בהחלט.בהראל עושים העברה בנקאית
השאלה אם אני עושה היום זה יחשב כחלק מהקרן של השנה?
זה הכל בהתאם למשקיע, ההשקעה, המשכנתא, והצרכים האישיים.מה הייתם עושים במקומי
פורעים חלק במשכנתא או שמים בקרן השתלמות?
מה הייתם עושים במקומי
פורעים חלק במשכנתא או שמים בקרן השתלמות?
4.75 מל"צהשאלה כמה הריבית במשכנתא?
3% או 5%?
4.75 מל"צ
4 אחוז ריבית זה ממש סביר לימים אלוזה ריבית גבוהה ביחס לתשואה הצפויה מקרן השתלמות.
הריבית יכולה לקפוץ בתאריך של השינוי (לי יש משנתה כל שנתיים וקפץ לי עכשיו ב-4% אני צריך למחזר)
כדאי לשמוע את דעת המומחים @מקצועי בלבד @השקעות R הון
את דעתי כבר כתבתי, והיא לא השתנתה -זה ריבית גבוהה ביחס לתשואה הצפויה מקרן השתלמות.
הריבית יכולה לקפוץ בתאריך של השינוי (לי יש משנתה כל שנתיים וקפץ לי עכשיו ב-4% אני צריך למחזר)
זה הכל בהתאם למשקיע, ההשקעה, המשכנתא, והצרכים האישיים.
4 אחוז ריבית זה ממש סביר לימים אלו
זה די יקר.בקרן השתלמות במנורה 0.7 מהפקדה זה סביר ?
אני משלמת ככה בהראלזה די יקר.
לא הבנתי את השאלהזה ריבית גבוהה ביחס לתשואה הצפויה מקרן השתלמות.
מסלול מחקה מדדאשמח למידע באיזו חברה הכי כדאי לשים את הכסף כמובן במסלול מנייתי
יותר נכון לפזר על מדד עולמי.ואני רוצה חוץ מזה גם להשקיע בחסכון לטווח ארוך, השאלה אם יהיה נכון להשקיע את זה גם ב-s&p
או אולי לפזר גם בקרנות אחרות (נאסד"ק/מדד עולמי וכו') ?
בעיקרון עדיף עולמי, אבל הכל בהתאם לנתונים.אשמח לשמוע את חוות הדעת המקצועית שלכם @מקצועי בלבד @השקעות R הון -
קרן הפנסיה וכן קרן ההשתלמות שלי נמצאים ב- s&p500
ואני רוצה חוץ מזה גם להשקיע בחסכון לטווח ארוך, השאלה אם יהיה נכון להשקיע את זה גם ב-s&p
או אולי לפזר גם בקרנות אחרות (נאסד"ק/מדד עולמי וכו') ?
דמי ניהול, שיטת עבודה, וכו'.אפשר לפרט?
בהתאם לאילו נתונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: