ללחוץ על scrl lock במקלדתואיך הופכים אותו ללא פעיל?
עריכה, אני רואה שכבר ענו לך
ללחוץ על scrl lock במקלדתואיך הופכים אותו ללא פעיל?
נו, כתבתי כבר: יש מקש במקלדת שכתוב עליו בערך הצירוף הבא (בכל מקלדת זה משתנה כי זה סוג של ראשי תיבות)
SCR LOCK
הבעיה שלא מצאתי כזה לחצן במקלדת שלי [מחשב נייד]ללחוץ על scrl lock במקלדת
עריכה, אני רואה שכבר ענו לך
אני מקפיץ את ההודעה שלי הנ"ל.בגוגל שיטס, כאשר אני עושה לתא מסויים את הנוסחה הזו:
הוא מעדכן לי את התאריך בתא, מיד כאשר אני פותח את הקובץ.קוד:=NOW()
אולם אני רוצה שהוא יעדכן לי את התאריך, רק אם אני עושה שינוי בקובץ,
ובאופן שלא עשיתי שינוי, אלא רק פתחתי את הקובץ, אני לא רוצה שעצם פתיחת הקובץ תשנה את התאריך.
יש דרך לכך?
לדעתי רק דרך הוספת סקריפטאני מקפיץ את ההודעה שלי הנ"ל.
איך אפשר לעשות נוסחה בגוגל שיטס, שרק אם ישונה משהו בגיליון, הנוסחה תעדכן את התאריך, אבל התאריך לא יעודכן בעצם פתיחת הגליון?
תכתוב באיזה שם גיליון ובאיזה תא תרצה שזה יירשם ואני אעלה סקריפט עבור זה.אני מקפיץ את ההודעה שלי הנ"ל.
איך אפשר לעשות נוסחה בגוגל שיטס, שרק אם ישונה משהו בגיליון, הנוסחה תעדכן את התאריך, אבל התאריך לא יעודכן בעצם פתיחת הגליון?
אין לי תא קבוע בגיליון. לפעמים כאן ולפעמים כאן.תכתוב באיזה שם גיליון ובאיזה תא תרצה שזה יירשם ואני אעלה סקריפט עבור זה.
function onEdit()
{
var timezone = "GMT+2";
var timestamp_format = "HH:mm:ss yyyy-MM-dd";
var sheetname = "גיליון1";
var row = 1;
var column = 1;
var privertsheet = SpreadsheetApp.getActive().getSheetByName(sheetname);
privertsheet.getRange(row, column).setValue(Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format));
}
תגדיר את אותו תנאי שיש בעמודה לידה.איך גורמים לעמודה בשיטס להיצבע אם העמודה לידה נצבעה?
איך עושים את זה ניסיתי כמה פעמים....תגדיר את
תגדיר את אותו תנאי שיש בעמודה לידה.
עיצוב->עיצוב מותנה->יש לעצב תאים כאשר->הנוסחה המותאמת אישית היא-> <נוסחה>איך עושים את זה ניסיתי כמה פעמים....
לא הולך לי אני ינסה שוב...עיצוב->עיצוב מותנה->יש לעצב תאים כאשר->הנוסחה המותאמת אישית היא-> <נוסחה>
באקסל?ועל הדרך עוד שאלה
אשמח להסבר מדויק כי אני לא קולט
יש לי טבלה שבה יש את התשלומים שלי תאריך התחלה ותאריך סוף עם נוסחה
אני מעוניין להוציא ממנה טבלה שתתן לי במדוייק כמה אני הולךלשלם בחודש 11 בחודש 12 וכו' וכו'
איך עושים זאת בדיוק
תודה
אז ב C10 (לדוגמא) לגדיר בנוסחא המותאמת אישית-לא הולך לי אני ינסה שוב...
בטור B יש תיבת סימון בשביל שהיא תיצבע באדום ברגע שלחצתי כתבתי ביש לעצב תאים כאשר הטקסט מכיל true
ועובד לי על עמודה זאת בלבד מה אני כותב בעמודה ליד ניסיתי זה לא הולך לי
ועל הדרך עוד שאלה
אשמח להסבר מדויק כי אני לא קולט
יש לי טבלה שבה יש את התשלומים שלי תאריך התחלה ותאריך סוף עם נוסחה
אני מעוניין להוציא ממנה טבלה שתתן לי במדוייק כמה אני הולךלשלם בחודש 11 בחודש 12 וכו' וכו'
איך עושים זאת בדיוק
תודה
=B10="TRUE"
איך אני מפעיל סקריפט?function onEdit() { var timezone = "GMT+2"; var timestamp_format = "HH:mm:ss yyyy-MM-dd"; var sheetname = "גיליון1"; var row = 1; var column = 1; var privertsheet = SpreadsheetApp.getActive().getSheetByName(sheetname); privertsheet.getRange(row, column).setValue(Utilities.formatDate(new Date(), timezone, timestamp_format)); }
בשיטס אפשר בנוסחה:תודה על הרצון לעזור - אך אשמח אם תוכלו לקרא את מה שכתבתי כבר - ואכתוב שוב להסביר את הצורך שלי
הפתרון של & מחבר את תוכן של 2 התאים לתא בודד - וזה לא עוזר לי
אני לא רוצה לחבר אותם לתא בודד אלא להוסיף לרשימה
כלומר באם יש לי 3 טורים של 5 שורות כל אחד (הכל יחד סה"כ 15 ערך)
אני רוצה לקבל טור אחד של 15 ערכים - כאשר כל ערך נמצא בתא נפרד ולא חובר יחד
=transpose(split(join("#",OFFSET(A1,0,0,counta(A:A),1),offset(B1,0,0,counta(B:B),1)),"#"))
=TRANSPOSE(TEXTSPLIT(TEXTJOIN("#",1,OFFSET(A1,0,0,COUNTA(A:A),1),OFFSET(B1,0,0,COUNTA(B:B),1)),"#"))
מתעדכן בלחיצה על רענון.האם מה שאני מחבר שאילתות ב Power Query מתעדכן כל הזמן ?
יוכל להיות שזה זמין רק בחשבונות שבתשלום? כי זה לא נפתח לי עדיין.זה אכן משם, זה קורה לפעמים.
לפעמים זה מסתדר זה ע"י לחיצה על כפתור F12 במקלדת ואז לחיצה עם לחצן ימני על כפתור הריענון של הדף ואז לבחור באפשרות "ריקון המטמון וטעינה מחדש קשיחה". או להכנס מדפדפן אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: