ככל הנראה אפשרי ב VBA@מאסטר באקסל האם יש אפשרות לעשות עיצוב מותנה - מתי שיש צבע מסויים בתא - שיהיה כתוב טקסט מסויים
כלומר הפוך מעיצוב מותנה רגיל?
תודה מראש
אבל מניסיון אישי התבססות על צבעים מאד מכבידה
ככל הנראה אפשרי ב VBA@מאסטר באקסל האם יש אפשרות לעשות עיצוב מותנה - מתי שיש צבע מסויים בתא - שיהיה כתוב טקסט מסויים
כלומר הפוך מעיצוב מותנה רגיל?
תודה מראש
תכל'ס איך עושים את זה?עלה פה באשכול קוד להפוך את העברית.
כזכור לי ע"י @אפר .
תכל'ס איך עושים את זה?
בהנחה ששמות המשפחה הם של מילה אחת (אפשר לתקן ידנית אחר כך את הבודדים שלא)לא יודעת אם שאלו כבר -
יש לי עמודה של שם ומשפחה, אני רוצה לחלק ל2 עמודות. שם בנפרד ומשפחה בנפרד.
איך עושים?
תזכו למצוות
עשיתי. יש דרך למחוק את המשפחות מהעמודה המקורית?בהנחה ששמות המשפחה הם של מילה אחת (אפשר לתקן ידנית אחר כך את הבודדים שלא)
תכתבו בעמודה ליד בשני השורות הראשונות את המשפחה
תעמדו בשורה השלישית בעמודה הנ"ל ותלחצו על
נתונים>מילוי מהיר
תודה לכל המשיבים על כל העזרה ירבו כמותכם!
יש לי שאלה לנוסחה קצת מורכבת אנסה להסביר ומקווה שאצליח בעז"ה:
יש לי עמודה 1 "חובה" ועמדה 2 "זכות" (כמו עו"ש), איך אני עושה שכשאני מוסיף עוד עמדה לסיכום, האקסל קולט סיכום -עמדת חובה. וכן חובה +עמדת זכות. כך שבכל שורה ושורה יהיה סיכום לא רק בסיכום הסופי.
תודה
ראה בקובץ המצורףאשמח לעזרה על הנל באם מישהו יודע. אולי אסביר שוב בפשטות, אני צריך טבלה בנוי בדומה לעו"ש של הבנק ובו יש סיכום הסכום בכל שורה ושרה על בסיס העמדות או חובה או זכות והוא מחשב האם להחסיר והסיכום הקודם או להוסיף עליו.
מצו"בראה בקובץ המצורף
תעשה עוד עמודה כנ"ל ותכתוב שם בשני הראשונות את השמות הפרטייםעשיתי. יש דרך למחוק את המשפחות מהעמודה המקורית?
ראיתי שיש גם אופציה של חלוקה לעמודות, אבל יצא פחות מוצלח, כי הוא חילק כל שם ל2 או 3 (לדוגמה: חיה בת שבע כהן חילק לחיה-בת-שבע-כהן)
תזכו למצוותתעשה עוד עמודה כנ"ל ותכתוב שם בשני הראשונות את השמות הפרטיים
ולאחר המילוי תגיע לשורה שיש יותר משם אחד ותתקן והוא אמור לתקן אוטומטי לכולם
במילה אחת : ענק!!תזכו למצוות
זה לפי מספר שבועמחפשת עזרה לחישוב איחורי לתלמידות
בעמודה אחת תאריך לועזי ובעמודה השניה שם תלמידה
שורת התאריך מתעדכנת רק אחרי כל שורות התלמידות שאחרו ביום הקודם
איך ניתן לחשב בהזנת שם תלמידה, כמה אחרה בשבוע האחרון
רציתי להזין בטווח התאריכים לחיפוש countif את 7-תאריך אבל לא לומדים כל יום ולא בטוח שימצא התאריך המדויק
למעשה רוצה שיחפש בכל טווח התאריכים מתאריך X כל עוד הפרש הימים קטן מ-7
איך עושים את זה?
מצורף קובץ דוגמה
זה לפי מספר שבוע
עשיתי שמחשב טווח לפי מספר שבוע של תאריך ראשון עד מספר שבוע של תאריך אחרון אם אין תאריך אחרון מביא רק את השבוע של התאריך הראשוןעשיתי עם זה ועבד יופי, אבל לא מספיק יפה
אני רוצה שייחשב בפונקציה אחת כאשר ההפרש בין מספרי השבועות<2
כי עכשיו למשל צריכה איחורים של שבועות 25 26
תודה שוב.קצת שונה
כאן הנוסחה בכל השורות אותו הדבר
מה שמאפשר למיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: