להביא עם משקה מוגז ועוגיות חיוכים ולכתובמה אפשר להביא ביחד עם הכוס של הפופקורן?
ומשפט יפה יש?
יש למישהו רעיון נוסף חוץ מהמנה חמה?אחותי מחפשת מה לשלוח לחברה הכי הכי טובה שהיא כלה?
רוצה משהו הומוריסטי. או עם רעיון מקורי,
(היא מתחתנת בעוד 4 חודשים בערך, כך שזה לא מידי קרוב לחתונה)
אם יש לכם רעיונות ותמונות אשמח מאוד להעביר לה את זה,
איך חשבת להכין הליכון ? מאיזה חומרים ?אני באמצע לבנות לו הליכון
הכנתי משקפיים (כי לא מצאתי לכזה גיל)
כובע קסקט, חולצה משובצת, שלייקס ושפם(או לצייר או להדביק ואז גם גבות עבות)
כרגע חוץ מהחולצה והשלייקס אין לו כלום אז כל דבר בתחפושת יכול עוד להשתנות 200 פעם
מקפיצה יש לכם רעויונות?רעיונות למשלוחי מנות של סבא וסבתא..
מצאתי ליד הפח לול חדש בלי גלגלים פרקתי לו את הצינורות, ואני באמצע לתכנן איך להמשיךאיך חשבת להכין הליכון ? מאיזה חומרים ?
וואו מהמם! עשית לי חשק לחפש את הבן שנה וצחי שלי גם לזקןאני באמצע לבנות לו הליכון
הכנתי משקפיים (כי לא מצאתי לכזה גיל)
כובע קסקט, חולצה משובצת, שלייקס ושפם(או לצייר או להדביק ואז גם גבות עבות)
כרגע חוץ מהחולצה והשלייקס אין לו כלום אז כל דבר בתחפושת יכול עוד להשתנות 200 פעם
מצאתי ליד הפח לול חדש בלי גלגלים פרקתי לו את הצינורות, ואני באמצע לתכנן איך להמשיך
יש לך רעיונות בשבילי?
שנה שעברה היה בכל הכל ב1 למינהם.אין!
הסתובבתי בחנויות בביטחון שאני אמצא ואני לא רואה. הכל עם כיתוב פורים שמח ואני צריכה דווקא פופקורן.
גם גלגלים מתאימים מצאתי ליד הפח (בעלי צחק עלי כבר להפסיק לאסוף דברים מהפחים)מעולה
יש לך לול גם בשבילי ?!
חסכת את רוב העבודה והעלות הכספים
נשאר לך רק לחבר בינהם ותרססי לצבע אחיד ואולי תוסיפי 2 גלגלים בצד אחד.
ראיתי פה בפורום כמה הדרכות אבל הרוב מורכבות ויוצא יקר
לקנות צינורות ומתאמים וכו..
כוסות פופקורן ראיתי היום בבני ברק בהכל בשקל במרכז רימוניםאני מחפשת איפה אפשר להשיג בירושלים:
נייר זהב לעטוף שוקולדים\ פרלינים
כוסות לפופקורן מקרטון
אני עשיתי לתחפושת סבא וסבתא משלוח מנות שהיה בפנים תיונים עוגיות,+ כוסות תואמים, מקל סבא (סוכריות), סוכריות סוכר, אטריות סבתא (קצת בשקית) ועוד דברים שאני כבר לא זוכרת....רעיונות למשלוחי מנות של סבא וסבתא..
גם אני אשמח לקובץ של המדבקות. עדיף פתוח ואם לא סגור גם יעזור לי.הקשים מאיקאה. אני חושבת שהיום כבר אין להם את הגוונים הללו.
יש לי את המדבקות סגורות, האמת שאולי גם אוכל למצוא בפתוח.
פני באישי אולי אוכל לשנות עבורך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: