בקשת תפילה האסון במירון

מצב
הנושא נעול.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שימו לב, אליהו הנביא המית 45 שרים גויים של המלך, כדי לשחרר את רב המנונא סבא וחביריו וכו',מה הקשר, להרוגי מירון יהודים קדושים וטהורים...
וכן, לא ברור לגמרי שזה היה בהילולא דרשבי.
בקיצור לא לעשות הקשרים סתם שלא מהוגנים לפי תורתינו הקדושה.
כתוב פרשדכי
יתכן שהכוונה לשרים כמשל.
זה בהחלט יכול להתכוין גם ליהודים קדושים

אבל, אני מודה שלא למדתי את כל ההקשר.

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מי מהנפטרים מאשדוד?

כח הרצון

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• 07 שרגי געשטטנר - נעימת מירון.mp3
    7.6 MB · צפיות: 160

סטאר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שימו לב, אליהו הנביא המית 45 שרים גויים של המלך, כדי לשחרר את רב המנונא סבא וחביריו וכו',מה הקשר, להרוגי מירון יהודים קדושים וטהורים...
וכן, לא ברור לגמרי שזה היה בהילולא דרשבי.
בקיצור לא לעשות הקשרים סתם שלא מהוגנים לפי תורתינו הקדושה.
רוב סיפורי הזוהר האלו הם משלים לדברים עליונים, בזוהר לא כתוב שהם גויים, רק שמתו 45 שרים, אחרי שרב המנונא נלכד במלכות, בדרך הרמז הכוונה על ענייני המלכות של הקדושה ולא של גויים.
באופן כללי הזוהר דיבר על הסתלקות של 3 התלמידים שנפטרו בהילולא בשמחת העולמות בזמן גילוי הסודות של הזוהר בעולם, כשבאמצע אליהו הנביא הגיע, והוא סיפר שהוא לא יכל להשתתף כי הוא היה עסוק בחילוץ רב המנונא וחבריו מהמלכות, ותוך כדי חילוץ נפטרו 45 שרים שנקשרו ונלכדו במקום.
כשהזוהר מספר על 45 השרים שנפטרו במאמר הזה, אז זה קשור ל-3 תלמידים שנפטרו בזמן הזה, והכל אותו שורש

אביטלA

משתמש פעיל
הפיצו הלאה!!!!!
רגע לקחת על עצמך משהו??
בנות חברות יקרות!!!
כל בת שרוצה לקחת על עצמה קבלה או מעשה טוב לע"נ כל הנפטרים ולרפואתם השלמה בקרוב לכל הנפגעים והנפצעים ולגאולת משיח צדקנו אמן בקרוב!!!
כנסי לקישור
שנזכה לבנין ביהמ"ק במהרה בימינו אמן ואמן!!!!!‏

רות ב

לתכנן חלום בכל חלל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בהלוויה של הבה"ח ידידיה חיות ז"ל הרב שוורץ אמר: אם בא לפה אדם להשתתף בהלוויה וללכת זו לא המטרה אלא החי ייתן לליבו בשל מה בא הסער הזה וכל לב יודע מרת נפשו...

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכנסתי עכשיו לפרוג,
אני בוכה בדמעות...
לא מאמינה שהעולם ממשיך,
לא מאמינה שאנחנו נמשיך לשאול כאן על עיצובים ותכנונים,
לא מאמינה שנלך לעבודה,
אני לא יודעת מה עבר עליכם השעות הנוראיות האלו
אני עמוק עמוק בתוך האובדן, מחזיקה את הידיים למשפחות שכולות
אין מילים. אין מילים.
רק דמעות ובכי, וצעקה גדולה
שיאמר לצרותינו די.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה