מה זה שקף טרנספר? סליחה על הבורות. מאיפה אני מסיגה את זה?? אולי תשאילי לי???את הקצף של הנשיקות אני מכינה מ-3 ביצים חלבונים ובערך כוס סוכר (להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה)
אח"כ מזלפים עם צנטר על השקף טרנספר בצד המודפס בצורה ובגדול שאת רוצה.
לאיזה תבנית את מתכוונת?
שקף מיוחד שמדפיסים בחנויות למוצרי אפיה (אולי גם בחנויות דפוס) את מעצבת מה שאת רוצה, כיתובים, תמונות וכו' ומבקשת להדפיס על שקף טרנספר. לי עלה כל דף 25 ש"ח.מה זה שקף טרנספר? סליחה על הבורות. מאיפה אני מסיגה את זה?? אולי תשאילי לי???
אני מבית שמש אבל הדפסתי בבני ברק בחנות "צ'וקי" של מוצרי אפיה.איזה חמודה , תודה על ההסברים המפורטים.
נראה לי שהבנתי,
באיזה חנות עשית את זה?
את מירושלים?? נראה לך בחנות פטו גם יעשו לי את זה??
?ראיתי פה שעשו אננס עם שוקולדים מסביב. איך עושים את זה?
חח הוראות!? זה כל כך פשוט!
הדבקתי עם סקוטש דו צדדי... וזה דבוק על יין... שמתי שורות שורות של סקוטש מסביב ואז הדבקתי...
והשוקולדים אולי יש גם בארץ... עטפתי אחד אחד...
וואו, אהבתי. אני רוצה את הקבצים, אפשרי?
עשיתי גם את זה.וואו, אהבתי. אני רוצה את הקבצים, אפשרי?
להביא משלוח מנות עם דברים מלוחים ולכתובאני מחפשת רעיון למשלוח מנות על נושא נסיכים
אין לי גם לא תחפושת אחתבואי נדבר על זה.
מאיפה תחפושת ניקי?
יש לך בטח עוד אחת להשכרה ,אמת?
ואם תוכלי תמונה של הניקי להשראה
בירושלים יש חנות ברחוב צפניה. לא זוכרת את השם שלה.איזה חמודה , תודה על ההסברים המפורטים.
נראה לי שהבנתי,
באיזה חנות עשית את זה?
את מירושלים?? נראה לך בחנות פטו גם יעשו לי את זה??
נכון ליום חמישי לא המקס סטוק ולא בזול סטוק , שניהם במרכזית.מישהי יודעת אם יש בקבוקים זכוכית קטנים במקס סטוק (או כל מקום אחר בירושלים) וכמה עולה?
משהו כמו זה רק עדיף עם מכסה סגור בלי קש
צפה בקובץ המצורף 613271
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: