למדת לכתוב פונקציות לפני שלמדת איך נותנים להם שם??כתבתי פונקציה פרטית באקסל ואני רוצה להוסיף לה תיאור (לטובת כל האנשים שישתמשו בה, וגם קצת לטובתי שלא אשכח מה זה מה).
למדת לכתוב פונקציות לפני שלמדת איך נותנים להם שם??כתבתי פונקציה פרטית באקסל ואני רוצה להוסיף לה תיאור (לטובת כל האנשים שישתמשו בה, וגם קצת לטובתי שלא אשכח מה זה מה).
לא קשור לתשלום.יוכל להיות שזה זמין רק בחשבונות שבתשלום? כי זה לא נפתח לי עדיין.
קישור להסבר:כתבתי פונקציה פרטית באקסל ואני רוצה להוסיף לה תיאור (לטובת כל האנשים שישתמשו בה, וגם קצת לטובתי שלא אשכח מה זה מה).
הסיבה הייתה כי היו פתוחים 2 חשבונות גימייל, אז זה פותח את הלשונית הזו רק כאשר יש את הלשונית הראשית.לא קשור לתשלום.
מיסית מדפדפן אחר?
תנסה להכנס לכאן https://script.google.com/home/ ותלחץ על פרוייקט חדש.
אח"כ תחזור לגליון ותנסה משם להכנס ל appscript
אם לא יעזור תנסה להכנס מחשבון אחר שהגיליון משותף איתו.
בהצלחה
כוונתי לא הובנה.למדת לכתוב פונקציות לפני שלמדת איך נותנים להם שם??
תוכל להוסיף לגיליון תוסף HEBDATE ובתא A2 (לדוגמא) לכתוב-השאלה שלי כעת האם שייך שזה יכתוב תאריך עברי?
=HEBDATE(A1,0,1)
זה אכן בעיה. כי שני הסקריפטים האלו תחת השם oneditושאלה נוספת: שכפלתי את הסקריפט פעמיים, ובאחד מהם השארתי כמו שאתה עשית, ובשני עשיתי שיכתוב רק תאריך בתא אחר.
ואז עובד רק הסקריפט החדש שיצרתי, אם אמחוק אותו חוזר לעבוד הסקריפט שלך אוטומטי, ואם אני מחזיר אותו, אז הסקריפט שלך מפסיק שוב פעם לעבוד.
אי אפשר שיעבדו שני סקריפטים כאלו במקביל?
עכשיו זה בגיליון 1 שורה 9 עמודה 3תוכל להוסיף לגיליון תוסף HEBDATE ובתא A2 (לדוגמא) לכתוב-
קוד:=HEBDATE(A1,0,1)
זה אכן בעיה. כי שני הסקריפטים האלו תחת השם onedit
תוכל להכניס לאותו סקריפט.
מה התא הנוסף (ובאיזה גיליון) תרצה את זה?
יש לי קובץ אקסל בגוגל דוקס
בקובץ כמה גליונות
בגיליון הראשון יש רשימת תלמידות ופרטים אישיים - שם פרטי, משפחה, תאריך לידה, מספר טלפון וכו'
אני רוצה שבגיליון אחר בקובץ יופיעו אוטומטית חלק מהנתונים המוזנים בגיליון הראשון - שם פרטי ושם משפחה
מושלם!עוזר?VLOOKUP (הפונקציה VLOOKUP) - תמיכה של Microsoft
למד כיצד להשתמש בפונקציה VLOOKUP ב- Excel כדי למצוא נתונים בטבלה או בטווח לפי שורה. המדריך המפורט שלנו הופך את vlookup ב- Excel לקלות ויעילות.support.microsoft.com
עכשיו זה בגיליון 1 שורה 9 עמודה 3
ועם השעה אני רוצה שיופיע באותו המקום שורה 10
function onEdit()
{
var timezone = "GMT+2";
var timestamp_format = "yyyy-MM-dd";
var timestamp_format2 = "HH:mm:ss yyyy-MM-dd";
var sheetname = "גיליון1";
var row = 9;
var row2 = 10;
var column = 3;
var privertsheet = SpreadsheetApp.getActive().getSheetByName(sheetname);
privertsheet.getRange(row, column).setValue(Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format));
privertsheet.getRange(row2, column).setValue(Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format2));
}
האמת שאני לא ממש מבין, הסקריפט הזה רושם את השעה שבוצע שינוי בגיליון הזה, איך הוא יתעדכן אם הגיליון סגור?לגבי תאריך עברי ע"י התוסף הנ"ל, זה בעיה, כי אני שואב את תוכן התא הזה לחוברת עבודה של משתמש אחר, וכאשר מתחלף יום, אם קובץ המקור אינו פתוח, זה לא יתעדכן בגיליון המשנה, כי כנראה התוסף הזה עובד רק במצב שהגיליון פתוח, וכשהוא סגור כביכול הנתון לא קיים.
תודה רבהדרך "הכרטיסיה בית > עיצוב תאים > מותאם אישית. @ מציין טקסט בתא - ואפשר להקיפו בטקסט שיוצג עמו.
(דוגמא: הרב @ שליט"א = הרב כהן שליט"א).
ובמספר יש להציב # במקום שבו יוצג המספר וניתן להקיפו בטקסט.
(דוגמא: יש לי # ספרים = יש לי 9 ספרים).
עריכה:
צפה בקובץ המצורף 1265510
="יש לי " & A1 & " ספרים"
אכןלא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה לעשות.
אבל ניתן להוסיף תא מסוים לתוך מחרוזת טקסט באמצעות נוסחה:
דוגמא: תא A1 מכיל את הספרה 9,
ניתן לכתוב בתא אחר את הנוסחה הבאהקוד:="יש לי " & A1 & " ספרים"
הסימן & מחבר בין חלקי המחרוזת.
והטקסט שבתא A1 יכנס בין המילים המרכיבות את המחרוזת.
שים לב.
רווח נחשב אף הוא לחלק מהטקסט, לכן צריך לשים גם את הרווח שבין המילים - בין המירכאות.
כוונתי לא הובנה.
באקסל, כמקלידים שם של פונקציה (- בחוברת העבודה), מופיע ליד שמה תיאור קצר על פעולתה.
ברצוני לשאול, האם אני יכול להוסיף בדרך כלשהי תיאור לפונקציה פרטית.
קישור להסבר:
כאן
אכן
אך אם מדובר בעשר תאים
וכן אני רוצה שלא יכלול תאים רקים
יש לך פיתרון עבורי
שלום!
איך אפשר לרשום באקסל שורה ארוכה (כיתוב) כך שבסוף עמוד יעבור שורה (כמו בוורד)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: