איך אני מגדיר חודשיים אחורה?תיקון לחודש
קוד:IF(MONTH(TODAY())=1,12,MOD(MONTH(TODAY())+11,12))
או שלוש חודשים אחורה
איך אני מגדיר חודשיים אחורה?תיקון לחודש
קוד:IF(MONTH(TODAY())=1,12,MOD(MONTH(TODAY())+11,12))
איך אני מגדיר חודשיים אחורה?
או שלוש חודשים אחורה
=MONTH(EDATE(TODAY(),-2))
תודה!
לא כ"כ הבנתי למה לא יעבוד?תודה!
אבל שכחתי להדגיש שיש לי כמה עשרות עמודות כאלה. כך שזה לא יעיל לעבוד לפי מספרי עמודה,. אני צריכה פונקציה שתשלוף לפי שם עמודה (נשלף הוגש וכדו') ביחס לכל שורה.
בפונקציה שכתבת כמו בכל פונקציה באקסל כותבים את מספר העמודה A' B ' C/ מאחר ויש לי כמה עשרות עמודות כאלה, זה לא יהיה פונקציה מוצלחת. לכן אני מחפשת פונקציה שתשלוף לי מכל עמודה שהשם שלה הוא 'הוגש' או מכל עמודה שהשם שלה הוא 'זכה'.לא כ"כ הבנתי למה לא יעבוד?
כשגוררים האקסל מתאים את העמודה בהתאםבפונקציה שכתבת כמו בכל פונקציה באקסל כותבים את מספר העמודה A' B ' C/ מאחר ויש לי כמה עשרות עמודות כאלה, זה לא יהיה פונקציה מוצלחת. לכן אני מחפשת פונקציה שתשלוף לי מכל עמודה שהשם שלה הוא 'הוגש' או מכל עמודה שהשם שלה הוא 'זכה'.
כלומר האם יש פונקציה שמחפשת לפי שם העמודה ולא לפי המספר שלה?
=SUMIFS(IF('מכירות'!G:G=>0),0,'מכירות'!O:O,YEAR(TODAY())-IF(MONTH(TODAY())<=2,1,0),'מכירות'!P:P,IF(MONTH(TODAY())=2,12,MOD(MONTH(TODAY())+10,12)),IF(<=0),'מכירות'!E:E,A3)
אסביר במקצת(משום מה לא נותנים לי לערוך הודעות בפרוג)אני רוצה לעשות תנאי בSUMIF שיסכום רק את הפלוס ולא את המינוס, (יש תאים שהוזן בהם -2 ויש תאים שהוזנו בהם ספרות חיוביות)איפה אני כותב את הIF?קוד:=SUMIFS(IF('מכירות'!G:G=>0),0,'מכירות'!O:O,YEAR(TODAY())-IF(MONTH(TODAY())<=2,1,0),'מכירות'!P:P,IF(MONTH(TODAY())=2,12,MOD(MONTH(TODAY())+10,12)),IF(<=0),'מכירות'!E:E,A3)
לשרשר את sumifs בתוך הif.אסביר במקצת(משום מה לא נותנים לי לערוך הודעות בפרוג)
אני צריך לסכום את עמודה G
לפי מספר תנאים, לפי חודש ושנה ולפי עמודה E
שתתאים לנכתב בA3 לדוג'
אני רוצה להוסיף תנאי שעמודה G תסכום רק את התאים שבהם כתוב סכום שהוא ספרת פלוס ולא מינוס.
if(sumifs())
במחשבה שניה, לא צריך להגיע לif.לשרשר את sumifs בתוך הif.
וכו.קוד:if(sumifs())
">"&0
לשנות את ה2 גם בתנאי החודש וגם בשנה?את ה1 לשנות ל2 ואת ה11 ל10.
בשנה צריך לשנות ל >=2לשנות את ה2 גם בתנאי החודש וגם בשנה?
מה ההיגיון? שאבין להבא.בשנה צריך לשנות ל >=2
=SUMIFS('מכירות'!G:G,'מכירות'!O:O,YEAR(TODAY())-IF(MONTH(TODAY())<=2,1,0),'מכירות'!P:P,IF(MONTH(TODAY())=2,12,MOD(MONTH(TODAY())+10,12)),'מכירות'!G:G,">"&0,'מכירות'!E:E,A12)
לא מכיר אפשרות כזוחיפשתי אשכול היה קשה למצוא באשכול ארוך כ"כ
איך עושים סוג של ספוילר באקסל?
אם אתה זז חודשיים אז בחודשיים הראשונים צריך לזוז שנה אחורהמה ההיגיון? שאבין להבא.
כרגע אישיתי חודשיים אחורה,
אם אני עושה 3 חודשים איפה אני צריך לשנות בחודש ובשנה?
סליחה על ההטרדה, מנסה ללמוד להבא
קוד:=SUMIFS('מכירות'!G:G,'מכירות'!O:O,YEAR(TODAY())-IF(MONTH(TODAY())<=2,1,0),'מכירות'!P:P,IF(MONTH(TODAY())=2,12,MOD(MONTH(TODAY())+10,12)),'מכירות'!G:G,">"&0,'מכירות'!E:E,A12)
Filterיש פונקציה שדומה ל VLOOKUP שמביאה לי את כל הערכים שמתאימים לתנאי - ולא רק את הראשון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: