מצורףהערכים לחיפוש וכן הנתונים שבטבלה נמצאים בשני עמודות נפרדות (ואני מעוניין שבטבלה הם יישארו בעמודות נפרדות),
ראה דוגמא בקובץ המצורף:
אתה יכול להסתיר את עמודת העזר
מצורףהערכים לחיפוש וכן הנתונים שבטבלה נמצאים בשני עמודות נפרדות (ואני מעוניין שבטבלה הם יישארו בעמודות נפרדות),
ראה דוגמא בקובץ המצורף:
עד כמה שידוע לי איןתודה רבה, זה מעולה
אבל נדמה לי שראיתי פעם פונקציה מיוחדת לצורך זה,
(כמו שיש SUMIF לסיכום לפי תנאי אחד, ויש SUMIFS לסיכום לפי 2 תנאים, ככה אמור להיות בחיפוש)
שוב תודה!!
קודם כל תודה.באקסל ניתן לעשות סיסמה לגיליון שמונעת עריכה או להסתיר ולעשות סיסמה למבנה החוברת (בסקירה)
בSHEETS ניתן לעשות הרשאות לפי מייל
אפשר להשתמש ב IMPORTRANGE ב SHEETS ולהביא קטע מחוברת אחרת של כל אחד לחוברת סיכוםקודם כל תודה.
ניסיתי גם באקסל וגם בSHEETS, באקסל ההגנה למבנה כל החוברת עבודה היא סיסמא אחת ובSHEETS ההגנה לפי מיילים מצאתי רק על עריכה ולא על צפיה.
שתיהם לא עוזרים לי כי אני רוצה קובץ שכל אחד ממלא בגליון שלו את הנתונים שלו, אין לו אפשרות לראות את הגליונות האחרים ואנחנו מקבלים בגליון סיכום אחד את כל הנתונים,
מישהו יודע לעזור לי?
תזכו למצוות
SUMIFS (הפונקציה SUMIFS) - תמיכה של Microsoft
כיצד להשתמש בפונקציה SUMIFS ב- Excel, אחת מפונקציות המתמטיקה והטריגונומטריה של Excel, כדי להוסיף ארגומנטים העומדים בקריטריונים מרובים.support.microsoft.com
SUMIFS function - Google Docs Editors Help
Returns the sum of a range depending on multiple criteria. SUMIFS for BigQuery Returns a conditional sum of a data column depending on multiple criteria.support.google.com
כמו שיש SUMIF
עד כמה שידוע לי אין
בבקשההערכים לחיפוש וכן הנתונים שבטבלה נמצאים בשני עמודות נפרדות (ואני מעוניין שבטבלה הם יישארו בעמודות נפרדות),
ללא פונקציה = תא*תאסליחה על הבורות...
יש מישהו שיכול לומר לי איך עושים כפל של שני תאים? איך קוראים לפונקציה הזו?
תודה רבהללא פונקציה = תא*תא
הלך מעולה..ללא פונקציה = תא*תא
@xl3391עבד יופי עד סוף החודש. אחרי 00:00 של תחילת החודש מתקבלת שגיאת NA, הסיבה לזה היא ככל הנראה משום שהמדדים מתפרסמים כל 15 לחודש ולכן מה1 לחודש ועד ה15 לחודש הAPI ללא נתונים.
איך אפשר להגדיר בפונקציית IFNA שבמידה והתוצאה NA שיתן את המדד האחרון שפורסם?
תודה רבה
בית > תצוגה > הקפא חלוניות > הקפא שורה עליונהשאלה נוספת:
איך עושים ששורת הכותרת של הטבלה תהיה נעוצה תמיד בראש הטבלה ויראו אותה גם כשמגלגלים הרבה למטה?
מקווה שהסברתי נכון.....
הAPI הנ"ל הוא למשיכת מדד ללא תאריך, כלומר אמור לתת מדד עדכני אחרון בכל מקרה.עבד יופי עד סוף החודש. אחרי 00:00 של תחילת החודש מתקבלת שגיאת NA, הסיבה לזה היא ככל הנראה משום שהמדדים מתפרסמים כל 15 לחודש ולכן מה1 לחודש ועד ה15 לחודש הAPI ללא נתונים.
איך אפשר להגדיר בפונקציית IFNA שבמידה והתוצאה NA שיתן את המדד האחרון שפורסם?
תודה רבה
באמת עכשיו זה הסתדר, בימים האחרונים זה החזיר שגיאת NA, וזה קרה מייד אחרי 00:00 של ה1 לחודש.הAPI הנ"ל הוא למשיכת מדד ללא תאריך, כלומר אמור לתת מדד עדכני אחרון בכל מקרה.
(למשיכה לפי תאריך צריך להוסיף אותו לבקשה אבל אין צורך כי צריך את האחרון)
ניסיתי שוב עכשיו וקיבלתי תוצאה ולא NA.
תוכל לשתף קובץ דוגמא עם הנוסחה שמחזירה NA ואסתכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: