האם מישו נתן לך רעין בזמנו למשלוח מנות לחיילים אמגליים?משלוח מנות לחייל אנגלי.
כן , כן, חוץ מתה........אני מחפשת יצירתיות טיפה מעבר
האם מישו נתן לך רעין בזמנו למשלוח מנות לחיילים אמגליים?משלוח מנות לחייל אנגלי.
כן , כן, חוץ מתה........אני מחפשת יצירתיות טיפה מעבר
אצלנו עשו שנה שעברה פורים שמח הדגישו את אותיות פח והביאו פח קטן פלסטיק לשמיטה.בסיעתא דשמיא
משלוח מנות
עם רעיון או ביצוע שקשור לשמיטה?
יש ?
שחור על גבי לבן אין כמוכם בעולם- משלוח שחור לבןבבקשה עיזרו לי
אני חייבת בדחיפות (למחר) רעיון למשלוח מנות לצוות הגן בו אני גננת
מחפשת משהו מכובד ויפה עם רעיון מאחוריו...
כל רעיון יתקבל בברכה
תודה רבה!!
אולי משפט בסגנון '' גם כששחור תדעו שזה דבש'' (בהשאלה מהבננה )אני מחפשת איזה משפט חמוד למשלוח מנות - הבת שלי תתחפש לדבורה בעה , אני אכין מאפין דבש ועוד כמה מאכלים בצבע שחור וצהוב. אני רק מחפשת איזה משפט מקשר
תשימי לב שאת עונה על שאלות מלפני שנהאצלנו עשו שנה שעברה פורים שמח הדגישו את אותיות פח והביאו פח קטן פלסטיק לשמיטה.
איך את עושה את התחפושת?מחפשת רעיון למשלוח מנות מתאים לתחפושת שפן מתוך הכובע
תודה!
נראה מהמםםהיי אני עשיתי שנה שעברה בגווני ורוד בייבי - יצא אלוףףףףףףףףףףף וכלום הכנה...
אני גם עושה כוורן- דבורה -דבשאני מחפשת איזה משפט חמוד למשלוח מנות - הבת שלי תתחפש לדבורה בעה , אני אכין מאפין דבש ועוד כמה מאכלים בצבע שחור וצהוב. אני רק מחפשת איזה משפט מקשר
אשמח לרעיונות או קישורים למשלוח מנות לתחפושת סוכריה
אשמח מאודדד אל יש לך תמונה של זהעשינו שנה אחת משו וזה היה מהמם!
ציפינו קלקר בדשא סינטטי, שמנו קערת פח ירוקה - מילאנו ביוגורט, קנינו בחנות של ח"פ צלחות מעץ אמיתי - מרקיות ושמנו כל מיני סוגים של תוספות - קליק, חמוציות, גרנולה, גליליות וכו'
פיזרנו קצת אבני ירח בצבע לבן - כאילו חצץ, ושמנו תרנגולת בפינה אחת ואווז בפינה שניה - יצא מהמם!!! (אם אני ימצא תמונה - אעלה)
ככה הכנו להורים - ולכל האחים שבבית הכנו משלוח מנות בתוך שק - קנינו בד שק - הכנסו לבפנים את הממתקים וקשרנו בחבל - היה מדהים!!!
אני מקווה שאני יזכור!אשמח מאודדד אל יש לך תמונה של זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: