מידע שימושי האשכול הגדול של חדרי הבריחה >>> שתפו מנסיונכם!

frontend-it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מישהוא היה בחדר בריחה מונציה בנתניה?

נערך לאחרונה ב:

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש אפשרות להכניס תינוקים למתחם באופן כללי?

גיליון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בחדר הבריחה בנתניה (הבריחה מתחנת החלל, ליד איקאה)
יש מבצע עד סוף החודש: מחיר לזוג במקום 140 ש"ח לאחד - 100 ש"ח.
הטל' שלהם:
050-4735888

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
היינו היום בחדר בריחה מ-ד-ה-י-ם בנתניה
שהומלץ פה בפורום. Bexperia חדר שנקרא "ד"ר דונטר". נקי לגמרי!!! מלא מחשבה ומושקע עם הפתעות...
מומלץ מאד!
זה הטלפון שלהם: 0723923988
נגיש מאד ברח' המלאכה 8 מול איקאה

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עברתי היום במאה שערים, ברחוב הראשי, על דלת של חנות (גאיה) היה כתוב: "אנטלויף צימער" בפנים... איזה גזוע...

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
היינו היום בחדר בריחה מ-ד-ה-י-ם בנתניה
שהומלץ פה בפורום. Bexperia חדר שנקרא "ד"ר דונטר". נקי לגמרי!!! מלא מחשבה ומושקע עם הפתעות...
מומלץ מאד!
זה הטלפון שלהם: 0723923988
נגיש מאד ברח' המלאכה 8 מול איקאה

התפאורה והאוירה בחדר לא מפחידה,באם מכניסים ילדים קטנים?
לפעם ראשונה מה יותר כדאי דונטר, לצאת מהחלל. או ונציה?
החתונה הבנתי פחות מתאים לפעם ראשונה

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איזה גילאים הילדים הקטנים?
בגדול, החדר בכלל לא מפחיד מבחינת תפאורה ואוירה.
רק מה... בשלב מסוים פוגשים... נו טוב, אם אני אגלה, אז יהיה לכם פחות מעניין...
אז תכתבי לי באישי אם את רוצה שאני אגלה רק לך מה רואים (בלי לגלות לך כמובן איך מגיעים לזה) ותחליטי לבד אם זה לא יפחיד את הילדים שלך. אותנו כמבוגרים, זה לא הפחיד בכלל, אם כי זה אף פעם לא מראה מדי נעים לראותו... רק בגלל שאת יודעת שזה לא אמיתי וזה לצורך הסיפור, אז זה אפילו לא הזיז לנו...

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
מכירים חדר בריחה שהוא לא מתח?
מחפשת ללכת עם בעלי למשהו נחמד שהחידות לא קלות מידי ולא קשות מידי, אבל אני עם "לב חלש":rolleyes: ולא יכולה משהו מפחיד

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת ללכת עם בעלי למשהו נחמד שהחידות לא קלות מידי ולא קשות מידי, אבל אני עם "לב חלש":rolleyes: ולא יכולה משהו מפחיד
חדר הבריחה שאני המלצתי עליו ד"ר דונטר, הוא ממש לא מפחיד. המתח היחיד שיש בו זה האם תצליחי לצאת בזמן (כלומר, לפתור את כל החידות) בתוך 60 דקות. אבל את המתח הזה יש בכל חדר בריחה, זה חלק מהרעיון...
חוץ מזה, החידות בו לדעתי ממש ברמה טובה, לא קשות והזויות, אבל גם לא קלות מדי. מאתגרות.
תיהנו!

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ממליצה בחום על החדר בריחה "סודות המלך שלמה" ברחוב הירקון בבני ברק.
חדר מושקע בטירוף מלא מחשבה. נהננו מאד.
היינו 4 מבוגרים לקח 55 דק'.

אורבלי

משתמש מקצוען
חדר בריחה "רוחות המדבר" בפ"ת - 2 חדרים צמודים
מאתגר, מלא חידוד ומחשבה וממש לא מפחיד.
ממליצה בחום.

גיליון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
היינו בחדר הבריחה "הבריחה מתחנת החלל" בנתניה.
זה חדר בריחה במציאות מדומה, מהדור החדש של חדרי הבריחה.
חוויה וירטואלית מדהימה.
היינו שניים, ככל שיהיו יותר יהיה יותר מעניין לדעתי.
רמת הקושי בינוני, זו פעם ראשונה שלנו בחדר בריחה והגענו כמעט עד הסוף.
היו שם רק מבוגרים. לדעתי ילדים מגיל 10 יכולים להשתתף במשחק יחד עם מבוגרים יותר (אם כי לא הייתי רוצה בשום אופן לחשוף את הילדים שלי לטכנולוגיות ההזויות שיש היום).
מבחינת ניקיון התכנים זה בסדר גמור, אין שום בעיה. מלבד שבסרטון ההדרכה רואים לרגע אישה.
ועוד דבר, המפעיל מרכיב את הציוד על השחקנים, אסור להרכיב לבד (משקפת, אזניות ושלטים בידיים). הוא עושה את זה בעדינות בלי לגעת, ובכ"ז קצת הפריע לי.
ובנוסף, אם משתתפים גם גברים כדאי לבחור בתחילת המשחק דמויות וירטואליות של גברים - גם עבור הנשים.

לא הייתי בחדר בריחה רגיל.
אבל זה משהו אחר בתכלית.
נמצאים בחדר ריק, מרכיבים מכשור משוכלל שמכניס למקום וירטואלי, השחקנים רואים את עצמם ואת חבריהם בתוך חללית ובתוך החלל, נעים במרחב הזה, מבצעים פעולות ופותרים אתגרים.
מרוב שהייתי שקועה בפיצוח לא התרכזתי מספיק בחוויה הווירטואלית. זו טכנולוגיה הזויה ממש. אם תהיו שם שימו לב להתרכז בה. אולי רק בשביל זה אחזור שוב...

בעלי פחות נהנה. הוא לא חשוף לעולם הוירטואלי בכלל (וגם לא לעולם המשחק), זה היה קצת זר לו.
אולי היינו צריכים לעשות בהדרגה קודם חדר בריחה רגיל ואח"כ וירטואלי...

עד סוף החודש הלועזי יש שם הנחה כפי שכתבתי למעלה.

נערך לאחרונה ב:

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
יש בירושלים ברחוב האומן מתחם עם שני חדרים.
שניהם מתאימים ונקיים מבחינת תוכן.
אחד זה בריחה מהכלא והשני, טיול בפירמידה במרכז אמריקה.
אנחנו שיחקנו בשני החדרים פעם אחת כזוג בחדר הבריחה מהכלא אבל אפשר לשחק בו יותר.
ובפעם השנייה היינו בחדר בריחה הטיול כל המשפחה - זה חדר של לפחות חמישה משתתפים.
הייתה חוויה מהנה מאוד.
זה האתר שלהם http://www.thechallengerooms.com

ואפשר למצוא עוד חדרים לפי נושא באתר הזה http://www.escape-the-room.co.il/
האם הוא נקי גם מ"לכלוך" בסגנון של כתמי דם ומפלצות? היתי בבאר שבע בחדר בריחה "פריצה לבנק"-מומלץ בחום, ואני מחפשת משהו באותו סגנון-נקי...

עזר ישראל

משתמש חדש
האם הוא נקי גם מ"לכלוך" בסגנון של כתמי דם ומפלצות? היתי בבאר שבע בחדר בריחה "פריצה לבנק"-מומלץ בחום, ואני מחפשת משהו באותו סגנון-נקי...
שני החדרים שלהם "נקיים".
יש אווירה טובה אבל לא מפחידים ואין מפלצות או כתמי דם

אסתר כהן

משתמש מקצוען
סתם פתאום חשבתי לי...
היה יכול להיות נחמד שיהיה חדר בריחה לאנשים עם ראש של גמרא וחידות נוסח פלפולים וכאלה
אה...ושיהיה פתוח רק בבינה"ז... ;)

מינימאוס

משתמש מקצוען
בחודש האחרון היינו ב 4 חדרי בריחה, הלכנו רק לחדרים שומרי שבת שמאוד חשוב לחזקם, מתוך כחמש מאות חדרים ברחבי הארץ רק 12/13 שומרי שבת, כל החדרים שציינו מתאימים לחרדים, ולא צריך ידע מוקדם (בחלקם היה צריך ידע בסיסי באנגלית ברמה של ידיעת ה ABC , כמו"כ לבנות יש לוודא שהמפעילה היא אשה או שאין בעיית יחוד) אף אחד מהחדרים האלה אינו כולל קטעים מפחידים, מתאימים לנשים במצב מיוחד,
הראשון הוא "תעלומה במשרדי הפארק" הרצליה, יש להם גם בירושלים ועוד אחד חדש בבניה בהרצליה, מאוד נהננו, היה שילוב בין טכנולוגיה לגירוי מחשבתי, המפעיל היה נחמד, לשלושה בני אדם עלה לנו 330 ש"ח,
השני היינו "בריגול בין החומות" בפתח תקוה שהוא אחד משני החדרים של חברת רוחות המדבר (השני הוא בעקבות התיבה הגנובה) היה מקסים היו חידות מעניינות ומאתגרות, המפעילה הייתה מעולה, התפאורה הייתה של ימי הכנענים כתואם לעלילה,
השלישי היה מאוד מושקע מאוד מבחינת תפאורה בלי השוואה כלל לשאר החדרים וכלל המון טכנולוגיה מדהימה, ובכל זאת לא נהננו מסגנון החידות שחלקן לא עבדו ולא היו מספיק ברורות, הם לקחו מחיר גבוה מכולם, ולדעתי לא היה מוצדק , הגענו למסקנה שלא בהכרח הטכנולוגיה תגרום לחדר להיות חוייתי יותר, מכיון שאינני מעוניין להזיק לא פירסמתי את שמם,
הרביעי היינו בחדר "הביקתה ביער" ברעננה מאוד מוצלח אומנם היה פחות טכנולוגיה ותפאורה יותר פשוטה, אבל היה שם חשיבה מחוץ לקופסה וגירוי מחשבתי מעניין, ניכר שהשקיעו בחדר את מיטב המחשבה, החדר כולל הרבה פיצוח קודי מנעולים (שיש שפחות אוהבים זאת,) אולם אנחנו מאוד נהננו, עלה לנו 300 ש"ח לשלושה בגלל שזה מוצאי שבת, באמצע שבוע זה יותר זול,

zoom

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
סודות המלך שלמה - ממש חמוד!!!!!!!!!!!
היינו שם 4 ונהננו מאוד!
הן מהעיצוב המוקפד והן מהרמה והתוכן.
מומלץ בחום!

מאשי פלדמן

משתמש חדש
הפקות ואירועים
אולי יש למישהו המלצה על חדר בריחה עבור קבוצה של 10-15 משתתפים?
אם קיים דבר כזה בכלל.....
(עדיפות לאזור הצפון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה