מעניין ומקורי
משתמש צעיר
מוזר שקיבלתם הצעה של 0.7 שזה ממש יקר...תוכל לתת לי מספר?
תשלחו לי הודעה בפרטי או במייל a0583218 שטרודל
מוזר שקיבלתם הצעה של 0.7 שזה ממש יקר...תוכל לתת לי מספר?
כפי שמופיע בחתימתי אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.@מקצועי בלבד אשמח לחוות דעתך
יש לי קרן השתלמות במנורה עם צבירה של כ40,000 ש"ח.
היעד שלי הוא כ15 שנים בערך,
לאיזה קרן השתלמות מומלץ לנייד?
(רלוונטי שאני עובדת מדינה?)
אין לי אפשרות בפרטי כמובן, שלחתי מיילתשלחו לי הודעה בפרטי או במייל a0583218 שטרודל
את מורה ביסודי או בעל יסודי?הצטרפתי לארגון המורים ושם אחרי בדיקה עדכנו אותי שהקרן השתלמות שלי לא נותנת שבתון אלא חסכון בלבד,ההפרשות אותן הפרשות, ושכדאי לי לעבור קרן השתלמות.
אני כיום בהראל, בורה לחלוטין בכל העינינים האלה,
מה ממליצים ? לעבור? אם כן לאיפה?
אני כן מתכננת להשתמש בשבתון.
על יסודיאת מורה ביסודי או בעל יסודי?
בגדול אין הרבה אופציות יש מסלול הלכתי ומסלול כללי, מסלול לעל יסודי בעגור, מסלול ליסודי של הסתדרות המורים
(יש מסלול אג''ח אבל הוא לא מאפשר שבתון)
בכל מקרה, תדעי שהתשואות של המסלולים האלו הם אפסיות ממש, כך שאם עוד כמה שנים תחליטי שאת לא רוצה לצאת להשתלמות, הכסף עצמו לא יתפח כמעט, ובנוסף לכך המשיכה מקרנות למורים היא דרקונית ממש.
לעומת זאת בקרן רגילה, בהנחה שהשוק יהיה מוצלח בשנים הקרובות, תוכלי לפרגן שנת שבתון או חצי שנה, גם בלי הקרן השתלמות למורים אלא מהכסף שיהיה לך בקופה.
לא יועץ לא ממליץ
נניח והמשכורת שלך היא 100,000 שנתיתואת השורה שהדגשתי לא הבנתי
אכן.שימלו לב להודעה באתר של הלמן אלדובי לגבי הקרן שמחקה מדד עולמי:
ביום 01.10.2021 בוצע מיזוג של הקופה לקופת הפניקס השתלמות מחקה מדד לפרטים אודות הקופה לחץ כאן s&p500 (13264)
כלומר: הקופה כרגע מחקה רק את מדד סנופי.
אכן?
יש קרן השתלמות אחרת מומלצת שמחקה מדד עולמי?אכן.
יש קרן כשרה שמחקה מדד עולמי באינפיניטי.יש קרן השתלמות אחרת מומלצת שמחקה מדד עולמי?
ראיתי בשרשור שרשמת שלך אישית יש בהלמן (בזו שעכשיו הופכת לסנופי), את מעבירה את הקרן שלך או משאירה אותה בצורה הזו?יש קרן כשרה שמחקה מדד עולמי באינפיניטי.
כמה הדמי ניהול?שימלו לב להודעה באתר של הלמן אלדובי לגבי הקרן שמחקה מדד עולמי:
ביום 01.10.2021 בוצע מיזוג של הקופה לקופת הפניקס השתלמות מחקה מדד לפרטים אודות הקופה לחץ כאן s&p500 (13264)
כלומר: הקופה כרגע מחקה רק את מדד סנופי.
אכן?
שכחתי נתון אחד חשוב (מסתבר שיש עוד, אבל בזה נזכרתי)
ממה שאמרה לי המנהלת חשבונות שבדקה לי מטעם ארגון המורים זה שהיום מופרש לי בדיוק אותו דבר כמו שיהיה בקרן שיש בה גם שבתון,שכחתי נתון אחד חשוב (מסתבר שיש עוד, אבל בזה נזכרתי)
שקרן השתלמות למורים שנותנת שבתון עולה לך עוד 1.7% מהמשכורת
כך שאם את לוקחת קרן רגילה, ועושה הוראת קבע להשקעה של 1.7% מהמשכורת באופן עצמאי, את מקבלת עוד למעלה מ10,000 ש''ח בהפקדות, ובתשואה עוד איזה 2000 (לפי תשואה של 3.5%)
אני יוצא מנקודת הנחה שדבריה הם קשקוש,ממה שאמרה לי המנהלת חשבונות שבדקה לי מטעם ארגון המורים זה שהיום מופרש לי בדיוק אותו דבר כמו שיהיה בקרן שיש בה גם שבתון,
כך שנראה לי זה ספציפית לא רלוונטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: