@במיטב היגיוןראשית,בתמונה הנל התבלבלתי בכותרת.בתא c1 יש להגיה כמובן עמודה b(ולא c).סורי.
שנית ולעצם שאלתך.עדיין לא מצאתי פיתרון הכי מושלם לשאלתך בשיטס.
ולבנתיים.אני אזכיר:
א. כי ניתן לבצע מיון כזה באקסל באופן ידני כמו שמפורט בלינק כאן.
ב.ניתן לבצע בשיטס מיון מותאם אישית.אך יש לכתוב את הסדר המומלץ בתוך הסוגריים מסולסלים
כמו בדוגמא כאן
צפה בקובץ המצורף 1454276
בהצלחה
בתא f2 תכתבי את הפונקצייה(זו דרך אחד..ישנם עוד דרכים) המצורפת בצילום מסך ותגררי למטהאשמח לקבלת עזרה.
אני רוצה להדפיס מעטפות עם שם משפחה ומספר נייח לפי קובץ אקסל.
בקובץ יש לכל אחד מספר נייח ומספר נייד.
איך אני יכולה להגדיר שכאשר אין מספר נייח, יודפס הנייד?
תודה רבהלשאלתך @סתם שמערל
ראיתי את הגיליון שצירפת ובדקתי בפיבוט.
ובכן,אני חושב שכדאי שתקרא את המדריך כאן בכל הקשור לפריסת תשלום באשראי והגדרת החיובים בתזרים המזומנים.
בלינק מצורף סרטון הדרכה .וכן 2 גיליונות אקסל.
צריך ליצור תשתית של טבלת מקור כמו שמצורך בלינק.ואז לבצע סיכום הוצאות וחיובים עם פונקציות sumif/sumifs (בשיטה הפשוטה,הידועה והמקובלת) עם הוספות של פונקציות תאריך ועוד כמה "מיני מטעמים" ככל הנדרש..
אני לא חושב שהפיבוט שלעצמו יפתור את הבעיה במתכונת הנוכחית של גיליון המקור.
בהצלחה
נראה לי שהדרך הכי טובה היא לייבא את הקובץ לאנשי קשר של ג'ימייל ולהוריד שוביש דרך להמיר קובץ VCF (אנשי קשר) לאקסל אבל שיצא בעברית ולא בגיבריש?
עשיתי את זה וקיבלתי קובץ ג'יבריש. גם אחרי ששמתי כחוברת אקסל.נראה לי שהדרך הכי טובה היא לייבא את הקובץ לאנשי קשר של ג'ימייל ולהוריד שוב
ביבוא לג'מייל הוא נכתב בג'יבריש?עשיתי את זה וקיבלתי קובץ ג'יבריש. גם אחרי ששמתי כחוברת אקסל.
לא.ביבוא לג'מייל הוא נכתב בג'יבריש?
יש להוריד את הקובץ בפורמט google csv ולפתוח ע''י פנקס רשימות שמירה בשם ואז לשנות לקידוד של ansiלא.
אני מייצאת Outlook CSV, נכון?
ואז איך אני מעלה את זה לאקסל?יש להוריד את הקובץ בפורמט google csv ולפתוח ע''י פנקס רשימות שמירה בשם ואז לשנות לקידוד של ansi
יש לפתוח את הקובץ שקיבלת לחיצה ימנית פתיחה באמצעות אקסלואז איך אני מעלה את זה לאקסל?
עכשיו ב"ה הכל עבר בעבריתיש לפתוח את הקובץ שקיבלת לחיצה ימנית פתיחה באמצעות אקסל
תפתחו קובץ אקסל חדד ובלשונית נתונים יבוא מטקסט csv לבחור את הקובץ ובטבלה הנפתחת יש להגדיר מפריד פסיקעכשיו ב"ה הכל עבר בעברית
אבל הכל בעמודה אחת, בלי הפרדה של עמודות, יש דרך להתמודד עם זה?
יש לי מעל 6 אלף רשומות...
ראשית.זו שאלה מורכבת ומאתגרתאשמח לקבל עזרה.
יש טבלה המכילה ערכים שונים, חלקם שעות (8:20) וחלקם תאים מסוג כללי. יש שם ספרות, או מילים.
אני רוצה שימנה כמה תאים מכילים שעות
כתבתי כך:
=COUNTIFS(C7:AN7,"=??:??")
אבל לא קיבלתי את התוצאה הרצויה. אשמח לקבל נוסחה מדויקת יותר.
תודה רבה!
לפי מה שאני הבנתי מה שהיא מציעה שם היא העתקת כלל הנתונים בכל חודש מחדש והנוסחה מחשבת אם יש עדיין תשלום לפי מספר החודש.לשאלתך @סתם שמערל
ראיתי את הגיליון שצירפת ובדקתי בפיבוט.
ובכן,אני חושב שכדאי שתקרא את המדריך כאן בכל הקשור לפריסת תשלום באשראי והגדרת החיובים בתזרים המזומנים.
בלינק מצורף סרטון הדרכה .וכן 2 גיליונות אקסל.
צריך ליצור תשתית של טבלת מקור כמו שמצורך בלינק.ואז לבצע סיכום הוצאות וחיובים עם פונקציות sumif/sumifs (בשיטה הפשוטה,הידועה והמקובלת) עם הוספות של פונקציות תאריך ועוד כמה "מיני מטעמים" ככל הנדרש..
אני לא חושב שהפיבוט שלעצמו יפתור את הבעיה במתכונת הנוכחית של גיליון המקור.
בהצלחה
לא הבנתי לגמרי.להוסיף טבלת עזר עם מספרי החודשים ולהשתמש עם sumifs לסיכום הבא במקרה ובעמודה של התשלומים יש ערך הגבוה מ-1 אז הוא יחשב את מספר החודש פחות מספר החודש של תאריך העיסקה ואם הוא פחות ממספר התשלומים אז הוא יסכם את סכום התשלום שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: