ברכה מרובה בבית יהיהראשי תיבות לבמבי
איי... בעיה.ברכה מרובה בבית יהיה
ראיתי את הרעיוןשכנות שנוגט בלב
ו' עם שורוק...
מוצרים בטעם נוגט
יש לי פתק מעוצב...
עוקבתמחפשת רעיון מה לשים במשלוח מנות שחור לבן + משפט
תודה!!
עוד רעיונות?מחפשת רעיון למשלוח מנות לתחפושת במבי לסבא וסבתא
אולי יש למשהי רעיון לראשי תיבות לבמבי??
תודה מראש
אני לקחתי 2 גליליות שממלאים בקצפת, חיברתי אותן עם דף כחול שנראה כמו מעיל של ספר תורה, אפשר גם להדביק סוכריות בצבע זהב בקצוות אם רוצים, ושמתי כל ספר כזה בתוך צלופן קטןאשמח מאוד לעזרה
אני מחפשת את הילדים שלי לספר תורה ולדברים מתוקים -סוכריה סוכר ומחפשת רעיון לעוד תחפושת בסיגנון
מה אני יכולה לעשות משלוח מנות ?
חשבתי אולי בכיוון של מתיקות התורה
יש לכן עוד רעיונות?
וכן איך איפשר לבצע ספר תורה מאוכל (אם למישהי יש תמונה להשראה הכי טוב ....)
תודה מראש לכל העוזרות .....
פעם ראשונה שרואה את האשכול...
מיואשת מראש לעבור על 135 עמודים...
אבל למי שיש משפט חמוד למשלוח מנות על הרעיון של קפה
או משפט למשלוח מנות של פופקורן
שיעלה לכאן ויזכה לעזור לציבור המיואש במצוות משלוח מנות! תודה לכולם!
היי, מצאת רעיון? מחפשת גם...שלום , אני מחפשת רעיון למשלוח מנות לדובי - אשמח גם לריעיון לברכה.
לאלו שתמיד משכו אותנו אל דרך הישר!אני מחפשת רעיון מה לשלוח להורים בנושא אליעזר והגזר. חשבתי לשלוח משלוח כפרי של שייק, לחמניות, מטבלים, וירקות חתוכים משהו נחמד כארוחת בוקר (אנחנו גרים ליד.)
יש למישהו רעיון מה לכתוב? איזה משפט קולע?
הי, תודה! רעיון מקסים.לאלו שתמיד משכו אותנו אל דרך הישר!
יש רעיון במשלוח מנות שלהם?הי, תודה! רעיון מקסים.
מחפשת גם משהו לכתוב לאחים ולאחיות הצעירים שלי, שהם באמת הדודים הכי טובים בעולם. ולא מפסיקים לעזור.
חשבתי אולי לשלוח משהו אישי לכל ילד עם ארוחת בוקר קטנה של לחמניה+שוקו ומתנה קטנה.
יש רעיון מה אפשר לכתוב?
מדגישה שאני הנשואה היחידה והם באמת עוזרים מעל ומעבר, כולל לקחת לשינה בלילות, פעמיים בשבוע לפחות אחה"צ ועוד אלף דברים קטנים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: