שלום וברכה
האם יש אפשרות שאקסל יציג לי טבלה קיימת בגליון1, בגליון2 ויעדכן לי אותה בדיוק לפי הטבלה בגליון1 [אני רוצה שיציג רק נותנים ללא הנוסחאות בטבלת המקור] כולל הוספת שורות וכו' ושאני יוכל לעשות מיון אחר לטבלה בגליון2 ?
תודה רבה
מחכים ונהנה מכל הידע שיש כאן.
רציתי לשאול לגבי חישוב שעות,
בטור A משעה
בטור B עד שעה
בטור שלישי [C] סה"כ [=B-A]
אך אני רוצה בטור נוסף שיהיה כתוב כמה מגיע לי לשעה, ולא מצאתי אפשרות להפוך את השעות לכסף, כי הכפולות של השעות זה ב60 ושל הכסף זה ב100. מה הנוסחא שצריך לכתוב בטור D?
תודה רבה מראש.
הכפלתי ב24 את C ולא קיבלתי את התוצאה הרצויה.להכפיל ב 24
קודם כל אני מודה לך ומעריך מאד את התנדבותך לעזור.
אבל שוב אותה בעיה. ועוד ניתוסף עליו שתי בעיות. א' התבנית של התאריך התחלף משמאל לימין:
צפה בקובץ המצורף 586536
ב', גם בגליון 'סיכום יומי' התחלף.
ג', הסיכום של יום הנוכחי קפץ לראש הרשימה.
ד', השעון אינו נכון.
צפה בקובץ המצורף 586537
וואוו!!! ממש נפלא!!הוספתי עמודות לסיכום יומי. שיניתי במאקרו פורמט תאריך. מצב.
מצ"ב שני קבצים. אחד עם הסיכום היומי באותה טבלה רק שבעדכון התחלה משלים את הימים החסרים.אולי אפשר להוסיף טבלה של כל יום בחודש, ובשורה של יום החודש שעבדתי בו, זה ישאוף הנתונים משורת הסיכום של אותו יום. משהו כזה. ואם ממילא עושים כזה טבלה בצד, אז אולי אפשר לגמרי להזיז הסיכום לתוך אותו טבלה, ולא יצטרך להופיע פעמיים.
נפלא מאד!!! אין מילים!!!!
תוסיף בגיליון 2 עמודה A מספר סידורי, ובתא B2 את הנוסחה (אח"כ לגרור אותה שמאלה ולמטה):
צפה בקובץ המצורף 586838
מצב קובץ דוגמא.
צודק. טופל. מצ"ב.עדיין לצערי הזמנים בטבלה בצד לא מעודכנים, מופיע לי בהכל שעת 12:00, ראו תמונה
הם לא יכולים להמחק כי משם נשאבים הסיכומים.הנתונים מצד ימין של חודש שעבר נמחקים
אלפי תודות!!!צודק. טופל. מצ"ב.
תוכל לבחור במסנן חודש ושנה.
כרגע הקובץ בנוי שצריך לפתוח כל חודש קובץ חדש, כי מאד קשה לתפקד בקובץ אחד לכמה חדשים ביחד, ולכן לא צריך שדה של הכנסת הסכום שקבלתם, אלא שכשאתם פותחים קובץ חדש (ניתן לשמור הקובץ הזה בתור 'תבנית', וכל פעם שמקליקים עליו נפתח קובץ חדש) מכניסים בשדה 'זכות\חובה ישנים' את הסכום שנשאר מהחודש שעבר (אם נשאר חוב אליכם אתם מכניסים ערך של מינוס לדוגמה -500, שמשמעותה חייבים לכם 500, אם שלמו יותר (יש דבר כזה...?) מכניסים ערך סתם, לדוגמה 500).הורדתי גם את הקובץ וממש התפעמתי מהחסדים שאתם עושים כאן.
רק שאלה קטנה, היכן אני כותב את הסכומים שקיבלתי בכל חודש, כדי להוריד מהשעון את הסכום שחייבים לי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: