@חפציבה אשמח לדעת איך את עושה את הסבא אליעזר... מה הוא ילבש? הבן שלי כמעט בן שנתיים ומתלבטת איזה כובע לשים לו שלא יהיה מסורבל ובכללי לא החלטתי מה בדיוק הוא ילבש אולי יש לך תמונות להשראה..
ואם לא אכפת לך גם לגבי המשלוח מנות מה את הולכת לעשות?? בא לי רעיון חמוד להורים ולשויגער ואןלי משהו לגננת?
אז ככה:
אצלי סבא אליעזר הוא בן 7
לובש כובע קש, משקפיים עם חוט, זקן\שפם, סרבל חום, חולצה משובצת, ומגפיים, אולי נשים לו קצת כלים של גינה והגזר על הגב.
(מצאתי גזר גדול באליאקספרס אבל כבר מאוחר מדי להזמין - אם יש למישהי שעשתה בשנים קודמות זה יעזור לי מאד...!)
אחריו יש את סבתא אלישבע - עם פאה כסופה\פונפונים, משקפיים, שרשרת פנינים, סינר וכו'
(מחפשת עדיין נעלי בית שמתאימות לסבתא...)
הילד בן שנתיים וחצי עם שיער ארוך שמתחפש לבת - יהיה הנכדה
והתינוקת תהיה גזר (שלקחתי מאחותי)
אין לי תמונות להשראה - יהיה אחרי פורים, אבל יש בפורום תמונות שהעלו...
משלוחי מנות:
הפשוטים רעיון מהאשכול הזה - משלוח כתום, ממתקים כתומים כמו דוריטוס, נקטר תפוזים וכד', אולי מיץ גזר או סלט גזר, ועט מגנט למקרר בצורת גזר שהזמנתי - העליתי כאן קישור באחת ההודעות.
להורים ולשוויגער אני מתכננת להדפיס בעז"ה את הספר על סבא אליעזר במהדורה משודרגת - עם התמונות של הילדים מחופשים...
והמשלוח עצמו - הכל על מגש שמצופה בדשא סינטטי עם גדר קטנה מסביבו. ועליו נסדר מוצרים, עדיין לא יודעת מה בדיוק, אבל אולי כמה גזרים גדולים לקישוט ולידם 'ערוגות' של ירקות חתוכים או סלטים שונים עם גזר וגזר גמדי.