מישהוא היה בחדר בריחה מונציה בנתניה?
נערך לאחרונה ב:
יש אפשרות להכניס תינוקים למתחם באופן כללי?
היינו היום בחדר בריחה מ-ד-ה-י-ם בנתניה
שהומלץ פה בפורום. Bexperia חדר שנקרא "ד"ר דונטר". נקי לגמרי!!! מלא מחשבה ומושקע עם הפתעות...
מומלץ מאד!
זה הטלפון שלהם: 0723923988
נגיש מאד ברח' המלאכה 8 מול איקאה
חדר הבריחה שאני המלצתי עליו ד"ר דונטר, הוא ממש לא מפחיד. המתח היחיד שיש בו זה האם תצליחי לצאת בזמן (כלומר, לפתור את כל החידות) בתוך 60 דקות. אבל את המתח הזה יש בכל חדר בריחה, זה חלק מהרעיון...מכירים חדר בריחה שהוא לא מתח?
מחפשת ללכת עם בעלי למשהו נחמד שהחידות לא קלות מידי ולא קשות מידי, אבל אני עם "לב חלש" ולא יכולה משהו מפחיד
חדר בריחה "רוחות המדבר" בפ"ת - 2 חדרים צמודיםמכירים חדר בריחה שהוא לא מתח?
מחפשת ללכת עם בעלי למשהו נחמד שהחידות לא קלות מידי ולא קשות מידי, אבל אני עם "לב חלש" ולא יכולה משהו מפחיד
האם הוא נקי גם מ"לכלוך" בסגנון של כתמי דם ומפלצות? היתי בבאר שבע בחדר בריחה "פריצה לבנק"-מומלץ בחום, ואני מחפשת משהו באותו סגנון-נקי...יש בירושלים ברחוב האומן מתחם עם שני חדרים.
שניהם מתאימים ונקיים מבחינת תוכן.
אחד זה בריחה מהכלא והשני, טיול בפירמידה במרכז אמריקה.
אנחנו שיחקנו בשני החדרים פעם אחת כזוג בחדר הבריחה מהכלא אבל אפשר לשחק בו יותר.
ובפעם השנייה היינו בחדר בריחה הטיול כל המשפחה - זה חדר של לפחות חמישה משתתפים.
הייתה חוויה מהנה מאוד.
זה האתר שלהם http://www.thechallengerooms.com
ואפשר למצוא עוד חדרים לפי נושא באתר הזה http://www.escape-the-room.co.il/
שני החדרים שלהם "נקיים".האם הוא נקי גם מ"לכלוך" בסגנון של כתמי דם ומפלצות? היתי בבאר שבע בחדר בריחה "פריצה לבנק"-מומלץ בחום, ואני מחפשת משהו באותו סגנון-נקי...
מישהו מכיר חדרי בריחה באזור ירושלים שמתאימים לזוג בלבד? או ל2 זוגות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: