לכפריה עשיתי פעם סלטים מירקות כמשלוח מהכפרלמי יש רעיון למשלוח מנות מתאים ל - כפריה/ואפרוח?
וכן רעיון לברכה חמודה למשלוח מנות מתוק?
האמת היא שאני יותר רוצה רעיון לסבתות...לכפריה עשיתי פעם סלטים מירקות כמשלוח מהכפר
על אפרוח העלו השבוע משהו בסגנון
כמו"כ זכור לי משהו מתוק של @קלרינט
יש לך מתכון לנשיקות האלו??אני הכנתי שנה שעברה להורים שלי נשיקות גדולות עגולות עם תמונות של כל המשפחה (שקפי טרנספר)
ולכל אחד מהילדים בבית הבאתי גם משלוח מנות קטן שכלל בקבוק פלסטיק קטן עם קליקים ונשיקה גדולה עם תמונה שלו.
יצא מהמם והם ממש התלהבו!
צפה בקובץ המצורף 608808
מצאתי תמונה רק של המשלוח הקטן
עכשיו כן נתן לי להעלות תמונה.....
גרנולה (שמתי בשקיות צלופן ארוכות עם סרט יפה), יוגורט, פוקאצ'ה מקמח מלא\ כוסמין עם מלח גס\ זיתים\ בצל, ופירות (תפוח, בננה).היי רוצה לעשות משלוח מנות של דברים בריאים
אשמח אם תביאו לי רעיונות של מה אני יכולה להכניס...
(לא דברים יקרים מידי כי יש לי הרבה משלוחים)
תודה!
את הקצף של הנשיקות אני מכינה מ-3 ביצים חלבונים ובערך כוס סוכר (להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה)יש לך מתכון לנשיקות האלו??
ומזה התבנית הזו???
מהמם!עשינו לאמא שלי... זה היה ממש יפה, זה יין ומסביב דבוקים שוקולדים. מה ששמתי בצדדים זה 2 פקקי יין מקריסטל...
גרנולה (שמתי בשקיות צלופן ארוכות עם סרט יפה), יוגורט, פוקאצ'ה מקמח מלא\ כוסמין עם מלח גס\ זיתים\ בצל, ופירות (תפוח, בננה).
אפשר גם לחמניות שום מקמח מלא עם סלט ירקות.
אולי תדפיסי את הפנים של ניקי ותדביקי דמו בתמונה למטהלמי יש רעיון למשלוח מנות לניקי ( כבשה)
אשמח לתגובה
תודה
מצאתי ליד הפח לול חדש בלי גלגלים פרקתי לו את הצינורות, ואני באמצע לתכנן איך להמשיך
יש לך רעיונות בשבילי?
אנחנו קנינו מקלות של מטאטאמעולה
יש לך לול גם בשבילי ?!
חסכת את רוב העבודה והעלות הכספים
נשאר לך רק לחבר בינהם ותרססי לצבע אחיד ואולי תוסיפי 2 גלגלים בצד אחד.
ראיתי פה בפורום כמה הדרכות אבל הרוב מורכבות ויוצא יקר
לקנות צינורות ומתאמים וכו..
אפשר להכין גרנולה, אבל אני הייתי עצלנית מידי, קניתי של B&D.
בואי נדבר על זה.אולי תדפיסי את הפנים של ניקי ותדביקי דמו בתמונה למטה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: