אשמח לקבל קובץ לדוג'היי יש לי עמודה כלשהיא עם תוצאות, ואני צריכה לעשת לה את החישוב הבא:
10 כפול [לוג 10 של (ממוצע של התוצאות בעמודה)]
היות ואין לי כל כך ידע עם אקסל, אשמח לעזרה
תודה מראש
אשמח לקבל קובץ לדוג'היי יש לי עמודה כלשהיא עם תוצאות, ואני צריכה לעשת לה את החישוב הבא:
תודה מראש
אני מבין משאלתך כי 10 מסמל את הbase בפונקציית logהיי יש לי עמודה כלשהיא עם תוצאות, ואני צריכה לעשת לה את החישוב הבא:
תודה מראש
אשמח לקבל קובץ לדוג'
אני מבין משאלתך כי 10 מסמל את הbase בפונקציית log
ואת התכוונת לומר בחישוב.מהו מעריך החזקה שהבסיס הוא 10 על מנת לקבל תוצאה(מרכיב argument בפונקציית log) של הממוצע.?(ואחכ להכפיל ב10 כמובן)
האם אכן כן?
הפונקצייה log10 מתייחסת ומעריכה אוטומט את בסיס החזקה כ10זה העמודה שלי
צפה בקובץ המצורף 1676175
אני צריכה שתצא לי תוצאה אחת ע"פ החישוב הבא
הלוג 10 הוא פונקצייה קיימת.
פשוט איפה אני צריכה לכתוב את זה ואיך בשביל החישוב הבא?
תודה
מדובר בפיצ'ר חשוב מאוד,מרענן ופונקציונאלי...שלום וברכה וערב טוב לכל ידידינו היקרים חברי הפורום
אולי לא שמתם לב, אבל ממש לאחרונה גוגל פירגנו לנו דבר חדש.
החל מהיום ניתן להגדיר טווח נתונים כטבלה, כאשר זה משתלב עם פיצ'ר נוסף של קיבוץ טבלה לפי עמודה מסוימת.
בנוסף לכך השימוש בטבלה מקל על הגדרת תצוגות סינון מותאמות אישית ואימות נתונים בצורה קלה.
אלו שעובדים באקסל יודעים מצוין מה זה אומר, אך כמישהו שעובד בעיקר עם שיטס, אני רוצה להבין אם מדובר בגיימציינג'ר או שזה בסך הכל אריזה וצלופן חדש לאוסף אופציות ישנות.
נשמח לשמוע מה דעתכם על החידוש המרענן @יעקב ויצמן ו @מאסטר באקסל @אקסלטיים וכו'
תודה רבה
אם הבנתי נכון את השאלה,אנו מדברים על שאלה בפילוסופיה של האקסל.אסביר:שלום, אני מנסה לפצל עמודה לשתיים (לא את כל השורות רק חלק) ושלא יקפוץ לי עוד עמוד יש אפשרות כזאת?
אם הבנתי נכון.שלום וברכה, אני מנסה לעשות תרשים קוי שלא יתייחס כלל לגובה הסכום בין שני הטווחים אלא רק להשוואה ביניהם, מקווה שהובנתי. (כל טווח מתחיל בסכום אחר ומסתיים בסכום אחר, אני רוצה שהקו ימחיש רק את השינוי ביניהם)
לכבוד מנהל האתר-האי גברא רבה @הכלבויניק היקר.ערב חג השבועות התשפ"ד
זהו באמת משמח...בשעה טובה נפתחה האפשרות להמרת טווח לטבלה בגוגל שיטס.
אני לא מכיר דרך כזו עם פונקציות.יש בזה בעיה לוגית ולא אכנס לכל הפירוט שבדבר.אודה לעזרה
האם שייך להכפיל שורות לפי המילה שמופיעה בה
למשל: שורה שמופיעה בה המילה 'אדום' תוכפל ב 2 פעמים
כך שיהיה לי פעמיים את השורה הזאת
שורה שמופיעה בה המילה 'ירוק' תוכפל ב 4 פעמים
כך שיהיה לי 4 פעמים את השורה הזאת
יש לי 5 פרמטרים להכפלות בסכום אחר
יש איזה נוסחה לזה?
בתודה מראש
תודהאני לא מכיר דרך כזו עם פונקציות.יש בזה בעיה לוגית ולא אכנס לכל הפירוט שבדבר.
בכל אופן ניתן ליצור פיתרון בעזרת טבלה נוספת (אכנה אותה טבלה ב) ועליה להפעיל מאקרו(vba) כמו שמתואר בלינק כאן
לאחר הוספת שורות חדשות מתחת לשורות שעומדות בתנאים.How to insert (or create) new rows under every row that meets a certain condition?
Hello, Thank you for reading my question. Could you please help me with this task? I have to do a repetitive task with a quite a large excel worksheet (or..techcommunity.microsoft.com
אז- ניתן ליצור בעוד טבלה נוספת (טבלה ג) פונקציית if ובה לומר שאם התא המקביל(בטבלה ב) בשורה זו ריק יש לייבא את הערך בתא למעלה.ואם לא. שיעתיק את הערך מטבלה ב.
יש לי עוד רעיוו לדרך עם פיתרון.על ידי פונקציות אך מדובר בדרך הכוללת שלבים רבים .ודרך מסורבלת מאוד מאוד ומלאת הרפתקאות...
ולכן התשובה בקצרה שבעיקרון זה לא אפשרי...לפחות אני לא מכיר דרך רשמית וקצרה לכך.
בהצלחה
עשיתי פעם משהו דומה, יתכן וזו כוונתכם.אודה לעזרה
האם שייך להכפיל שורות לפי המילה שמופיעה בה
למשל: שורה שמופיעה בה המילה 'אדום' תוכפל ב 2 פעמים
כך שיהיה לי פעמיים את השורה הזאת
שורה שמופיעה בה המילה 'ירוק' תוכפל ב 4 פעמים
כך שיהיה לי 4 פעמים את השורה הזאת
יש לי 5 פרמטרים להכפלות בסכום אחר
יש איזה נוסחה לזה?
בתודה מראש
תוכל לשלוח את הגיליון עצמו ?שלום וברכה
אני מנסה לעשות קובץ שיטס שיחשב שעות הגעה של אברכים לכולל
מצרף פה תמונה של השיטס שעשיתי עם הבעיה שנוצרה לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
בתיבה של "שעות לפי מספר" עשיתי חישוב של =D5*$H$9+E5 לא יודע למה, מישהו אמר לי ככה לחשב
אני מנסה שבתיבה של סך השעות השבועי יהיה הסכום והוא מראה לי לפי אחוזים של 24 שעות במקום לכתוב לי 25 שעות ו20 דקות
יכול להיות שכל הנוסחאות שלי עד כאן לא צודקות
אשמח לעזרתכם , ייש"כ גדול
צפה בקובץ המצורף 1680287
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: