איך אקסל עושה תזכורות?"תאריך עברי באקסל"יש למישהו רעיון איך אני בונה קובץ עם תזכורות שיעבוד לפי תאריך עברי ?
לדוגמא אני רושם בטבלת נתונים לידה א' תמוז תש"פ, שייתן לי תזכורת כל שנה בא' תמוז שלילד יש יום הולדת (ובן כמה הוא נהיה)
מקווה שהובנתי
יש כאן הדרכה איך להכניס לאקסל תבנית תאריך עברי שאקסל מזהה כתבנית של תאריך."תאריך עברי באקסל"יש למישהו רעיון איך אני בונה קובץ עם תזכורות שיעבוד לפי תאריך עברי ?
לדוגמא אני רושם בטבלת נתונים לידה א' תמוז תש"פ, שייתן לי תזכורת כל שנה בא' תמוז שלילד יש יום הולדת (ובן כמה הוא נהיה)
מקווה שהובנתי
בעיצוב מותנהאיך אקסל עושה תזכורות?
רק אצלי לא שומעים שם כלום?יש כאן הדרכה איך להכניס לאקסל תבנית תאריך עברי שאקסל מזהה כתבנית של תאריך.
את מה הוא מעצב?בעיצוב מותנה
יש כאן אתר להמרת קבצים. יש שם אפשרות גם להמיר PDF לאקסל.איך ממירים קובץ PDF לאקסל?
לדוגמה, אם יש לך לוח שנה באקסל, בתאריך של יום ההולדת שלך זה יסמן לך את היום בצבע שונה.את מה הוא מעצב?
עזרת לי מאד. תודהיש כאן אתר להמרת קבצים. יש שם אפשרות גם להמיר PDF לאקסל.
פותחים נושא חדש זה שלב ראשוןאיך ממירים קובץ PDF לאקסל?
מה, אין שום דרך?
איך אקסל עושה תזכורות?
זה אני יודע...
אם יהיה כתוב תאריכים עבריים בתבנית קבועה ניתן לומר לו שכל פעם שהוא רואה את המילים "א תמוז" יציין שם "יום הולדת"לא התכוונתי ממש תזכורות
רק עם נוסחאות שיופיע לי בתאריך א' תמוז - יום הולדת ל...
זה אני יודע...
הבעיה שלי שאני רוצה שאקסל יחשב לבד כמה זה א תמוז תש"פ + שנה (בתאריך עברי כמובן)
ומה עם י"א תמוז?אם יהיה כתוב תאריכים עבריים בתבנית קבועה ניתן לומר לו שכל פעם שהוא רואה את המילים "א תמוז" יציין שם "יום הולדת"
אם יהיה כתוב תאריכים עבריים בתבנית קבועה ניתן לומר לו שכל פעם שהוא רואה את המילים "א תמוז" יציין שם "יום הולדת"
י"א זה לא א'ומה עם י"א תמוז?
יהיה רשימה של שנה אחת שבה יהיו כתובים כל הימי הולדת, ואם יש כמה באותו יום הם יהיו כתובים כולם באותו יום באותה משבצת.ואם יש כמה אנשים שיש להם יום הולדת באותו יום איך יהיה לי רשימה של כולם ?
מאתגר."תאריך עברי באקסל"יש למישהו רעיון איך אני בונה קובץ עם תזכורות שיעבוד לפי תאריך עברי ?
מקווה שהובנתי
מאתגר.
מצ"ב קובץ (לגרסת 2016 ומעלה). חסר פתרון לחודשים שלפעמים מלאים ולפעמים לא.
מצ"ב גם לימי הולדת וגם לאירועים כלליים.ם יש שני ילדים שנולדו באותו תאריך
אני רוצה רשימה של כל האירועים שחלים ביום הזה
יש אופציה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: