אני אין לי את הגירסה החדשה, אבל אני בכל מקרה עובד בעיקר עם גוגל שיטס ושם יש את ה XLOOKUPבהחלט אבל להרבה אין את הגירסאות החדשות
אני אין לי את הגירסה החדשה, אבל אני בכל מקרה עובד בעיקר עם גוגל שיטס ושם יש את ה XLOOKUPבהחלט אבל להרבה אין את הגירסאות החדשות
אשמח לעזרתכם...
נניח שאני מוכר מוצר מסוים ב100 ש"ח ויש מישהו (וולט ) שלוקח לי עמלה של 31% מהעלות - אם אני רוצה להרוויח את המחיר המקורי שלי לא יעזור שאני יעלה ב31 ש"ח את עלות המוצר כי אחרי ההפחתה של ה31% זה יהיה פחות מ100 ש"ח כי את העמלה הם לוקחים גם על התוספת שאני מוסיף. לדוגמה: במקרה הנ"ל אם אני רוצה למכור מוצר ב100 ש"ח והעלתי אותו ל131 ש"ח כדי לחפות על העמלה שהם לוקחים אחרי ההפחתה של ה31% אני מקבל רק 90 ש"ח, וכאן השאלה איך אני מייצר טבלה באקסל שתחשב לי כמה אני צריך לתמחר את המוצר מלכתחילה יותר יקר כדי שאחרי ההפחתה של ה31% אני יקבל 100 ש"ח מקווה שהובנתי...
התרגיל הוא המחיר שברצונך לקבל ליד לחלק ל0.69 לדוגמא 100 לחלק ל0.69 = 144.93 (מעוגל 145)אשמח לעזרתכם...
נניח שאני מוכר מוצר מסוים ב100 ש"ח ויש מישהו (וולט ) שלוקח לי עמלה של 31% מהעלות - אם אני רוצה להרוויח את המחיר המקורי שלי לא יעזור שאני יעלה ב31 ש"ח את עלות המוצר כי אחרי ההפחתה של ה31% זה יהיה פחות מ100 ש"ח כי את העמלה הם לוקחים גם על התוספת שאני מוסיף. לדוגמה: במקרה הנ"ל אם אני רוצה למכור מוצר ב100 ש"ח והעלתי אותו ל131 ש"ח כדי לחפות על העמלה שהם לוקחים אחרי ההפחתה של ה31% אני מקבל רק 90 ש"ח, וכאן השאלה איך אני מייצר טבלה באקסל שתחשב לי כמה אני צריך לתמחר את המוצר מלכתחילה יותר יקר כדי שאחרי ההפחתה של ה31% אני יקבל 100 ש"ח מקווה שהובנתי...
= A1/0.69
=ROUND(A1/0.69,0)
תשתמש בעמודת עזר שתספור כמה תאים מלאים בשורה ועליה SUMIFאיך אני עושה פונקציית COUNTA לפי שורות בטווח, נגיד אני רוצה שהוא יחזיר לי בכמה שורות בטווח יש נתונים ולא בכמה תאים כי יש שורות בהם שני תאים או יותר יש נתונים ואני לא רוצה שהוא יחשב את השורות הללו יותר מפעם אחת
לא הבנתי איך אני צריך לעשות זאתתשתמש בעמודת עזר שתספור כמה תאים מלאים בשורה ועליה SUMIF
זאת שאלה? ואם כן, מה השאלה המדויקת?איך אני מקבע נתון באקסל
f4
?
נכון.יש ללחוץ על f4 לאחר הזנת התא הרצוי.איך אני מקבע נתון באקסל
f4
?
צירפתי לך קובץ שיטס.עם הכל בפירוט.לא הבנתי איך אני צריך לעשות זאת
אין שאלות! עזרת לי מאוד!צירפתי לך קובץ שיטס.עם הכל בפירוט.
אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור בפרטי.
בהצלחה
לעשות עיצוב מותנה> כללי סימון תאים>ערכים כפוליםאיך 'מוצאים' כפילויות באסל, אני לא רוצה להסיר, אני רוצה לראות את הכפילות שהאקסל מצא ואז להחליט האם אני רוצה להסירו
יש אפשרות?
אם הבנתי נכון את שאלתך.אז התשובה בצילום מסך המצורף.יש לך רצף של תאריכים
אני מעונין לרשום מספרי חודשים - חודש1,חודש2,חודש3
הענין שמספר החודש מתחיל בכל 10 לחודש
כלומר כדלהלן
10/1/2023 מתחיל חודש 1
10/2/2023 מתחיל חודש 2
אשמח לעזרה
באקסל /וורד .תלחץ בפתיחה על הפוך עריכה לזמינההקובץ באקסאל נפתח לי אבל לא מצליח להזין חומר {הבעיה גם בוורד}
ישר כח
הסתדרת?השאלה האם האקסל יכול לחשב אוטומטית כל סוף יום כמו בדפי חשבון של הבנק.
אני רוצה שבתאים הצהובים תופיע היתרה של סוף היום
צפה בקובץ המצורף 1314062
אני מכירה דרך שאינה קשורה לאקסל, אלא לכל דבר במחשב:יש לי רשימה של מאות מספרי זהות באקסל, בנוסף יש לי כמה עשרות מספרי זהות, ואני רוצה לבדוק מי מהמספרים נמצא ברשימה של המאות ומי לא
מה הדרך הכי מהירה לבדוק זאת?
כן.איך אני מקבע נתון באקסל
f4
?
כן, תודה! [נתתי לייק]הסתדרת?
אתה מתכוון שתוכל לעמוד על הגיליון ולהוסיף בו?אודה לעזרה ביצירת טופס פשוט ונוח להוספת ערכים בטבלאות.
יש לי 2 טבלאות: 1. מוצרים שהוזמנו. 2. מוצרים שאזלו.
אני רוצה ליצור גליון שבו יהיה טופס עם אפשרות הוספת מוצר לאחד מהטבלאות הנ"ל ע"מ שיהיה פשוט לנהל את המלאי, מה אני אמור לעשות?
(כשאני נמצא על כל טבלה אני יכול ללחוץ על "טופס" בסרגל הכלים והוא פותח טופס אבל אני מעוניין לעשות את זה בגליון אחר ועם פקד בתוך הגליון כך שאוכל לעצב ממשק יפה ונוח)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: