מאסטר באקסל
משתמש מקצוען
בנוסחה שכתבתי לך למעלהיפה מאד.
אבל אני צריך (אם אפשר) שהתא המקורי יתעדכן.
=IF(B2<"900000","100,000","120,100")
התא המקורי מתעדכן
בנוסחה שכתבתי לך למעלהיפה מאד.
בטח שתעשה, למה לא?רק אל תעשה גרשיים ופסיקים במספר כדי שלא ישאר טקסט
יש באקסל חתירה למטרה תראה אם זה טוב לךיפה מאד.
ייש"כ. אבל אני צריך נוסחה שמזהה 'אחוזים'. שבמקום 900000 יהיה ערך של 90%. ובמקום 100000 יהיה ערך של תא מקובע הכל לפי מה שהבן אדם מחליט להזין באותו תא. כי הערך ב-B2 משתנה כל פעם ואני לא יכול להגביל את זה דוקא לסכום של 900000, וכמו"כ הערך בתא B2 אינו תמיד 100000.בנוסחה שכתבתי לך למעלה
=IF(B2<"900000","100,000","120,100")
התא המקורי מתעדכן
VLOOKUP התאמה משוערתייש"כ. אבל אני צריך נוסחה שמזהה 'אחוזים'. שבמקום 900000 יהיה ערך של 90%. ובמקום 100000 יהיה ערך של תא מקובע הכל לפי מה שהבן אדם מחליט להזין באותו תא. כי הערך ב-B2 משתנה כל פעם ואני לא יכול להגביל את זה דוקא לסכום של 900000, וכמו"כ הערך בתא B2 אינו תמיד 100000.
אתן עוד דוגמה: נגיד יש לי טבלה בה אני רושם את ציון המבחנים של התלמידים שלי. אז אני רוצה שכאשר בסיכום התלמיד ידע פחות מ- 50% יירשם בתא 'הציון' באופן אוטומטי 'חלש', אם הוא מגיע לציון 60% יירשם 'טוב', וכאשר מגיע ל-70% טוב מאד, וכן הלאה.
נמצא שבין בתא של 'הציון' ובין בתא של ה'סיכום' אני לא יכול להזין נתונים החלטיים. זה תלוי לפי ידיעת התלמיד.
אמנם הדוגמה הזה הוא דוגמה של מילים ולא מספרים\אחוזים, אבל רק רציתי להדגים מה אני רוצה.
הקלטת מאקרו פשוטה של קונטרול Pמחפש קישור או קוד vba שידמה הקשת מקשים כמו ctrl+p להדפסה וכו'
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True, IgnorePrintAreas:=False
הקלטת מאקרו פשוטה של קונטרול P
קוד:ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True, IgnorePrintAreas:=False
Call SendKeys("^p", True)
זה אותו דבר תשחק עם הנוסחה לכאן ולכאןייש"כ. אבל אני צריך נוסחה שמזהה 'אחוזים'. שבמקום 900000 יהיה ערך של 90%. ובמקום 100000 יהיה ערך של תא מקובע הכל לפי מה שהבן אדם מחליט להזין באותו תא. כי הערך ב-B2 משתנה כל פעם ואני לא יכול להגביל את זה דוקא לסכום של 900000, וכמו"כ הערך בתא B2 אינו תמיד 100000.
אתן עוד דוגמה: נגיד יש לי טבלה בה אני רושם את ציון המבחנים של התלמידים שלי. אז אני רוצה שכאשר בסיכום התלמיד ידע פחות מ- 50% יירשם בתא 'הציון' באופן אוטומטי 'חלש', אם הוא מגיע לציון 60% יירשם 'טוב', וכאשר מגיע ל-70% טוב מאד, וכן הלאה.
נמצא שבין בתא של 'הציון' ובין בתא של ה'סיכום' אני לא יכול להזין נתונים החלטיים. זה תלוי לפי ידיעת התלמיד.
אמנם הדוגמה הזה הוא דוגמה של מילים ולא מספרים\אחוזים, אבל רק רציתי להדגים מה אני רוצה.
לדעתי לא מומלץמצאתי את זה יותר פשוט וקל
קוד:Call SendKeys("^p", True)
תסתכל כאןאתן עוד דוגמה: נגיד יש לי טבלה בה אני רושם את ציון המבחנים של התלמידים שלי. אז אני רוצה שכאשר בסיכום התלמיד ידע פחות מ- 50% יירשם בתא 'הציון' באופן אוטומטי 'חלש', אם הוא מגיע לציון 60% יירשם 'טוב', וכאשר מגיע ל-70% טוב מאד, וכן הלאה.
אתה כותב את זה על הקוד שכתבתי או סתם כך על המהלך הזה של שליחה להדפסה עם מאקרולדעתי לא מומלץ
עדיף פשוט לעשות את הפעולה של הקונטרול במקום לשלוח את ההקשה זה יכול להסתבך לפעמים
על שליחת קיצור מקשים במקום הפעולהאתה כותב את זה על הקוד שכתבתי או סתם כך על המהלך הזה של שליחה להדפסה עם מאקרו
מה פי' במקום להכניס נגיד 9000 להכניס 90%זה אותו דבר תשחק עם הנוסחה לכאן ולכאן
ואם אתה רוצה שאני יבנה לך את זה על הדבר האמיתי בלי שתצטרך להוגיע את מוחך בדוגמאות תוכל לפנות אלי באישי
אני יעשה את זה בחינם ובשמחה
איך יודע אקסל 'לעגל' הציון למספר גבוה או נמוך? למה בציון של 68 היא נותנת 'טוב' ולא 'טוב מאד'?VLOOKUP התאמה משוערת
מצו"ב
לא אתה כותב את התנאי כךמה פי' במקום להכניס נגיד 9000 להכניס 90%
אני רוצה 'ללמוד' איך עושים דברים, לא רק לבקש טובות. אני רוצה שבפעם הבא אני לא יצטרך שוב לבקש...
כי התנאי הוא לא 70 אלא גבוה מ-60איך יודע אקסל 'לעגל' הציון למספר גבוה או נמוך? למה בציון של 68 היא נותנת 'טוב' ולא 'טוב מאד'?
חובה לשים בסדר עולה את המספרים או הערכיםאיך יודע אקסל 'לעגל' הציון למספר גבוה או נמוך? למה בציון של 68 היא נותנת 'טוב' ולא 'טוב מאד'?
זאת בדיוק השאלה, הלא לא הגדרת שזה יהיה 'גבוה' מ-60?כי התנאי הוא לא 70 אלא גבוה מ-60
או כל מספר אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: