תעודת הכשרות החדשה של אלטשולר שחם, בה היא מקבלת הכשר על המסלולים הפאסיביים שלה -
קופת גמל מיועדת לגיל הפנסיה. [כתחליף או כתוספת לקרן הפנסיה]@מקצועי בלבד סתם שאלה (בעקבות התעודה) מה ההבדל בין קופת גמל לקופת גמל להשקעה
במגדל המחקה מדד הוא בסדר?מסלול מחקה מדד
ובדמי ניהול זולים.
פחות משנה באיזה חברה.
לא ידוע לי על בעייה.במגדל המחקה מדד הוא בסדר?
לא.האם זה הצעות שוות?
אשמח לדעת מה זה שווה מבחינת דמי ניהול ואיך משיגים את ההצעות השוות.לא.
אפשר הרבה פחות.
זה משתנה גובה משכורת, צבירה, תחום ועודאשמח לדעת מה זה שווה מבחינת דמי ניהול ואיך משיגים את ההצעות השוות.
הההשתלמות ודאי מאוד יקרה.אשמח לעזרתכם.
הציעו לי
באינפינטי: פנסיה: דמי ניהול מהפקדה-1% ומהחיסכון 0.195% וקרן השתלמות דמי ניהול 0.75%
ובמור בית השקעות: פנסיה: דמי ניהול מהפקדה 1% ומהחיסכון 0.22% וקרן השתלמות 0.8% אם זה מעל 100,000 ש"ח (אין לי עדיין 100,000 ש"ח)?
האם זה הצעות שוות?
ואם לא, אז איך אני משיג דמי ניהול נמוכים?
יש לי כעת 50,000 ש"ח בהשתלמות ועוד 100,000 ש"ח בפנסיה.
אני עצמאיזה משתנה גובה משכורת, צבירה, תחום ועוד
תוכל לכתוב פה פרטים כלליים +משך זמן השקעה
וינסו לעזור לך.
פונים לסוכן או לחברת ביטוח.אשמח אם למישהו יש קישור למאמר ברור איך תכלס' פותחים קרן השתלמות לעצמאי?
אין.(כמה סכום מינימום,
רק בחשבון IRA.האם ניתן לקנות כל נייר,
יש לך אולי המלצה?פונים לסוכן או לחברת ביטוח.
לא משהו.תודה רבה על התשובה.
יש לך אולי המלצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: