אולי @פנינה ריימונד תוכל לעזור... אני לא מבינה בעלי אקספרס בעליל!אני מוצאת רק פינגווין בן עם כובע על הראש..
אולי @פנינה ריימונד תוכל לעזור... אני לא מבינה בעלי אקספרס בעליל!אני מוצאת רק פינגווין בן עם כובע על הראש..
אני רוצה פינגווין לבת בגיל שנה.
מתלבטת אם לעשות הכל שחור לבן או לבן-תכלת כמו קרח.
למי יש רעיון למשלוח מנות לתחפושת במבי?
מאכלים צהובים ומימרא של ר' נחמןהאם יש למישהי רעיון למשלוח מנות לתחפושת של נחמן
בלת"ק
למישהי יש רעיון למשלוח מנות להורים?
הבת שלי מתחפשת לתות תודה
אולי יעזור לך, אותו רעיון:אשמח גם לראות תמונה של הכפריים, את המשלוח מנות שעשית....
נשמע משו ממש מושקע.
פעם ראשונה שאני על קונספט שלם!!
התחפשנו למשפחה נוסטלגית משנת הת'רפפ"ו
הפשוש: קסקט חום, פפיון אדום, מכנס משובץ וגרביון. [השלייקס היה גדול עליו ]
אני: סתם סרפן צנוע חום, מגפיים ומטפחת...
בעלי: כובע צר שוליים, פפיון, שלייקס, מקטרת וחליפה בהירה...
תמונות בלינדר בהמשך.
המשלוח [יצאה לי הנשמה ממנו חח]: סלי קש שב"ה זכינו להתפטר מהם , חלקם היו עם בד מוכן וחלקם גזרתי מפה משובצת והנחתי עליהם את המצרכים...
ברגע שאחרי האחרון קניתי צנצנות מלפפון חמוץ ועטפתי גם אותן במכסה של מפה משובצת עם סרט רפיה...
חלבה פרוסה, 2 בכל משלוח, בצלופן קשור ג"כ בסרט רפיה.
ועוד מצרכים שמזכירים את פעם [עוגיות מלוחות, בנניות, מרמלדות, שוקולד מריר ללא עטיפה ועוד...]. וכתבתי על ניירות עיצוב בסגנון וינטאג' "בטעם של פעם, פורים ה'תרפפ"ו "
תמקדי יותרמחפשת רעיון למשלוח מנות לשכנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: