בsumif באמת א''א לעשות תנאי ע''פ צבעכמה שאני יודע, ב-SUMIF אין אפשרות לעשות תנאי ע"פ צבע
אתה צריך לעשות countifאגב אם מדברים כבר על SUMIF, מישהו מבין מדוע לא עובד לי הפונקציה:
צפה בקובץ המצורף 594513
אם אתה רוצה לספור כמה כן וכמה לא זה לא עם sumif אלא עם COUNTIFאגב אם מדברים כבר על SUMIF, מישהו מבין מדוע לא עובד לי הפונקציה:
צפה בקובץ המצורף 594513
אכן בדקתי עכשיו ואני רואה שאפשר, אבל אני חשבתי שא"א, מחמת שעשיתי תנאי אחר שהערך יתהפך לסמל, וא"כ חשבתי שמכיון שבפועל אין כאן אותו ערך א"א לסכם את זה.בsumif באמת א''א לעשות תנאי ע''פ צבע
אבל @אפר התכוין לומר שתעשה בsumif את אותם התנאים שכתבת בעיצוב מותנה
מה לא טוב בכזה גרףאני רוצה ליצור גרף שיבטא גם חלק של החריגה מהיעד. כלומר יש לי יעד, והגרף צריך לראות ההתקדמות ביחס ליעד בין כשהמצב עדיין לא הגיע ליעד, ובין כשעבר היעד.
איזה גרף הייתם מציעים? (לפי הבנתי בגרף עוגה\עיגול אין מציאות כזאת, כי העיגול השלם מבטא 100% וא"א לבטא באמצעותו חלק החריגה.)
איפה רואים בגרף הזה, ביטוי לחריגה מיעד כל שהוא?מה לא טוב בכזה גרף
צפה בקובץ המצורף 594543
לפי מה שאני מבין, שיניתם ב'עיצוב מותנה' ברקע אדום לנוסחהבבקשה
=$C$4<0.00001
לגבי המספר לפעמים הדיוק לא מספיק אבל הבעיה הייתה בכיוון הנוסחה ולא באפס לכאורה גם באפס בעיקרון זה יעבודלפי מה שאני מבין, שיניתם ב'עיצוב מותנה' ברקע אדום לנוסחהמעניין אותי מה המשמעות של זה. למה כשהיה 0 זה לא עבד.קוד:=$C$4<0.00001
ובכלל אני לא מצליח להבין איך הנוסחה עובדת. הרי ב-'חל על' מוגדר שיחול מ-A2 עד D34 אז למה כמוסיפים שעות בשורה ראשונה, לא מתחלפים כל השורות לירוק?
$C4
כל הכבוד!! ברור ובהיר!! ייש"כ על הביאור.לגבי המספר לפעמים הדיוק לא מספיק אבל הבעיה הייתה בכיוון הנוסחה ולא באפס לכאורה גם באפס בעיקרון זה יעבוד
לגבי השורות
שים לב לנוסחה המדויקת
כתבתי דולר רק לעמודה וכך כל השורה הראשונה נבדקת לפי C4 והשניה C5 כי המספרים זזים והאותיות לאקוד:$C4
(4 כי זה השורה הראשונה בטווח אם אין דולר זה יחסית לשורה / עמודה הראשונות בטווח)
אם תרצה שכל העמודה תיבדק לפי שורה מסוימת שים דולר רק לפני המספר ושים את אות העמודה הראשונה בטווח
אם תרצה את כל הטווח לפי תא מסוים שים דולר גם לפני האות וגם לפני המספר
אם תרצה שכל תא לפי הערך היחסי אליו - אל תשים דולרים כלל
הנה קישוראיפה רואים בגרף הזה, ביטוי לחריגה מיעד כל שהוא?
השאלה היא, איך עושים כזה גרף?
תיכנס עכשיוהשאלה היא, איך עושים כזה גרף?
ובכלל קצת מבלבל. כי ככל שזה מתקרב ליעד של 100%העמודה מתקצר. לכאו' זה אמור להיות הפוך.
בדיוק לזה התכוונתי. רק אני הייתי צובע החריגה בצבע אחר.תיכנס עכשיו
דרך אגב כך עובד גם הדולרים בגרירת נוסחאות רגילותכל הכבוד!! ברור ובהיר!! ייש"כ על הביאור.
0 אחוז זה אפסמה הנוסחה של בין אחוז מסוים לבין אחוז מסויים. לדוגמה, אם הערך בתא הוא בין 0.1 ל-100%אחוז מערך כל שהוא אחר, זה נצבע אדום?
הרעיון הוא, שאני רוצה שאם אין ערך בכלל אז יישאר התא לבן (הגם שמופיע שם 0.0%), ורק כשמתחיל להזין נתונים אז זה נצבע באדום עד שזה מגיע לערך של 100%.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: