אבל איך "מדביקים" את הסוכריות למרשמלו...???יואו מושששששש
אבל איך "מדביקים" את הסוכריות למרשמלו...???יואו מושששששש
זו לא תמונה שלי, מפינטרסט...אבל איך "מדביקים" את הסוכריות למרשמלו...???
אולי יש רעיונותזו לא תמונה שלי, מפינטרסט...
שוקולד מומסאבל איך "מדביקים" את הסוכריות למרשמלו...
זו תמונה ששמורה לי מפעם...אולי יש רעיונות
לפי מה עשית חיפוש???
לא תאמיני אבל אם מיםאבל איך "מדביקים" את הסוכריות למרשמלו...???
יש כאן רעיון? זה יעזר לי מאוד!!!שלום , אני מחפשת רעיון למשלוח מנות לדובי - אשמח גם לריעיון לברכה.
אני עשיתי "משלוח מבית המלוכה / חה" שמתי כל מיני דברים מלוחיםהבנות שלי מתחפשות למלכה
אני הכנתי כבדיחה את הדג מבלוק חלווה על מצע חסה והיה נראה כווייט פיש כמו העפילטע המקורי גרף הרבה קריאות ווואוואני עשיתי "וידגו לרוב" -טונה, דג דג וקליק דגים הגפילטעפיש זה עוגיות עם גזר מתוק מעל......צפה בקובץ המצורף 425962 צפה בקובץ המצורף 425962 צפה בקובץ המצורף 425952
אני גם מאוד אשמח לקבציםראיתי שכבתבת שתוכלי להעלות כקובץ פתוח
אפשר את הקובץ של זה? ממש יעזור לי
תודה!!!!!
יש למישהו עוד רעיון?אני עשיתי "משלוח מבית המלוכה / חה" שמתי כל מיני דברים מלוחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: