שנה שעברה אחותי הייתה כלה ועשיתי לה את המשלוח מנות הזהרעיון למשלוח מנות שקשור לכלות?
קישטתי גם את התבנית אבל אין לי תמונה של המשלוח הסופי.
מה שכן היא שמרה את זה הרבה זמן, ולקחה את זה לבית החדש...
שנה שעברה אחותי הייתה כלה ועשיתי לה את המשלוח מנות הזהרעיון למשלוח מנות שקשור לכלות?
רעיון מפרוג-מה אפשר להכין למשלוח מנות בנושא "גלידה"?
אין לזה מקור שצריך להביא "שתי ברכות". צריך להביא שני מאכלים מוכנים להנחה של שולחן הסעודה. אבקת מרק, (וגם צנצנת קפה או שקיות תה) לא עונים להגדרה הזאת.בודאי שזה לצאת ידי חובה!
יש את השקדים שהם מזונות ואת המרק שהוא שהכל.
אני גם...כנראה שאחפש את ילדי לסבא אליעזר והגזר מחפשת רעיון לעצוב משלוחי מנות לגננות/להורים/לסבתות/לשכנים ....
חוץ מגזר ומיץ גזר וסלט וכו.... מה עוד?
אפשר הסבר איך עושים את העוגיות שנראות כמו תיון?מצרפת פה מהשנים האחרונות
משנה שעברה:
תה ותהילים לעולם אינם מזיקים אך כדי שיועילו עליהם להיות חמים.
צפה בקובץ המצורף 426838
החורים עושים עם קשיתאפשר הסבר איך עושים את העוגיות שנראות כמו תיון?
בסגנון של אבא של שבת , חלות קטנות קידוש וכד'אחותי מחפשת את ילדיה בני ה-5 וה-6 (בן ובת) לאבא ואמא, מחפשת רעיון למשלוח מנות בנושא,
וכן אם יש למישהו רעיון מה אפשר לחפש את בת השנתיים (ולא, לא לתינוקת.......)
תודה.
כנראה שאחפש את ילדי לסבא אליעזר והגזר מחפשת רעיון לעצוב משלוחי מנות לגננות/להורים/לסבתות/לשכנים ....
חוץ מגזר ומיץ גזר וסלט וכו.... מה עוד?
נדמה לי שזה של @חוי ג ...שנה שעברה לקחתי רעיון של מישהי מפרוג
כולם מאד אהבו את הרעיון, וזה ממש זול.
קניתי בהכל בשקל דלי של פופקורן ומילאתי בפופקורן עם בקבוק קולה..
מצורף הברכה.
תחפשי אותה לסבתאאחותי מחפשת את ילדיה בני ה-5 וה-6 (בן ובת) לאבא ואמא, מחפשת רעיון למשלוח מנות בנושא,
וכן אם יש למישהו רעיון מה אפשר לחפש את בת השנתיים (ולא, לא לתינוקת.......)
תודה.
חיפשתי אמנם לפופקורן. אבל במשלוחי מנות שמתי דלי פופקורן עם קליק פופקורן, פופקורן למיקרוגל, פופקו דבש וכונדמה לי שזה של @חוי ג ...
מה זה??קליק פופקורן,
היה אז מהדורה זמניתמה זה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: