בשמחה.@יעקב ויצמן שלחתי לך מייל מקווה שהגיע.
תודה ענקית !
המייל הגיע.ושלחתי גיליון מתוקן הכולל פונקציות לתיקון התקלה.
בהצלחה
בשמחה.@יעקב ויצמן שלחתי לך מייל מקווה שהגיע.
תודה ענקית !
נזכרתי עכשיו רק להעמיד את דבריי על דיוקםאם בדוגמא ששלחתי.אבצע העתקה של תאים עם תוכן מa1:a10
ואעמוד על תא a10 ואבצע הדבקה
האקסל /שיטס יוסיפו אוטומט 9 שורות למטה.זו פעולה "מאולצת" (שביצעת הדבק במקום כזה.אמרת בעקיפין לאקסל/שיטס שידאגו גם "לשטח מתאים ופנוי" עבור המשימה...)
ראה כאן מדריךשלום רב!
@יעקב ויצמן
אני מנסה להשתמש בפונקציית IMPORTRANGE כדי ליצור קובץ שיטס חדש שמייבא נתונים מגליון ספציפי של קובץ שיטס אחר. אך כל הזמן נוצרות לי שגיאות.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך מתמודדים עם הנוסחא הזו, ואולי בכלל אני צריך נוסחא אחרת?
מה שאני מנסה בעצם לעשות: יש לי קובץ עם הרבה גיליונות, ואני רוצה ליצור הרבה קבצים נפרדים כדי שאוכל לנהל גישה לכל גיליון בנפרד
תודה רבה!
אגב, שאלתי את chat GPT וזה מה שהוא ענה לי:
צפה בקובץ המצורף 1369365
צפה בקובץ המצורף 1369366
@יעקב ויצמן תודה רבה!
הבעיה ידועהמה עושים עם אקסל שכמורידים אותו מהמייל למחשב התאריכים משתבשים, כלאמר אם היה רשום תאריך 05/07/2022 במסך המחשב במייל לפני ההורדה רשום כך אך לאחר ההורדה רשום 07/05/2022 ואם התאריך היה 25/07/2022 זה נשאר כך כי לא יכול להיות 07/25.
כך שכל התאריכים באקסל משובשים.
מה עושים?
לא מוצא אפשריות אזור ושפההבעיה ידועה
השוני בגלל פורמט תאריך אמריקאי.בו נכתב החודש ואחכ יום
הנה פיתרון
צפה בקובץ המצורף 1369774
תשנה גם לאזור זמן -ישראל
תעדכן אם עזר לך
איזה וינדוס זה?לא מוצא אפשריות אזור ושפה
צפה בקובץ המצורף 1369859
מניח שהחישוב מתבצע עם sumifעשיתי נוסחא לחישוב שעות נוספות איך אני מקבע שזה יעבוד לי רק על ימי שבת וחג, ובשאר הימים ישאר ריק?
תודה
מצרף לינק לגיליון שיטס עם הרשאת עריכה.מסובך, מצורף הקובץ.
על הדרך אם אתה יכול לסדר את שאר הבעיות אשמח.
תודה.
מספר דרכים.בלת"ק
יש לי קובץ עם כמה עמודות
עמודה אחת עם שם פרטי ועמודה אחת עם שם משפחה וכן הלאה
אני רוצה למזג שתי עמודות לעמודה אחת
ז"א שהשם הפקטי ושם המשפחה של כל אחד יופיעו במשבצת אחת
אשמח להכוונה איך לעשות א תזה
ישר כח לךמספר דרכים.
1) נתונים >>> מילוי מהיר.
2) =A1&" "&B1
3) ע"י פונקציית CONCAT
פונקציית countif סופרת כל סוג ערך לפי קריטריון מסוים.תוכל להסביר לי איך לעשות את זה לקובץ אחר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: