איך נחשב את זה?תשואה שנתית? השדה באקסל זה לכאורה תשואה שנתית לא לכל התקופה.
תחשב בין 7%-10% תשואה שנתית.איך נחשב את זה?
באתר ההוא כתוב על קרנות דומות שב3 שנים השיגו 53%
יכולשאלה:
מי שפותח עוסק פטור בחודש האחרון של השנה גם יכול להפקיד עד התקרה של 19 אלף?
או שרק חלק יחסי לפי החודשים?
@מקצועי בלבד @השקעות R הון
הוא יכול גם הרבה יותר מהתקרה הזאת, שהיא רק התקרה לפטור ממס רווחי הון.שאלה:
מי שפותח עוסק פטור בחודש האחרון של השנה גם יכול להפקיד עד התקרה של 19 אלף?
או שרק חלק יחסי לפי החודשים?
@מקצועי בלבד @השקעות R הון
הוא יכול גם הרבה יותר מהתקרה הזאת, שהיא רק התקרה לפטור ממס רווחי הון.
זכאי לפטור על כל הסכום.לא הסברתי טוב את השאלה,
השאלה האם מי שפותח עסק בסוף שנה זכאי לתקרה לפטור ממס רווחי הון על כל הסכום (19200)
או רק על החלק היחסי?
19,920(19200)
גזירה דרמטית
הטבות המס על חיסכון בקרנות השתלמות צפויות להתבטל
על רקע הגירעון בתקציב, באוצר שוקדים על תוכנית לביטול פטורים ממס - גם הפטור על מע"מ ברכישות באינטרנט על הכוונת; ביטול הפטורים על קרנות השתלמות יניב כ-11-13 מיליארד שקל בשנהwww.bizportal.co.il
את יכולה.פתחתי לפני שנתיים קרן השתלמות באינפניטי האם עכשיו אני יכולה לפתוח במקום אחר ולהפקיד לשם את הכסף של השנה (כלו' אני רוצה שיהיו לי בשתי מקומות)?
בעיקרון בתום 6 שנים מההפקדה הראשונה לקרן החדשה.ואם אני יכולה האם הפדיה תהיה עוד 5 שנים (שזה 7 שנים מאז שפתחתי בקופה שניה או 7 שנים מעכשיו)?
תודה
לגבי החלת ותק מקרן השתלמות ותיקה לקרן השתלמות חדשה , מותנה בתנאים כדלהלן:את יכולה.
בעיקרון בתום 6 שנים מההפקדה הראשונה לקרן החדשה.
אבל יש דבר שנקרא "השלכת ותק" שזה אומר שאם את תמשכי את זה ביחד עם הקרן הוותיקה יותר אז תוכלי להחיל על זה את הוותק של הקופה הראשונה.
שמתי את הקרן השתלמות באינפניטי מחקה מדד SP 500 יש לך המלצה לעוד קרן?את יכולה.
בעיקרון בתום 6 שנים מההפקדה הראשונה לקרן החדשה.
אבל יש דבר שנקרא "השלכת ותק" שזה אומר שאם את תמשכי את זה ביחד עם הקרן הוותיקה יותר אז תוכלי להחיל על זה את הוותק של הקופה הראשונה.
לא נראה לי שקיים באינפניטי השתלמות מסלול מחקה מדד S&P500שמתי את הקרן השתלמות באינפניטי מחקה מדד SP 500 יש לך המלצה לעוד קרן?
תודה!
לא נראה לי שקיים באינפניטי השתלמות מסלול מחקה מדד S&P500
כפי שכתבו לך אין כזה מסלול באינפיניטי.שמתי את הקרן השתלמות באינפניטי מחקה מדד SP 500 יש לך המלצה לעוד קרן?
תודה!
עוקבתעכשיו סוף שנה
אני רוצה להפריש לקרן השתלמות
וממש מבאס לגלות שאנחנו עכשיו במחירי שיא של כל הזמנים
מה עושים?
מה הכוונה מחירי שיא - יש מניות מצוינות גם היום וגם בישראל בגלל המלחמה - לא צריך לרוץ כמו עדר אחרי מנית S&P לא כולם מרוויחים שם היו שם הרבה שנים של הפסד וגם עכשיו הבועה יכולה להתנפץ בכל יום - בסוף כל הרווח מגיע מכמה חברות בודדות שמזניקות את המניה ולא מהמדד החציוני של האיגוד - אגב אפשר להשקיע ישירות במניה מתוך המדד הכולל ולא בכל הסל ואז תקבל מחיר מצוין - ואפשרות לרווח יפה מאוד בטווח הרחוק בלי להסתכן בבועה - נצל את שער הדולר הנמוך יחסית לתקופה האחרונה..עכשיו סוף שנה
אני רוצה להפריש לקרן השתלמות
וממש מבאס לגלות שאנחנו עכשיו במחירי שיא של כל הזמנים
מה עושים?
תכלס אם הקופה מוצמדת לsNP מה אפשר לעשות ?מה הכוונה מחירי שיא - יש מניות מצוינות גם היום וגם בישראל בגלל המלחמה - לא צריך לרוץ כמו עדר אחרי מנית S&P לא כולם מרוויחים שם היו שם הרבה שנים של הפסד וגם עכשיו הבועה יכולה להתנפץ בכל יום - בסוף כל הרווח מגיע מכמה חברות בודדות שמזניקות את המניה ולא מהמדד החציוני של האיגוד - אגב אפשר להשקיע ישירות במניה מתוך המדד הכולל ולא בכל הסל ואז תקבל מחיר מצוין - ואפשרות לרווח יפה מאוד בטווח הרחוק בלי להסתכן בבועה - נצל את שער הדולר הנמוך יחסית לתקופה האחרונה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: