איך מרעננים?תרענן את הפיווט
איך מרעננים?תרענן את הפיווט
איך מרעננים?
לא עושה כלום.קליק ימני באיזשהו מקום בPIVOT> רענן
תעלה דוגמהאשמח לעזרה.
קובץ מובנה עם עמודה עם אפשרות סינון ובחירת שנה מתוך רשימת שנים מ-2014 ועד 2025.
אני רוצה שיופיע ברשימה רק שנים החל מ2020.
איך ניתן לשנות?
מצ"ב.תעלה דוגמה
קונטרול fאיך עושים קיצור דרך באקסל לחיפוש שיעלה לי את הקוביה הזו?
צפה בקובץ המצורף 586418
לא עלהמצ"ב.
תודה
תכתוב בגיליון 2 בA1 את הנוסחה הזו =INDEX(כאן יש לבחור את כל הטבלה או העמודות בגיליון 1)שלום וברכה
האם יש אפשרות שאקסל יציג לי טבלה קיימת בגליון1, בגליון2 ויעדכן לי אותה בדיוק לפי הטבלה בגליון1 [אני רוצה שיציג רק נותנים ללא הנוסחאות בטבלת המקור] כולל הוספת שורות וכו' ושאני יוכל לעשות מיון אחר לטבלה בגליון2 ?
תודה רבה
מחכים ונהנה מכל הידע שיש כאן.
קודם כל אני מודה לך ומעריך מאד את התנדבותך לעזור.ל- @שיקול דעת
תבדוק את הקובץ
לא צריך לרענן את ה-pivot
יש מאקרו שמרענן אוטומטית
בעת מעבר לגיליון סיכום שעות
תכתוב בגיליון 2 בA1 את הנוסחה הזו =INDEX(כאן יש לבחור את כל הטבלה או העמודות בגיליון 1)
יהיה יותר קל אם תעלה דוגמא עם פירוט מה אתה רוצהאני לא הצלחתי, כל מה שנסיתי לכתוב לו בפרמטרים, הוא כתב שלא כתבתי נכון.
אשמח לדוגמא עם יותר פרטים
שלום וברכה
האם יש אפשרות שאקסל יציג לי טבלה קיימת בגליון1, בגליון2 ויעדכן לי אותה בדיוק לפי הטבלה בגליון1 [אני רוצה שיציג רק נותנים ללא הנוסחאות בטבלת המקור] כולל הוספת שורות וכו' ושאני יוכל לעשות מיון אחר לטבלה בגליון2 ?
תודה רבה
צר לי, אבל בפונקציה INDEX אין אפשרות לעשות מיון אחרתכתוב בגיליון 2 בA1 את הנוסחה הזו =INDEX(כאן יש לבחור את כל הטבלה או העמודות בגיליון 1)
דרך אגב בשיטס יש אפשרות לפתוח מסנן נוסף על הגיליון הוא לוקח את כל הנתונים מהגיליון ואפשרי לסנן לפי זה השאלה היא למה אתה צריך את זהשלום וברכה
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: