנאים באיזור (צפת והסביבה) בעיקר את תנאי התעסוקה כיון שב"ה סייעתי בסייעתא דשמיא עצומה בשנים האחרונות לעשרות משפחות למצוא את מקור פרנסתם באיזורנו בתור היותי רכז של ארגון תעסוקה מסויים (לצערי בתקופה האחרונה ממש אני כבר לא זוכה לעשות זאת).
אני חייב לומר שיש המון משרות פנויות באיזור הצפון שמתאימות לאנ"ש, וזאת מלבד עצמאיים/ות שלדוג' קבוצה של מתכנתות עובדות ונותנות שירות בכל הארץ (והעולם...) מהבית או כל משרד אחר, וזאת למודעי כי אצלנו עלות של שכירות משרד מסודר היא ממש נמוכה, ואלו שרוצים ממש לחסוך יכולים למצוא מקום למשרד גם בכל מיני מקומות ב-400-500 ש"ח (כמובן שאני קצת מקצין, אבל זה קיים!), כך שעצמאיים/ות יכולים לחיות בכל מקום.
אבל גם לגבי שכירים/ות יש המון מקומות עבודה, אני לא יודע לומר אם אכן מקבלים את המשכורות של המרכז, אבל לדוג' משרות בהוראה וגננות יש המון הצעות כל הזמן (אפי' באמצע שנה תוכלו למצוא), אם אוכל אעלה כאן את אחד מהעיתונים המקומיים של צפת שתוכלו להיווכח בעיניים בכך, ובענף זה אני חושב שמי שנמצא תחת החינוך העצמאי או כל גוף אחר יכול לקבל את ההטבות כמו בכל מקום אחר.
וכן עבודות של טלפנות יש המון המון משרות בכל התחומים (התרמה, שירות לקוחות, מכירות, וכו').
עבודות מזכירות של עו"ד, מרפאות, מוסדות וכו' כל הזמן מפורסמים, כמובן שיהיו שיאמרו שמה שמפורסם הרבה זה אומר שאין לזה ביקוש, יתכן וזה כך, אבל מהיכרותי עם השוק אני יכול לומר שזה כל הזמן מתאכלס (אולי קצת באיטיות) כי כל מעסיק מבין שאין לו זמן רב מדאי לחכות...
כך שבצפון לא חסר משרות, רק כמובן שבמרכז יש אולי יותר מקומות עבודה חרדיים על טהרת הקודש ב-100% יותר מכאן, לא בדקתי לעומק אבל זה גם לא בטוח נכון.
זה נכון לכעת בס"ד.

אפיפית

משתמש מקצוען
הייתי בחתונה השבוע ישבתי ליד דודה שהצפון (עצמאית )
והיא אומרת לי שרוב האנשים בסביבה שלה הם הייטקיסטים
והייתה בהלם לשמוע ממני שזה נחשב שבצפון אין הייטק
(ואם תאמרו אין מקומות חרדיים? יבואו החרדים ויהיה מקומות - גם במרכז לפני עשרים שנה לא היו והיום יש שפע)

א.פ.ב.

משתמש פעיל
החרדים שאני מכיר מעדיפים לגור בנוה יעקב ולהיסחב בתחבורה המזעזעת שלה,
מאשר לגור ע״י מרכז ההיטק במלחה לדוגמא,
וע״י שפע המסחר, חנויות, אולמות ו״תעסוקה״ שבתלפיות.

ככה הם החרדים,
המרכז מבחינתם, זה איפה שחיי התורה תוססים,

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני מצרף מדגם קטן של משרות שפורסמו לאחרונה במיילים מארגון 'מפתח - סניף צפת', כמובן שלא כל המשרות מיוחדות בתנאים שלהם, אבל תמיד יש מה להציע ברוך ה', ומנסיון יש השמות מצוינות במקומות עבודה מגוונים החל מעובדי ייצור ועד מנהלי סניפים של רשתות שיווק, וכמו שכתבתי לעיל גם ברמות השכר ישנם הבדלים משמעותיים בין המשרות אבל הם בגדר השכר הרגיל גם במרכז פלוס מינוס (תמיד תמצאו חריגות לכאן ולכאן). כמו"כ בשנים האחרונות יצא לי הקטן לשבת בכמה וכמה פאנלים ופגישות עם העוסקים בתחום התעסוקה במגזר החרדי הן מצד הממשל והן מהעסקנות החרדית, וכולם מסכימים שככל שהפריפריה תגדל כך גם המשרות יגדלו ויצמחו בדיוק כמו במרכז, וכמו שרואים בעיניים שהתעסוקה בצפון שונה לגמרי ב-180 מעלות ממה שהיא היתה לפני עשור, וכך בעזרת ה' יהיה בעוד עשור.
משרה-7150-נציגי/ות שירות לקוחות

לחברת ביטוח באיזור טבריה דרושים/ות נציגי/ות שירות לקוחות תותחים/ות

במסגרת התפקיד:

מענה טלפוני לשיחות נכנסות, עבודה ממוחשבת מול מערכות החברה

דרישות התפקיד:
ניסיון בשירות לקוחות- חובה!
אסרטיביות ויכולת ניווט שיחה
מיומנות בשימוש במחשב

שעות וימים:
העבודה בימים א-ה
שעות עבודה 8-17/16
אפשרות למשרת אם עד 15

שכר ותנאים:
שכר מעולה+ בונוסים עד 1300 ₪ בחודש
תנאים סוציאליים מלאים
תנאי רווחה מהטובים בשוק
מענק התמדה לאחר 4 חודשים
יתכן הסעה מטבריה עילית לנשים

משרה-9883-טבח ראשי

לבית אירוח גדול בצפת דרוש/ה טבח/ית ראשי/ת

דרישות התפקיד:

ניסיון בבישול ברמה גבוהה לכמויות גבוהות-חובה
יכולת ניהול מטבח.
יחסי אנוש טובים.
חריץ, זריז ואיכפתי

שעות וימים: 6/9:00 -42 שעות שבועיות- גמיש
א-ו

שכר ותנאים: שכר מעולה למתאימים מול המעסיק

משרה-12290-מזכירות לבריכה טיפולית

לבריכה טיפולית בצפת דרושות מזכירות קבועות. מ''מ, ולהחלפה לחל''ד

במסגרת התפקיד:

קבלה פרונטאלית של לקוחות שמגיעים לבריכה.
אחריות על גביית התשלומים.
אחריות על יומן ושיבוץ שעות לטיפולים.
נתינת שירות טוב ואיכותי ללקוחות.
ביצוע משימות ועמידה ביעדים.

דרישות התפקיד:
יחסי אנוש מעולים.
ראש גדול .פרואקטיבית.
יכולת עבודה בצוות.
יכולת עבודה תוך כדי ביצוע מספר משימות במקביל.
שליטה מלאה במחשב. וקליטה מהירה בתוכנות מחשב יעודיות של מקום העבודה.

שעות וימים: א-ה
2-3 ימים- בוקר- 7:45-14:30
2-3 ימים אחה''צ- 14:00-21:00
ימי ו-לסירוגין

שכר ותנאים: מול המעסיק

משרה-12213-מנהלת משרד

למוסד חינוכי בצפת דרושה מנהלת משרד

במסגרת התפקיד:

ניהול המשרד
אחריות על שיבוצים ותשלומים ועוד

דרישות התפקיד:
שליטה במחשב,
ניסיון בעבודה משרדית ,
זמינות ,
ראש גדול .

שעות וימים:
א-ה 8:00-16:00 תיתכן גמישות בשעות .

שכר ותנאים: שכר מעולה לבעלות ניסיון והתאמה מלאה לתפקיד

משרה-17355-מנהל/ת סניף

למינימרקט בצפת דרוש/ה מנהל/ת סניף

במסגרת התפקיד:

ניהול עובדי הסניף
הזמנות סחורה
עבודה מול ספקים ועוד.

דרישות התפקיד:
ניסיון ניהולי מתחום המזון -יתרון משמעותי
יכולת ניהול
ראש גדול
אחריות ומוסר עבודה

שעות וימים: א-ה 7:00-17:00

שכר ותנאים: שכר גבוה מול המעסיק

משרה-12213-מזכירה

למוסד חינוכי בצפת דרושה מזכירה

דרישות התפקיד:

שליטה במחשב,
ניסיון בעבודה משרדית
עבודה בצוות

שעות וימים: א-ה 8:15-14:15

שכר ותנאים: יקבע בראיון עבודה מול המעסיק

משרה-19917-איש/ת מכירות ומעצב/ת פנים

לעסק בתחום המכירות קרמיקה וכלים באיזור צפת
דרוש/ה איש/ת מכירות ומעצב/ת פנים

במסגרת התפקיד:

שירות ומכירות ללקוחות החנות
יעוץ ללקוחות בעיצוב הבית

דרישות התפקיד:
תותחית מכירות
ידע בעיצוב פנים
שליטה בסביבה ממוחשבת

שעות וימים: א-ה משרה מלאה

שכר ותנאים: שכר + בונוסים גבוהים
משרה-19911-סוכן/ת מכירות שטח

לחברה ארצית דרוש/ה סוכן/ת מכירות שטח לאזור הצפון.

במסגרת התפקיד:

• גיוס לקוחות חדשים
• שימור לקוחות קיימים, והגדלת נפח המכירות.
• טיפול בנקודות המכירה, תצוגות, שטחי מדף, נראות וסידור הסחורה.

דרישות התפקיד:
• רישיון נהיגה בתוקף.
• אחראי/ת, רציני/ת ועם יכולת עבודה עצמאית.
• "ראש גדול" ובעל/ת יכולת ניהול מס' משימות במקביל.
• אסרטיביות ויכולת ניהול מו"מ.
• תודעת שירות גבוהה

שעות וימים:
א-ה משרה מלאה

שכר ותנאים: 7000 ש''ח ברוטו +בונוסים +רכב צמוד

משרה-19906-איש שיווק שטח

לחברה בתחום הביטוח הפנסיוני דרוש איש שיווק שטח בצפת ובסביבה

במסגרת התפקיד:

עבודת שיווק של המוצר
והבאת לידים מהשטח

דרישות התפקיד:
יכולת גבוהה של שיווק ומכירה
יחסי אנוש מעולים

שעות וימים: משרה חלקית

שכר ותנאים: שכר חלקי + בונוסים גבוהים מאוד על מכירות

משרה-19685-עובד יצור ואריזה ליקב

ליקב חדש בדלתון דרושים עובדי יצור ואריזה

דרישות התפקיד:

ניסיון ביקב-יתרון
דיוק בזמנים.
חריצות.

שעות וימים: א-ה 7/8-17:00 + שעות נוספות לפי העונות

שכר ותנאים: 32-35 ש''ח לשעה

משרה-7295-טכנאי מחשבים

למכללה בצפת דרוש טכנאי מחשבים

במסגרת התפקיד:

תחזוקה שוטפת ותיקון מחשבים אישיים.
הדרכה והטמעה של מערכות מחשוב למשתמשי קצה.

דרישות התפקיד:
השכלה: טכנאי PC מוסמך /מנהל רשתות תקשורת מוסמך
ניסיון של שנתיים לפחות בתפקיד דומה.
יכולת גבוהה של למידה עצמית.
יכולת ביטוי ותקשורת בינאישית גבוהה.
נכונות להשקיע מאמץ גם מעבר לשעות העבודה.
הכרה עם כלי ניהול של Cisco - יתרון
שפות- אנגלית – רמה טובה .

שעות וימים: א-ה משרה מלאה

שכר ותנאים: שכר מעולה מול המעסיק

לקבלן בתחום החשמל מטבריה דרוש עובד

במסגרת התפקיד:

ביצוע עבודת שטח
עבודות בכל איזור הצפון

דרישות התפקיד:
לא חייב ניסיון
ידע טכני-חובה
רציני. ואחראי
ראש גדול.
דיוק בזמנים.
רישיון נהיגה.

שעות וימים: א-ה 6:30-16:00
(לפעמים מסיימים יותר מוקדם תלוי בפרויקטים)

שכר ותנאים: שכר מעולה + רכב לשבוע העבודה
ותנאים טובים

משרה-19869-איש/ת שירות!

לחנות פארם בצפת דרוש/ה איש/ת שירות

במסגרת התפקיד:

שירות ללקוחות החנות

דרישות התפקיד:
אדיבות,
ייצוגיות,
עבודה במשמרות (לא לילה).

שעות וימים: א-ה משמרות

שכר ותנאים:
שכר ותנאים טובים ואופציה לקידום.
מול המעסיק.

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שקר מוחלט, הדירות נרכשו, עקב החלטת האדמו"ר לבנות קריה בהר יונה.
וקהילות נוספות כבר קלטו את הענין.

מי שכתב את זה משמש היום כח"כ מן המנין מטעם אחת המפלגות החרדית, לתשומת לב המתלוננים ע"ז שמשמיצים את הנציגות החרדית בכנסת.
יש מעט מן הצדק בטענה שלא לאפשר הקמת עיר חרדית בדומה לביתר מ"ע וכו'
מפני שהוכח מהעבר שאין למקום כזה היתכנות כלכלית קיומית
והפתרון היותר טוב הינה ריכוזים חרדיים בכל עיר ועיר

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יש מעט מן הצדק בטענה שלא לאפשר הקמת עיר חרדית בדומה לביתר מ"ע וכו'
מפני שהוכח מהעבר שאין למקום כזה היתכנות כלכלית קיומית
והפתרון היותר טוב הינה ריכוזים חרדיים בכל עיר ועיר
ובית שמש?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה