בגרסאות אקסל החדשות אפשר באמצעות הפונקציה XLOOKUPיש פונקציה שדומה ל VLOOKUP שמביאה לי את כל הערכים שמתאימים לתנאי - ולא רק את הראשון
בגרסאות אקסל החדשות אפשר באמצעות הפונקציה XLOOKUPיש פונקציה שדומה ל VLOOKUP שמביאה לי את כל הערכים שמתאימים לתנאי - ולא רק את הראשון
=IMAGE(IMPORTXML("https://www.israel-judaica.com/index.php?option=com_art&view=product&category=0&code=925807&Itemid=280&lang=he","//section//img/@src"))
=IMAGE(IMPORTXML("https://www.emanuel-judaica-israel.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/CMG-28/","//section//img/@src"))
אפשר לעשות sumifיש פונקציה שדומה ל VLOOKUP שמביאה לי את כל הערכים שמתאימים לתנאי - ולא רק את הראשון?
הקישור שלך לא משותףלכל המומחי איך אני עושה נוסחה לחשב אחוזים
הנה קישור שלי
Google Sheets: Sign-in
Access Google Sheets with a personal Google account or Google Workspace account (for business use).docs.google.com
=800*0.17
=800*1.17
)הגדר עמודה כ"טקסט"אני רוצה להכניס לאקסל רשימת מספרי טלפון, איך אני עושה שהספרה אפס לא תיעלם?
חוץ ממקף באמצע?
איך עושים את זה?החלפה
SUMPRODUCTחידה באקסל, אשמח לפתרון.
בניתי קובץ נחמד עבור מכירה שכונתית של ירקות, הקובץ אמור לסכם את ההזמנות של כולם.
הדרישות שלי מהקובץ: סיכום מחיר לפי מזמין, סיכום סך פריטים מכל מוצר, וסיכום משקל של הפריטים המוזמנים.
אז בטבלה עצמה לא היה לי רעיון איך למלאות מספר פריטים [למשל אם פלוני הזמין 2 מארזי תפו"א],
אז בינתיים מה שעשיתי זה שצריך להכפיל את המחיר [למשל אם חציל עולה "4", אז על 3 חצילים לכתוב "12"].
זה פתרון זמני, כי לא כיף למלאות טבלה בצורה כזו, הרצוי הוא לכתוב מספר פריטים פשוט 1,2,3, וכו', רק שלא ידעתי
איך אני גורם לו לסכם לי מחיר בסוף. זו הבעיה הראשונה.
הבעיה השניה היא שורת הסיכום "סה"כ פריטים מוזמנים" שהיא שורה חשובה, כי היא קובעת את המשקל הכולל בטבלה התחתונה. שורה זו מבוססת על פונקציית COUNTA.
הבעיה היא שכל זמן שאני מתבסס על הפונקציה הנ"ל, אז כל פעם שמישהו מזמין 2 פריטים ומעלה, אני צריך לשנות
ידנית את התא בשורה הנ"ל, כידוע, וזו עבודה די רצינית ומעצבנת ומיותרת... [דוגמה לזה בתאים שהדגשתי בצבע כתום].
מקווה שהובנתי ולא הטרחתי, אם למישהו יהיה פתרון, ואני בטוח שיש פתרון, [אני לא כזה מקצועי...], יותר מאשמח לשמוע.
ויש בזה אפילו זיכוי הרבים... ממש ממש.
תודה מראש.
אולי @מרובע יוכל לעזור?...
תודה רבה!!! אין מילים...SUMPRODUCT
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: