פריסת עמוד > גיליון מימין לשמאלשלום
ייצאתי קובץ מגוגל שיטס, פתחתי באקסל והתצוגה היא משמאל לימין - העמודה A בשמאל,
כיצד הופכים זאת שיהיה מימין לשמאל?
פריסת עמוד > גיליון מימין לשמאלשלום
ייצאתי קובץ מגוגל שיטס, פתחתי באקסל והתצוגה היא משמאל לימין - העמודה A בשמאל,
כיצד הופכים זאת שיהיה מימין לשמאל?
מגוגלבלת"ק
אולי יש פה תמצות קצר לקיצורי xl?
שכוייח!פריסת עמוד > גיליון מימין לשמאל
בעיקרון אפשר. אם יצורף קובץ דוגמא נוכל בע"ה לעזור יותר.האם יש אפשרות לעשות תרשים בתוך תרשים עוגה ?
(אני צריכה תרשים עוגה שמחולק ל-8 חלקים שווים, וכל חלק מתחלק לפי פרמטר נוסף בינו לבין עצמו) ...
תודה רבה !
1. רוצה סיכום מכל הגליונות או מגיליון אחד?@מאסטר באקסל אולי תוכל לעזור.
אני מצרפת קובץ של נתונים, ורוצה לאסוף נתונים באופן הבא:
זה דוח נוכחות
מתוך גלוניות של תאריכים להכניס לגליון השמות את זמן השמיעה לפי מספר זהות אלא שבקבצי התאריכים יש רק 4 ספרות אחרונות של מספר הזהות.
דבר נוסף שיהיה פילטר לפי מס' השלוחה שבעמודה A.
יותר פשוט להוסיף מקף אחרי הקידומת, אז אקסל מזהה שזה לא מספר ולא מוחק את האפס.שאלה פשוטה, אשמח לתשובה מהירה:
איך כותבים מספר טלפון בתא? ה0 הראשון תמיד נמחק
@אפר תודה מעומק לב.1. רוצה סיכום מכל הגליונות או מגיליון אחד?
2. מה הפירוש פילטר - שיביא מהגיליון השני לעמודה את מספר השלוחה ועל זה תוכל לסנן?
דובר על זה@אפר תודה מעומק לב.
1. סיכום מכל הגליונות.
2. מה שאני לא מצליחה לעשות: יעשה SUM מכל הגליונות למס' זהות 999 ויעביר את הסכום לגליון חדש בשורה של מס' זהות 999
אז איך עושים מגליון אחד?
תבחר ע"י CTRL+G (והזנת הטווח)אני מחפש דרך להעתיק נוסחה ל10,000 תאים מתחת ללא גרירה מייגעת (באופיס בשלב מסויים נקודת הגרירה מתחילה לטוס, אבל בשיטס נקודת הגרירה נעה בקצב קבוע ופשוט צריך להחזיק את היד על ההגה עד שמגיעים לתא 10,000).
בשיטסתבחר ע"י CTRL+G (והזנת הטווח)
תעתיק מהעליון ע"י CTRL+D
או פשוט בCTRL+C/V מכל תא אחר
תלוי מול איזה קטע אתה עומדלמה לפעמים אני לא רואה את ה'יד' להעביר מתא לתא אחר?
אשמח לדעת עבור גוגל שיטס גם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: