פונקציית IF בסיסית.
קוד:=IF(A3>10,A1+A2+A3,A1+A2)
פונקציית IF בסיסית.
קוד:=IF(A3>10,A1+A2+A3,A1+A2)
בדיוק.תודה.
אני מבין שתשובתך היא על האופציה הראשונה.
ובשביל האופציה השניה כנראה אני צריך לכתוב את הנוסחה כך:
=IF(A4>10,A1+A2+A3,A1+A2)
ובשביל האופציה השלישית כך:
=IF(A3>1,A1+A2+10,A1+A2)
אני צודק?
שאלה נוספת:
איך עושים שתי תנאים, לדוגמה, אני עומד בA4 ואני רוצה שהנוסחה תהיה: אם בA1 התוצאה מעל 10, וגם בA2 התוצאה מעל 30 אז יהיה רשום כמו A3 אבל אם A1 יהיה מתחת 10 או A2 מתחת 30, אז יהיה רשום הסיפרה 6
או דוגמה אחרת, אני עומד בA4: אם בA1 התוצאה תהיה מעל 10 אז תלוי: אם בA2 התוצאה תהיה מעל 30, נכתוב 6, ואם התוצאה בA2 מתחת 30, נכתוב 8, אבל אם בA1 התוצאה מתחת 10, בכל מקרה נכתוב 4
בתודה מראש
=IF(AND(A1>10,A2>30),A3,6)
=IF(A1>10,IF(A2>30,6,8),4)
תודה.זה פועל על מאקרו
במקרה של שיטס צריך לעשות סקריפט או מאקרו
אפשר להוסיף את שורת הסיכום מתחת, ולחשב באמצעות ספירהשאלה דחופה:
יש לי טבלה שערכתי בה סינון וכרגע יש לי מספר שורות שבהם הנתונים הנחוצים לי,
איך אני יכולה לדעת את מספר השורות האלו?
לא מספר השורות בכל הטבלה, אלא רק מספר השורות שנשארו אחרי הסינון?
תודה!
האמת לא ממש הבנתי,אפשר להוסיף את שורת הסיכום מתחת, ולחשב באמצעות ספירה
אפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.שאלה
אני רוצה לחפש ב vlookup שתי ערכים כלומר ערך מתא A1 למשל וערך שני מגליון אחר ואם הוא מוצא את שתיהם באותו שורה שיתן את הערך.
מקווה שמובן השאלה
תודה
אני צריך אבל לחפש את זה בטבלאאפשר לעשות את זה בנוסחה משולשת של IF,MATCH,VLOOKUP.
הנוסחא MATCH נותנת לנו את מס' השורה של הערך ולכן כותבים נוסחא של אם MATCH של ערך A שווה לMATCH של ערך B אז יעשה VLOOKUP.
מקווה שהובן ויעזור.
תשים את כל הנוסחא במקום שאתה רוצה שיביא לך את הערך.אני צריך אבל לחפש את זה בטבלא
איפה אני שם את ה vlookup
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: