אשמח לקבל עזרה במיון תאריכים, ניסיתי למיין והמיון צלח חלקית, התאריכים נהיו לפי סדר של היום בלי קשר לחודש ושנה. זה מוגדר כבר לתאריך, מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 1074395
צפה בקובץ המצורף 1074395
זה טקסט למרות שהוא מעוצב התאריךאשמח לקבל עזרה במיון תאריכים, ניסיתי למיין והמיון צלח חלקית, התאריכים נהיו לפי סדר של היום בלי קשר לחודש ושנה. זה מוגדר כבר לתאריך, מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 1074395
נסה להוסיף את המספר הראשון בשורה הראשונה, ואת המספר השני בשורה השניה, וגרור למטה (למשך שאר השורות).אשמח לעזרה
יש לי טבלה עם עמודות שונות, ואני רוצה להוסיף באחת העמודות מספרים סידוריים, עוקבים, אך שאינם מתחילים ב 1, אלא נניח ב 8000000 והלאה.
איך עושים את זה?
אפשרי דרך פונקציה row ואז להוסיף את המס' שממנו רוצים לתחיל את הספירה. לדוגמא "ROW()+8000000="אשמח לעזרה
יש לי טבלה עם עמודות שונות, ואני רוצה להוסיף באחת העמודות מספרים סידוריים, עוקבים, אך שאינם מתחילים ב 1, אלא נניח ב 8000000 והלאה.
איך עושים את זה?
חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
יש כזה דבר בנוסחת אינדקס או vlookup???אני מחפש נוסחה שתיצור לי עמודה שבא יופיעו כל הנתונים מתא B4 מכל גליון וגליון,
אני יסביר: יש לי חוברת עבודה עם מס' רב של גליונות ואני רוצה לעשות גליון סיכום שהוא ימשוך את הנתון שרשום בתא ספציפי (B4 למשל) מכל הגליונות ואני לא מצליח לעשות את זה לפי דעתי זה פונקציה מאוד פשוטה ושימושית ועם כל מה שניסיתי עדיין לא הצלחתי
יש לציין שאני רוצה בהמשך להוסיף עוד גילינות כך שלא יעזור לי לסמן כל גיליון וגיליון
כי א"כ אני יצטרך כל הזמן לעדכן גם את הנוסחה
תודה רבה
יש כזה דבר בנוסחת אינדקס או vlookup???
=גיליון1:גיליון2!B4
?מהו האקסל הכי טוב בשביל למלאות בו ציוני תלמידים?
אפשר לצרף?
זה עובד גם בגוגל שיטס?קוד:=גיליון1:גיליון2!B4
לא ניסיתיזה עובד גם בגוגל שיטס?
ומתי עושים גרש' ומתי גרשיים" בהפניות
אולי בכל אופן - למי יש?
מה הכוונה?אולי בכל אופן - למי יש?
מהו האקסל הכי טוב בשביל למלאות בו ציוני תלמידים?
אפשר לצרף?
@מאסטר באקסל
@אפר
@מרובע
מי עוד?
אין לי מה לענות על שאלות כאלהאולי בכל אופן - למי יש?
מהו האקסל הכי טוב בשביל למלאות בו ציוני תלמידים?
אפשר לצרף?
@מאסטר באקסל
@אפר
@מרובע
מי עוד?
1) הנעילה זה כמו נעילה ממש- כתוב שאין מספיק הרשאות?שלום,
יש לי מסמך גוגל שיטס משותף עם עוד אדם, אנחנו משתמשים בו כבר כמה חודשים
אחת לתקופה המסמך ננעל לעריכה אצל האדם השני, למרות שהוא כמובן משותף בו לעריכה (משתמש בו רק באנדרואיד)
אין לי מושג למה זה ננעל ואיך זה משתחרר
עכשו הוא ננעל שוב. מי יכול לעזור לי להבין למה זה קורה ואיך מתגברים על זה?
1. לא, כתוב למטה תצוגה בלבד1) הנעילה זה כמו נעילה ממש- כתוב שאין מספיק הרשאות?
2) תמיד זה ננעל אצל אותו אחד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: