כן! היינו שם קבוצה של 5 ( לאחר שקיבלנו המלצה) ונהננו מאד!
נקי לגמרי
תודה! עזרת לי מאד
כן! היינו שם קבוצה של 5 ( לאחר שקיבלנו המלצה) ונהננו מאד!
נקי לגמרי
תודה על העלאת הענין!
נדמה לי שזה חלק מחיקוי תרבות הפנאי החילונית, בלי קשר לשאלה אם יש בזה איסורים נוספים של לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם.
בדיוק כמו שעיתון חילוני הבעיה היא לא רק התמונות הלא צנועות, כך גם בכל התרבות הגויית-חילונית, שעלינו להתרחק ממנה כמטחוי קשת.
והרבה יותר ממה שנכתב כאן - לא נכתב כאן, על אף הכאב.
למה לאמר תהילים זה מזולזל ח"ו ונאמר בציניות?עלינו (ועל ילדינו וטפינו) לשבת מבוקר עד ערב ולאמר תהילים .
אני לא מבינה מה כל כך התלהבתם מהתעלומה במשרדי הפארק היינו שם 6 וממש לא התלהבנו החידות לא היו קשורות לאווירה סתם חידות וחדר
לעומת זאת היינו בחדר הנמלטים בראשון לציון החדר הכי מדהים שקיים!!!!!
האוירה מדהימה נכנסים לחדר והחידות קשורות- הווי אומר שאם תחשבו כמו אסיר נמלט מה הוא אמור לעשות תמצאו את הפיתרון, גמרנו אחרי שעה וחמש דקות והמפעילה אמרה לנו שהוא מדורג במקום הרביעי ברמת קושי מכל חדרי הבריחה בארץ!! עלה לנו 80 שקל לכל אחד (ככל שזה יותר אנשים זה עולה יותר זול)
שמעתי על עוד מישהו שהיה שם רק זוג והם גם נהנו מאד ולא גומרים לשלוח לשם אנשים
072-3994962יש לך את הטלפון?
אפשר??אני יכולה להשיג חדרי בריחה בזול (לדוג' 42 שח לאחד- כשיש 8 משצתתפים וזה עולה אם יש פחות אבל עדיין כמעט חצי מחיר מהרגיל)
מי שרוצה שירשום לי כאן
ממליצים על חדר בריחה רוחות המדבר בפ''ת סגולה. נקי לחלוטין, מתאים לזוג.
כתוב שהם סגרו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: