עבודה יפה...בניתי לך קובץ כזה תבדוק אם זה בסדר
תשנה את הסיומת ל-xlsm
אהבתי את הטריק עם ה cuontif..
מה שכן המקרו יפעל רק בעת פתיחת הקובץ עם תרצה אפשר להגדיר אותו ברמת גיליון ולהוסיף אירוע של change או select.
עבודה יפה...בניתי לך קובץ כזה תבדוק אם זה בסדר
תשנה את הסיומת ל-xlsm
בניתי לך קובץ כזה תבדוק אם זה בסדר
תשנה את הסיומת ל-xlsm
עובד מצוייןעבודה יפה...
אהבתי את הטריק עם ה cuontif..
מה שכן המקרו יפעל רק בעת פתיחת הקובץ עם תרצה אפשר להגדיר אותו ברמת גיליון ולהוסיף אירוע של change או select.
לכאורה עדיף עדכון בשעת פתיחת הגיליון,אבל אם הגיליון פתוח כל הזמן כך שהוא לא מתעדכן,אז אפשר גם לעדכן לפי זמןעובד מצויין
האם יש אפשרות שבמקום בפתיחת הגליון כל יום יבדוק האם יש את התאריך היומי ואם כן יפעיל את המאקרו?
אשמח אם תשנה לי בקובץ (אני לא יודע בדיוק מה לשנות ובמקום מה)לכאורה עדיף עדכון בשעת פתיחת הגיליון,אבל אם הגיליון פתוח כל הזמן כך שהוא לא מתעדכן,אז אפשר גם לעדכן לפי זמן
צירפתי דוגמה -צריך לשנות את שעת העדכון בעורך המאקרו בתיקיה "חוברת עבודה זו " לשעה שמתאימה לך.
וכן ב- "Module1" לשנות את שם חוברת העבודה ,גיליון,וטווח.
מצורף בקובץ רגיל... רק לבטל חתימה במאפייני הקובץ.אשמח אם תשנה לי בקובץ (אני לא יודע בדיוק מה לשנות ובמקום מה)
הייתי רוצה אם אפשרי לשנות בקובץ שצרפתי לעיל כי אני לא יודע איפה להכניס את מה ששלחתםמצורף בקובץ רגיל... רק לבטל חתימה במאפייני הקובץ.
רק הערה להרב ה @עמיק הגדול.
עדיין העטפת את פונקציית Check_list() בתוך אירוע של Workbook_Open(). מה שלא יעזור במקרה שקובץ האקסל ישאר פתוח ליותר מיום אחד...
אולי עדיף להכניס אותו בתוך אירוע של שינוי בגליון?
ל@אבי2021הייתי רוצה אם אפשרי לשנות בקובץ שצרפתי לעיל כי אני לא יודע איפה להכניס את מה ששלחתם
אני חושב שכדאי להעזר בו,וכדי לגרום למאקרו לפעול כל יום הוספתי לו בסוף המאקרו "Check_list" קריאה חוזרת לטיימר,ואז נוצר לולאה שהטיימר מפעיל את את המאקרו,והמאקרו לאחר שעשה את הפעולה קורא שוב לטיימר שמפעיל את המאקרו וחוזר חלילה.לכאורה עדיף עדכון בשעת פתיחת הגיליון
לחצת קודם על תא מהכותרת או סימנת עמודה?בקשת עזרה:
הכנתי קובץ אקסל עם טבלה כ600 שורות ו8 עמודות. התכוונתי להשתמש בסינון (סרגל נתונים- סנן). משום מה האופציה לא קיימת- הלחצן אפור ולא מצילחה לא לסנן ולא למיין. מה יכולה להיות הסיבה?
סמנתי את כל הטבלהלחצת קודם על תא מהכותרת או סימנת עמודה?
עוד שאלה.האם קיימות בטווח שורות ריקות או תאים ריקים?
(אם את מצליחה להבחין בכך בעין בגילגול הגיליון .אז מצוין.
תמחקי את השורות ריקות.
אם לא ,אפשר למצוא פטנט אחר.או להשתמש בפונקציות מותאמות)
תעשי קודם ניסויx
סמנתי את כל הטבלה
יש תאים ריקים לפעמים (זו טבלה של שמות ופרטים להדפסת תוויות, ויש עמודות של קידומת שלפעמים ריק או כתובת חסרה וכדומה
לא הצליחתעשי קודם ניסוי
לכתוב טבלה פיצפונית בעמודה רחוקה כמו זו
צפה בקובץ המצורף 1376991
כמה שורות בלבד יספיקו
תמלאי את כולן בערכים
ואז לסמן תא אחד בכותרת.וללחוץ מיין וסנן.
אם הכל עובד כשורה.
אז הפיתרון .להוסיף בעמודה a עמודה ריקה מימין .ובעמודת a החדשה שריקה כעת.להריץ מספר 1 עד 600 ברצף.
ואז לבחור בתא בעמודה a וללחוץ על סנן.
ככל הנראה מקור התקלה הוא תאים ממוזגים.לא הצליח
הטבלה הקטנה עובדת
הוספתי עמודה A עם מיספור כמוצע לטבלה המקורית. אין אפשרות לסינון
יש לי טבלה אם נתנוים לאלפון
אני צריכה ש2 הטלפונים יהיו באותו תא אחד מעל השני
איך עושים?
צפה בקובץ המצורף 1377148
בבקשהיש לי טבלה אם נתנוים לאלפון
אני צריכה ש2 הטלפונים יהיו באותו תא אחד מעל השני
איך עושים?
צפה בקובץ המצורף 1377148
ישר כח.נסי בעזרת נוסחא זו, לאחד קודם כל את שני המספרים,
=A1&" "&B1
ואחכ- לחצי על "גלישת טקסט"
אם בעמודה a הנייד הראשוןסורי
אני לא מספיק מתמצאת באקסל
אפשר הסבר לבורים ולא מכירי נוסחאות
תודה ענקית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: