@אפר
אפשר ליצור איתך קשר באישי אפילו בתשלום?
אני ורצה לשלוח קובץ אבל לא בפורום,
בטח פחות מדקה אתה תפתור את העניו..
תודה רבה
ה+ גורם שאוכל לפרסם בפורום כי זה עוקף את הצנזור של המיילים (לא עובד ב GMAIL)
מישהו?מצורף שעון נוכחות שהורדתי מהאשכול הזה, ראשית, תודה רבה למפתחים שלו!
שנית, האם יש כאן מישהו שיכול (בתשלום) להפוך אותו לרב משתמשים? כלומר שיהיו כרטיסיות רבות אחת לכל עובד
וכרטיסית סיכום, שבה יהיה סיכום יומי של כלל העובדים, וסיכום חודשי של כלל העובדים.
אפשר לשים קובץ כזה בתיקיה משותפת ולחסוך הרבה.
תודה מראש
yosefg148# וכו'
אני רוצה 2 תיבות סימון שכאשר מסומן V בתיבת סימון 1 - כל השורה תהפוך לצבע מסוים,איך מוסיפים תיבת סימון באקסל?
תלמיד | מורה |
ראובן | משה |
שמעון | דוד |
לוי | ישראל |
יהודה | משה |
בנימין | משה |
תוסיף בלשונית מפתחים את תיבת הסימון ותצמיד אותה לאחד התאיםאני רוצה 2 תיבות סימון שכאשר מסומן V בתיבת סימון 1 - כל השורה תהפוך לצבע מסוים,
ושאני מסמן בתיבה 1 ו-2 היא תהפוך לצבע אחר
האם ניתן לעשות דבר כזה?
הדבק>הדבקת ערכיםהאם יש אפשרות להעתיק בקלות טקסט מתא לתא אחר, כשהתא ממנו מעתיקים הוא נוסחה?
אם מעתיקים רגיל זה מעתיק את הנוסחה, ישנה דרך פשוטה להעתיק את הטקסט עצמו (גם נוסחה תעזור)?
תודה רבה!
תודה רבה!הדבק>הדבקת ערכים
אבל אם תעשו נוסחה שוב יהיה לכם נוסחה(נוסחה או דרך אחרת?)
צודק, נוסחה לא תעזור...אבל אם תעשו נוסחה שוב יהיה לכם נוסחה
רציתם טקסט לא ?
אבל אם תעשו נוסחה שוב יהיה לכם נוסחה
רציתם טקסט לא ?
יש אז אפשרות ליצור קיצור מקשים להדבקת ערכים (אולי ע"י הקלטת מאקרו)?צודק, נוסחה לא תעזור...
יש תא אחד שבו יש נוסחה שמראה את התאריך והשעה הנוכחי, ואני רוצה להעתיק את הערך ולא את הנוסחהלאיזה צורך את צריכים את ההעתקה וההדבקה הזו?
אם הכוונה למיזוג דואר שמשבש את התאריך וכדו' יש לזה פתרונות אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: