תסתכל את סדר השדותוכן בכלי עיצוב פיווט>עיצוב>סיכומים/ריקות/פריסה וכו'על הקובץ שהעלית בהודעה 516.
איך אני מגיע לתוצאה של כזו תצוגת קובץ?
תסתכל את סדר השדותוכן בכלי עיצוב פיווט>עיצוב>סיכומים/ריקות/פריסה וכו'על הקובץ שהעלית בהודעה 516.
איך אני מגיע לתוצאה של כזו תצוגת קובץ?
והכי טוב שיעשו שמוכרחים לבחור מקדם נושא.
תעשה על הראשון שאתה עושה הקלטת מאקרו עם הפניות יחסיותיש לי חוברת עבודה שלימה עם שתים עשרה גליוני עבודה זהים לחלוטין, רק כל גליון מיועד לחודש אחד.
נגיד שהחלטתי שאני רוצה להוסיף שורות\עמודות\גרפים זהים לכל גליוני העבודה, האם אני צריך להוסיף אחד אחד, או שיש איזה פונקציה שבאמצעותה אפשר לשכפל הפעולות לכל הגליונות יחדיו?
תעשה צבע לכל עמודה ותבחר את אותו צבע בגרףיצרתי גרף 'טורים'. הבעיה היא שה'מקרא' אינו מופיע למעלה מהטור הוא שייך. איך אפשר לשייך באופן ברור שידעו איזה טור מבטא איזה ערך.
(איננו רוצה האופציה של לשנות המקרא שיכיל גם המקרא, זה מידי ארוך ולא יפה, אולי איזה רעיון אחר).
ייש"כ.תעשה על הראשון שאתה עושה הקלטת מאקרו עם הפניות יחסיות
ותלך לכל גיליון ותפעיל אותו
מדהים!ייש"כ.
אבל מצאתי באתר הזה טריק פשוט עד למאד וקל פי מליון. פשוט לא להאמין.
הרעיון הוא פשוט ללחוץ על טאב ראשון (גליון ראשון) להחזיק 'שיפט' וללכת לטאב האחרון בטווח שאני רוצה לשנות וללחוץ עליו. ואז כל הגליונות נהפכים כאילו לאחד, ואז כל מה שאני עושה בגליון שפתוח לפני משפיע בדיוק לכל שאר הגליונות.
נראה לי שלא הבנת את הבעיה. כי זה לא יעזור להבחין כאשר עולה אשכול חדש בדיוק מה זה ואם אני רוצה לעיין בו או לא. אם מסתכלים על התגיות כבר אפשר להסתכל באשכול גופא, אבל רוצים לחסוך את כל זה. רוצים לראות רק מה שחשוב ומעניין אותי.ל- @שיקול דעת @אין על אקסל @ניהול האתר
ול- @כל מאן דבעי
הוספתי לפורום שלל תגיות אם זה מה שרציתם
אפשר להוסיף עוד כיד הדימיון הטובה
זהו המוצא האחרון שלי, עמלתי לעצב הגליון לפי טעמי (לא בהכרח לפי צבעים), ועכשיו אאלץ לשנותו לפי צבעים. לא שש לפתרון הזה.תעשה צבע לכל עמודה ותבחר את אותו צבע בגרף
מבין אותךזהו המוצא האחרון שלי, עמלתי לעצב הגליון לפי טעמי (לא בהכרח לפי צבעים), ועכשיו אאלץ לשנותו לפי צבעים. לא שש לפתרון הזה.
ברוך שכוונתי לדעת גדולים. רק עשיתי קצת שונה, ערכתי את אותה שורה של 'מקרא' למונחים קצרים יותר.מבין אותך
אולי תעשה שורה נסתרת עם מקרא קצר יותר?
INDEXמהו הדרך הקלה ביותר ללקט ניתונים מכמה גליונות עבודה ולהכניס לגליון אחר.
יש לי שתים עשרה גליונות של שתים עשרה חדשים. בכל גליון יש סיכום חודשי של כמה זמן למדתי כמה דפים למדתי, כמה הוצאתי לאוכל וכמה הוצאתי לנסיעות.
עכשיו אני רוצה לסכם את כל הנתונים לתוך גליון נוסף. איך עושים את זה? (מקוה שלא בהעתק הדבק...)
הדגשה: אני לא רוצה לאחד את הסיכומים, רק לקבץ את כל הסיכומים של כל החדשים לתוך גליון אחד.
לא כ"כ הבנתי היכן להסתכל. אבל ניסיתי כאן וניסיתי שם, ואיך שהוא הצלחתי.תסתכל את סדר השדותוכן בכלי עיצוב פיווט>עיצוב>סיכומים/ריקות/פריסה וכו'
הוספתיעד כדי כך?? למה? מה כ"כ רע 'במקדמי נושא'? אתה רואה ברור מהו שאלה באקסל ואתה נכנס, ובהשאר אתה לא נכנס.
רק אם כבר עושים מקדמי נושא אז אכן כדי לעשות גם לשאר השאלות שיכולות להיות בפורום הכללי של מיקרוסופט. אז לענ"ד כדי לעשות (בנוסף למה שכתכתי מקודם):
עזרה בוורד
טיפ בוורד
עזרה באקסל
טיפ באקסל
עזרה באקסס
כללי
והכי טוב שיעשו שמוכרחים לבחור מקדם נושא.
ייש"כ לר' שמואל @ניהול האתר.
אבל לא עשית שיהיה חובה המקדם נושא בלי חובה זה לא עוזר הרבה כי ממילא צריך לעבור על כולםהוספתי
תלחץ על החץ ליד המזהה ותעשה סדר לפילא כ"כ הבנתי היכן להסתכל. אבל ניסיתי כאן וניסיתי שם, ואיך שהוא הצלחתי.
אבל מה שקורה כאן, שאני בוחר טבלה עם עוד כמה שורות ריקות, וזה בשביל שכשאני יוסיף אח"כ עוד נתונים שזה יתעדכן בפייווט. אבל זה מוסיף לי בפיווט שורה ריקה, כמו שתראה כאן בשורה 19.
וגם כשאני מוסיף עוד נתונים, הוא מוסיף לי אותם אחרי השורה הריקה הזו.
אני מעדיף שהשורה הזו בכלל לא תהיה, וגם אם היא תהיה, שתהיה לפחות בסוף ולא באמצע.
מצורפת גם תמונה וכן הקובץ עם הפייווט שעשיתי בגליון 6, (מה שאתה עשית זה בגליון 3).
צפה בקובץ המצורף 595732
זה חובה מכאן ואילךאבל לא עשית שיהיה חובה המקדם נושא בלי חובה זה לא עוזר הרבה כי ממילא צריך לעבור על כולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: