יש אפליקציות טובות בשביל זה, נדמה לי שגם מאפשרים גישה דרך אתר, משהו שמסתנכרן עם לוח גוגל, כנראה יותר מוצלח מאקסל.אני צריך לוח שנה באקסל
לצורך צימר לסימון תפוסה,
לדוגמה הכל כתוב פנוי בירוק ושנתפס נכתב באדום תפוס.
יש כזה דבר לוח שנה באקסל?
עיצוב מותנה > כלל חדש > עצב רק ערכים ייחודיים או כפולים ואז לבחור עיצוב והתאים הכפולים נצבעים כפי שבחרתם, כמו"כ אפשר לבחור שם שיצבע רק את הערכים שאינם כפולים (לא בשיטס)אשמח לעזרה
יש לי רשימה עם המון מספרי זהות.
איך אפשר לבדוק האם יש כפילויות ברשימה, אך לא לבטל את הכפולים.
תודה רבה
תשלים שנה אחת ידנית ואז תבחר את הכל ותגרור.אני רוצה למלאות בעמודה תאריכים במספור רץ: 20.9.22, 20.10.22, 20.11.22, וכן הלאה
כשאני לוחץ למילוי אוטומטי - האקסל ממלא לי רק בקפיצה משנה לשנה, 20.9.22, 20.9.23, 20.9.24, וכן הלאה
איך מסדרים את זה?
אין דרך קצרה יותר?תשלים שנה אחת ידנית ואז תבחר את הכל ותגרור.
צפה בקובץ המצורף 1194676
אולי תעלו את הקובץ שהכנתם בשביל הדוגמא, ובזה אחסוך את זמן ההקלדה הנ"ל?אין דרך קצרה יותר?
אולי לא הבנת מה הוא הציע, כי זה באמת נורא קצר.אין דרך קצרה יותר?
אולי לא הבנת מה הוא הציע, כי זה באמת נורא קצר.
אין דרך קצרה יותר?
זה בהחלט קצר נורא אך אם אתה רוצה- אעלה בשמחה!אולי תעלו את הקובץ שהכנתם בשביל הדוגמא, ובזה אחסוך את זמן ההקלדה הנ"ל?
באקסל: נתונים > אימות נתונים > ב 'אפשר' לבחור: רשימה וב- 'מקור' לכתוב את התא ששם כתוב מה שרוצים שיהיה אפשר לכתוב בתא הנוכחי (אפשר ללחוץ על תא המקור במקום לכתבו).איך מגבילים תאים שיכלו לכתוב בהם רק מילים שנמצאים בטבלה ליד זה ?
ללחוץ על התא אליו רוצים שיועתק הנתון, להקליד: = ואז ללחוץ על התא ממנו יועתק הנתון.וכן האם שייך לעשות שברגע שאני כותב איזה מילה בטבלה 1 שיעתיק את המילה אוטומטי לאיזה טבלה אחרת שיש לי באותו גליון ?
פונקציית COUNTIFיש לי רשימה גדולה של רישום, של ישבה"ז.
כל יום זה בשורה נפרדת
ככה שיוצא שיש אנשים שרשומים 5 פעמים ויש 10
איך אני יכול לדעת כל אחד כמה שורות יש לי מאתו שם
בתודה מראש
[יש נתונים שאפשר לסנן למשל מ.ז. וכדו']
תודה רבהפונקציית COUNTIF
אתה עושה בצד רשימה של כל השמות שיש לך ללא כפילויות (יש כמה דרכים לעשות אותה הכי קל ע"י נוסחת UNIQUE) ואז ליד זה אתה כותב נוסחת COUNTIF שסופרת לך כמה פעמים מופיע קריטריון X בתוך טווח X).תודה רבה
רק איך איך אני משתמש בזה
נוסחה או איפה?
תודה על התשובה המפורטת,אתה עושה בצד רשימה של כל השמות שיש לך ללא כפילויות (יש כמה דרכים לעשות אותה הכי קל ע"י נוסחת UNIQUE) ואז ליד זה אתה כותב נוסחת COUNTIF שסופרת לך כמה פעמים מופיע קריטריון X בתוך טווח X).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: