שם זה חישב לפי הדולר העדכני, אתה ציינת שאתה רוצה דולר בערך של 3.2,רשמתי בגוגל 1000 שקל לדולר וזו הייתה התוצאה, כמובן ששם זה מחושב מדויק
ולזה מתאימה הנוסחה שהבאתי...
שם זה חישב לפי הדולר העדכני, אתה ציינת שאתה רוצה דולר בערך של 3.2,רשמתי בגוגל 1000 שקל לדולר וזו הייתה התוצאה, כמובן ששם זה מחושב מדויק
יפהאשתף אתכם בפתרון מעניין שמצאתי איך לחסוך גלילה עד לסוף הגליון (כשיש אלפי שורות)
עשיתי לי לחצן אחד שבלחיצת עכבר אני מגיע מיד לשורה האחרונה הכתובה.
(גוגל שיטס)
להעתיק את החומר לאותו קובץהאם יש אפשרות להתגבר על החלונית הזו??
היא מופיעה לי בגלל שאני מעביר נתונים מחוברת לחוברת,
ובכל פעם שאני פותח את החוברת, מופיעה לי החלונית הזו עם צליל של שגיאה
בבקשה את עזרתכם@מאסטר באקסל @אפר
אולי @אקסלטיים
ברקוד זה בסך הכל סוג של מקלדתקורא את הביקוש ומקליד אותו היכן שהסמן ממוקם ולאחר מכן מקיש אנטר@מאסטר באקסל , @אפר
האם יש נוסחה שכאשר אני אסרוק ברקוד הוא ישנה לי נתונים בטבלה
או לחילופין נוסחה שתחפש לי כמה פעמים הברקוד מופיע בגיליון?
אשמח מאד לעזרתכם
אבל זה לא מכביד על החוברת (תוקע אותה)??להעתיק את החומר לאותו קובץ
לא בדקתי אבל לא בטוח שתוקע, תנסואבל זה לא מכביד על החוברת (תוקע אותה)??
איזה נוסחא צריך כדי לסנן נתונים ולמחוק נתונים?חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
כלומר?האם יש אפשרות ע"י פונקציה להגדיר תאים עם תחילת/סוף השבוע וכן תחילת/סוף החודש ושזה יתחלף אוטומטית בכל תחילת שבוע/חודש.
בפונקציית TODAY ניתן להגדיר שהוא יחזיר את התאריך היומי, האם יש איזה פונקציה שבו ניתן להגדיר שהוא יחזיר את היום הראשון של החודש הנוכחי או כל יום אחר ויתחלף לאחר חודש חדש, וכן פונקציה שתיתן את היום הראשון של השבוע ויתחלף בתחילת שבוע הבא.כלומר?
בלשונית 'נתונים' > 'הסרת כפלויות' מגדירים מחק כפולים ששם משפחה וכתובת שוויםאיזה נוסחא צריך כדי לסנן נתונים ולמחוק נתונים?
יש לי טבלה שיש בה פרטים של הרבה משפחות-שמות של כל הילדים+ההורים במשפחה טלפון מגורים וכו ואני צריכה לסנן את הטבלה כך שיהיה לי נציג אחד מכל משפחה
המכנה המשותף בין כל הילדים שזה אותו שם משפחה והם גרים באותה דירה
כי יכול להיות הרבה כהן אבל לא כולם גרים באותו מקום
נוסחה של יום הראשון בשבועבפונקציית TODAY ניתן להגדיר שהוא יחזיר את התאריך היומי, האם יש איזה פונקציה שבו ניתן להגדיר שהוא יחזיר את היום הראשון של החודש הנוכחי או כל יום אחר ויתחלף לאחר חודש חדש, וכן פונקציה שתיתן את היום הראשון של השבוע ויתחלף בתחילת שבוע הבא.
=TODAY()-WEEKDAY(TODAY())+1
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: