אפשר לראות פה לפי ערים או לפי אזורים ויש שם גם אזור לכתוב ביקורות.מחפשת מידע על חדר בריחה מומלץ מאד (פעם ראשונה) במודיעין לזוג.
היינו שם מהעבודה. באמת חוויתי וכיף.היינו לאחרונה ב"שוד המאה" בירושלים
היה כייף, מענין, מאתגר וחוויתי!
מומלץ!
היינו שם מהעבודה. באמת חוויתי וכיף.
מבחינת נקיות צריך לשים לב, הקירות בחדר האחרון מכוסים בנירות עיתון (לא יתד ולא המודיע...), לא הכל תכנים נקיים.
מה זה קבוצה גדולה כמה נשים?אני הייתי עם הצוות של העבודה (בנות כולן) ב"נמלטים" בראשון לציון - של חברת אסקייפ רום.
היה מוצלח מאוד וראיתי שיש להם חדר זהה נוסף, ז"א אפשר לבוא בקבוצה גדולה ולהתחרות.
כן אנחנו היינו - היה מקסים!!מישהו היה בחדר בריחה סודות המלך שלמה בבני ברק?
איך זה?
השוואה ממש ממש לא קשורה!!!שאלה-
האם חדרי בריחה זה דבר שמתאים לחרדים בכלל?
ללא קשר לבעיות תוכן או צניעות.
עצם הרעיון של חדר בריחה.
זה לא כמו ללכת לקולנוע ולראות סרט בלי בעיות תוכן?
משום מה מרגיש לי לא בנח עם הנושא....
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VvtMYbBayJaUPglsAv2dZkF0TaoA0Md7LMCvUdwujIc/edit?usp=sharingאיך מזמינים ב- " סודות המלך שלמה " בבני ברק
יש למישהו מספר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: