לכאורה זה עובד על הקלטת מקלדתמעתיק עם נוסחה. אבל לא זה הענין. אני שואל אם יש תקלה ידועה בסימן הזה, זה לפעמים אפילו נוסחה שעובדת ופתאום לא בלי ששיניתי, גם בעיצוב מותנה. זה הגיע לרמה שאני מאוד מנסה להימנע מהסימן הזה..
יצוין שבד"כ כשיש תקלה, אם אני 'הופך' את הסימן (>/<) זה עובד אפילו שזה כתוב 'הפוך'. יכול להיות מצב אבסורדי של שני תאים המכילים נוסחאות הפוכות ויש בהם סימן < ו->, ואחד מפסיק לעבוד, ואני הופך אותו, ואז שניהם עובדים כמו בהתחלה אפילו שהסימן בשניהם זהה. נשמע לא הגיוני אבל זה קרה לי כמה פעמים. אולי תלוי אם המקלדת בעברית? ניסיתי לבדוק כמה פעמים וזה לא הסתדר לי.
אם יש תקלה ידועה ודרך לפתרון (למשל שזה 'ננעל' משום מה, וכד') אשמח לשמוע. אם לא, אז ברור שזו טעות שלי איכשהו בקשר לסימן הזה דוקא.
(מעתיק עם נוסחה; יש לי קובץ דו"ח שעות בלי שום חישוב, שמגיע כל חודש עם נתונים חדשים. אני שואב ממנו את הנתונים לקובץ אחר עם נוסחה, כך אני מעתיק עשרות עובדים בלשוניות שונות לקובץ אחר שיש בכל לשונית נוסחה שמחשבת את השעות שלו. כך ניתן רק לשנות את שם הקובץ המעודכן בכל חודש, (יש לשונית 'ראשי' שם מגדירים מה שם הקובץ ממנו הוא שואב), ורק צריך שיהיו שניהם פתוחים ובאותה תיקייה. אבל שוב, לא נראה לי שזה הענין)
תעקוב מה שפת המקלדת כשיש תקלות